добро бе уште колку време да чекам одговор да ви се мочам и во банка и во све сто работи треба да завршам само нешто ме кочи да ви ебам све да ви ебам денес ќе испукам од нервоза поќе од 2 недели вечекам која услуга е ова вашата господе златен аман аманннннннннннннннннннннннннннннннннн
ЌЕ СКРЕНАМ НАЧИСТО, ГОТОВО, КРАЈ, КРАЈ. Ќе идам пред школо до аптека за да си зеемам едно 15-16 бедоксинчиња. Мислам дека ќе почнам да се тресам. Два дена учам и ништо не знам. Глупава, глупава, глупава - АМАН.
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА САКАМ САМО ДА ВИКАААААААААААААААААААААММММММММ САКАМ ДА ПИШТАМ ТОЛКУ МИ Е ТЕШКО! САКАМ ДА ВИКНАМ ПО ТЕБЕ,ДА ТЕ СТИГНАМ! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ТЕ САКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААММММММ! ГЛУПАВА СУМ ГЛУПАВАААААААААААААААААА ЗОШТО НЕ ОСТАНАВ? ЗОШТО? ДА ТРГНАМ СЕГА КАСНО Е! ДОЈДИ ПО МЕНЕ ТЕ МОЛАМ! ЌЕ СИ УМРАМ!!!!!!!!!!!!!!
Не можам повеке да трпам од овие родители.УМРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕ МРАЗАМ,ТЕ МРАЗАМ МАЈКО ТЕ МРАЗАМ КУЧКО ГЛУПАВА. Кај си ________ овој момент кога највеке ми требаш,каде си,појави се пак,ПОТРЕБЕН СИ МИ,ЗАР НЕ СФАКАШ?Сакам да сум покрај тебе.Те молам појави се,помогни ми учителу на животот мој.
Да се испукам, а? Па баш тоа ми треба мене... Ај уште еднаш преречи ми нешто да те видам Јас ако решам да се испукам ти бетер од смајливо ќе бидеш . Озбилно ти велам ... Гнаса!
Ако ова е: *Интернет - пукајте ме. Плаќаме солидни пари за да имаме солиден интернет, а всушност е најмизерен. ЕДЕН проклет речник не отвора, фејсбук и фемина ги тегне три дена, а јутјуб е мисловна ИМЕНКА!!!!!! *Парно - ве молам, немојте толку многу да го пуштате!!!! Многу топло ни е, еве почнавме со по две ќебиња и прекривач да се покриваме само! Аман заман, гасете го, се угушивме. Цело зимо ако е вака, мераци. * Факултет - тоа не е факултет, јавна установа за образование - тоа е ЏУНГЛА!!!!! Бре, проклетии едни, бре!!!!!!!
Каква е таа потреба од лажење за глупави ситници? Има нешто повеке или...? Не заборавај дека јас сум потомок на Шерлок Холмс и ке дознаам што по гаволите се случува!
Ја изгубив `желбата` за учење,вртам по фемина горе-долу ко мома пред чешма,а и желудникот ме заболе. Спојлер .!.
Е многу ме нервирате!!!!!!!!!! Више не си одам дома!!!!!!!!!!! Значи, ми треба мир за да го протолкувам овој глуп предмет, смотан! А вие ми утепавте два саата за џабе!!!!!!!!! Па у пм бре, неам јас време за располагање вака!!!! Е немам!!!!!!! Вие ако имате, да ви го купам!!!! Не идам више до декември!!!!! Ма какво декември, на Божиќ ќе размислам дали ќе дојдам!!! Многу глупо од моја страна што дојдов, 3 дена си изарчив за џабе!!!! А јас неам 3 саата време, ако сакам да положам нешто нормално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Колку сте само вие силни кога го имате алатот во рака. Нешо као Скинхедс, педерски напаѓаат и се прават најсилни, а потоа се кријат и квичат како кутриња. Не бе не бев јас. Браво богами браво Супер. Онака као - види ми ја силата, и после оп педерски со чеканот по глава. За греота. Средете си ги животите пред да почнете да се докажувате на најочајниот начин кој постои. Сите знаеме дека не вредите. Е*ате тофуто, е*ате. Фала. Чао. Пријатно. И лека ноќ.
многу сум лута и тажна некој ми го изгази мачето вчера ! пуф! да цркнит да дајт господ ! аман колку несовесни возачи имат по тесни маалски улици возат 100 !
Рече ти ќе готвиш денес. Ова е ручек? ОВА ТИ ГО НАРЕКУВАШ РУЧЕК? Остатоците од претходните два дена, замиксани заедно во тава, НЕ Е ТОА РУЧЕК, тоа е вечера за кучето Бог да чува!
Колку да се испукам и да пукнам џабемие ме умреа банките.Комерцијална ми сопре 3рати за кредитот,7000денари плата земав.Ке пукнам на шкрги ке дишам,а каде е 17-ноември.Пукнав аман веке.