1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. feferona

feferona Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    94
    АААААААААААААААААААААААААААААААААА

Епа ни ова не помага :@

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    добро бе уште колку време да чекам одговор да ви се мочам и во банка и во све :@ сто работи треба да завршам само нешто ме кочи да ви ебам све да ви ебам денес ќе испукам од нервоза поќе од 2 недели вечекам која услуга е ова вашата господе златен аман аманннннннннннннннннннннннннннннннннн :@

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ЌЕ СКРЕНАМ НАЧИСТО, ГОТОВО, КРАЈ, КРАЈ. :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Ќе идам пред школо до аптека за да си зеемам едно 15-16 бедоксинчиња. Мислам дека ќе почнам да се тресам.
    Два дена учам и ништо не знам.
    Глупава, глупава, глупава - АМАН.

4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА САКАМ САМО ДА ВИКАААААААААААААААААААААММММММММ САКАМ ДА ПИШТАМ ТОЛКУ МИ Е ТЕШКО! САКАМ ДА ВИКНАМ ПО ТЕБЕ,ДА ТЕ СТИГНАМ! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ;( ;( ;( ТЕ САКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААММММММ! ГЛУПАВА СУМ ГЛУПАВАААААААААААААААААА ЗОШТО НЕ ОСТАНАВ? ЗОШТО? ДА ТРГНАМ СЕГА КАСНО Е! ДОЈДИ ПО МЕНЕ ТЕ МОЛАМ! ЌЕ СИ УМРАМ!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;(

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не можам повеке да трпам од овие родители.УМРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕ МРАЗАМ,ТЕ МРАЗАМ МАЈКО ТЕ МРАЗАМ КУЧКО ГЛУПАВА.
    Кај си ________ овој момент кога највеке ми требаш,каде си,појави се пак,ПОТРЕБЕН СИ МИ,ЗАР НЕ СФАКАШ?Сакам да сум покрај тебе.Те молам појави се,помогни ми учителу на животот мој.

6. markomario

markomario Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
  7. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    САМО ДОЈДИ МИ ДОМА,ПИЧКА ТИ МАТЕР,САМО ДОЈДИ МИ ! :@

8. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Да се испукам, а? :^) Па баш тоа ми треба мене...

Ај уште еднаш преречи ми нешто да те видам :) 8) Јас ако решам да се испукам ти бетер од смајливо ќе бидеш :@ . Озбилно ти велам :wasntme:...

Гнаса! :)

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Ако ова е:

*Интернет - пукајте ме. Плаќаме солидни пари за да имаме солиден интернет, а всушност е најмизерен. ЕДЕН проклет речник не отвора, фејсбук и фемина ги тегне три дена, а јутјуб е мисловна ИМЕНКА!!!!!! :@ :@

*Парно - ве молам, немојте толку многу да го пуштате!!!! Многу топло ни е, еве почнавме со по две ќебиња и прекривач да се покриваме само! Аман заман, гасете го, се угушивме. :@ Цело зимо ако е вака, мераци.

* Факултет - тоа не е факултет, јавна установа за образование - тоа е ЏУНГЛА!!!!! Бре, проклетии едни, бре!!!!!!! :@ :@ :@ :@
    :@ :@

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  10. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Каква е таа потреба од лажење за глупави ситници? Има нешто повеке или...? Не заборавај дека јас сум потомок на Шерлок Холмс и ке дознаам што по гаволите се случува! :fubar: |(

11. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ја изгубив `желбата` за учење,вртам по фемина горе-долу ко мома пред чешма,а и желудникот ме заболе. :swear: :swear: :swear:

.!. :tmi:

12. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.581
    Допаѓања:
    3.391
    Е многу ме нервирате!!!!!!!!!! Више не си одам дома!!!!!!!!!!! Значи, ми треба мир за да го протолкувам овој глуп предмет, смотан! А вие ми утепавте два саата за џабе!!!!!!!!! Па у пм бре, неам јас време за располагање вака!!!! Е немам!!!!!!! Вие ако имате, да ви го купам!!!!

Не идам више до декември!!!!! Ма какво декември, на Божиќ ќе размислам дали ќе дојдам!!! Многу глупо од моја страна што дојдов, 3 дена си изарчив за џабе!!!!
    А јас неам 3 саата време, ако сакам да положам нешто нормално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: !!!!!!!!

13. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    ќе си умрам со вас жими се...незнам шо друго да кажам...не сум лута ниту бесна...speechless :'( :'(

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Колку сте само вие силни кога го имате алатот во рака. Нешо као Скинхедс, педерски напаѓаат и се прават најсилни, а потоа се кријат и квичат како кутриња. Не бе не бев јас.

Браво богами браво :) Супер. Онака као - види ми ја силата, и после оп педерски со чеканот по глава.

За греота. Средете си ги животите пред да почнете да се докажувате на најочајниот начин кој постои. Сите знаеме дека не вредите. Е*ате тофуто, е*ате.

Фала. Чао. Пријатно. И лека ноќ.

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    До кога и вашиот товар ќе го тегнам на плеќи?????????????????
    До кога бре?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    многу сум лута и тажна некој ми го изгази мачето вчера ! пуф! да цркнит да дајт господ !
    аман колку несовесни возачи имат по тесни маалски улици возат 100 !

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    леле ќе задавам некој жими господ ќе задавам некој денес :@ :@ :@

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.837
    Преку к*р ми е веќе од се. :@

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Рече ти ќе готвиш денес.
    Ова е ручек?
    ОВА ТИ ГО НАРЕКУВАШ РУЧЕК? Остатоците од претходните два дена, замиксани заедно во тава, НЕ Е ТОА РУЧЕК, тоа е вечера за кучето :fubar: :fubar: :fubar:
    Бог да чува!

20. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Колку да се испукам и да пукнам џабемие ме умреа банките.Комерцијална ми сопре 3рати за кредитот,7000денари плата земав.Ке пукнам на шкрги ке дишам,а каде е 17-ноември.Пукнав аман веке.