аман бе аман упм све да фати кога се нема пари никој не е расположен ниту за муабет ко небаре мене трендафили ми цветат да не можело да се стрпат луѓето 1 ден 2 дена сите намуртени па мене ми е најтешко преку кур ми е од све е**те се сите
Абе за ситници се нервирам. Мразам, мразам, ама мразааааааааааааммм кога некој пишува во овој стил- сакм дс тѕ кажм нештои ама не знам да писувам како треба бидејќи сум непсмен! Спојлер Епа неписмен си, да ти е*ам се!
НЕ НЕ НЕЕЕЕ само немој пак истата приказна!!! Колку и да се обидувам да издржам, ти ми го правиш тоа се потешко... Кога треба некој да е крив секогаш сум јас таа, на тапет! Е од тоа ми е најмногу смачено! Толку се трудам се да биде како што треба, ама ги губам силите разбери, не сум од камен. Те молам размисли убаво што правиш...
Зрели, учени девојки да не се знаело обична реченица да се напише. Па кој ви дал диплома кога не знаете дека помеѓу два зборови се остава простор, заграда се затвара ако се отвори и не се тупи едно те исто по сто пати.
оф боже како може бе една врата да ми се отвора а 10 да ми се затварат е неможам да издржам поќе ќе се пореметам
Е стварно ми се смачи од тебе!! Лигле едно!!! Не се поднесуваш веќе, ептен фраер си демек.....Па јас те учев да работиш море токмак еден, ти најде сега мене да ме местиш???? Аааааа стоко една, и таа коса што ја немаш ќе ти ја исчупам и во раце ќе ти ја дадам, мрсулко еден!! Ни тронка почит да не се имало спрема некој што те научил во која фирма работиш, и што треба да правиш, тиквар еден!!! Ама, ете, не ми е мене тато амбасадор, а со тоа и политички подобен, па да си правам како тебе.....Само се надевам дека некој друг место мене еден ден се ќе ти наплати, и тоа на најмилото!!! Па да се чудиш после што те снашло!!! Цркни, смрдле едно!!!! Ми се од тебе и твојата појава!!!!
не ми е јасно следново: како мозе дома на 27 годишна девојка да не се спомне машко пред татко и кога ке излезе со другарките(никако сама) да не флертува, или да нема комуникација со машко, т.е. да не сака случајно/намерно да запознае машко а планира после дипломирањето да патува, да запознава луге, и секако да се омази и да има дечиња како е ова мозно
Добро мори добро! Од уста не го извади тој Господ. У пм кај се` јас се наоѓам да седнам до некои фрикови во автобус... Тој вчера уште матичен и број на чевли што не ми кажа за себе. Гајле ми е и ти дека пред 20 години си видел шеик, гајле ми е и за татко ти, гајле ми е и дека си видел жена што умрела во автобус, ме заболе за тоа кај си работел, ма се` ме заболе!!! Оваа пак денеска: Господ напред, ти позади, Господ ке ти помогне, Со Господ напред, Господ...Господ...ААААА!!! Цел пат со Господ се возев! -.- Е поради тебе жено, од деист има да станам закоравен атеист! Ама онака ептен закоравен! Море и атеист е ништо! Ништист ке станам! Ебаве тоа во празните црпки. Што народ ке беше заостанат...
Ако сте дошле на гости не значи дека треба се да испокршите. Нели не е ваше и ајде се р`шум треба да се направи.И како да не се нервирам само што ја реновираа салата уште во првата употреба сите столови ги сокршавте Утре јас ке треба таму да седам а вие ке ми се ку*чите во вашите 100 сали Те бре безобразен народ морало се да се испокрши.Уф крвта ми врие
Морееееееееее кој ти дал диплома да предаваш бре?! И Хамлет и Дон Кихот ќе ти се појават пред очи играјќи оро со Господ твој што не го вадиш од уста! А јас пак да не сум поарна. Минимум два дена уназад, сосе денешниов оф скроз, мислам на некој што не треба да ми биде во мислите. И нели, тука почнува филмот „Моето-име-е-Синтија-и-мора-се`-да-се -искомплицира“ Спојлер репризно по незнам ти кој пат, ама ајде-македонска работа :geek: и за бељата да биде уште поголема држејќи го денес љубениот мој за рака, тој некој се појави како гром од ведро небо па цмокси-цмокси, хагс-хагс. Уште еден пољубац у чело да ми залепеше и се ќе беше океј. Уејк ап Синтич! Старите играчки им ги оставам на другите дечиња а јас се враќам во реалноста. Ама да бев вратена во реалноста немаше уште да те мислам! Што-кој мушки полов орган сакаш бре?! Гоу бек ин д паст! Иш-иш, скраја да е од такви како тебе! Јавни си го бе-ем-иксОТ и магла да те нема.. Орај ги патекине од Водно па надоле и гледај да погодиш некое испакнато камче па ласта една да удриш за стара љубав и сва времена.
Леле значи готово,ќе пукнам! Не верувам веќе ни на едно машко! Ни на другарките! Е***е другарките Е***е! Некоја си кажува се како да е на инекција од оние за вистина кажување! Шо има да кажува за мене? Шо е ова,шпиони ќе си играме? Бреееее! Добро еден ден,ќе ми ја дишат прашината...Некој ден ќе бидам посреќна од вас! А вас,на сите шо го направиле тоа,Господ голем е,ќе ви врати сам! Иако јас можеби нема да разберам која беше... Леле навистина нема искрени луѓе денес бе! И оној,до мене што беше,не бил искрен,не ме почитувал,па после јас не сум била...Зошто не сум била? Дека сакам да контактирам со другарките,со луѓе воопшто?Шо треба да напрам,да се затворам дома а? Не треба да контактирам оти знајш некој одма мене ќе ми се закачи.Па кај сум дозволила да ми се приближи некој бе,кога бев со тебе?ИДИОТ ЕДЕН! За шо ти ги посветив сите тие години? Сега гледам дека не си вредел ич, Леле а какви станале машките значи(не сите,со исклучоци,на кои им симнувам шапка) бетер сте од жени бре! Требало нив се да им се обрнува внимание,да им се оди по газот,женските се да прават...Абе ај одете У П**КУ М***Р!!!! ПА кај го има тоа бееееееееее! Порано требало да се изнамачат за да добијат некоја жена,а сега прстот не сакат да го мрднат.Е за жена да добиеш,шо ќе се справува со сите работи,е ќе се помачиш малце! ТАка е ова...Па и јас имам родители бре,и тие сакаат најдобро за мене.Не сакаат да ме дадат на таков.Шо јас цел живот после да те слушам и да ти се подчинувам,аха да! НАЈДИ СИ ТАКВА АКО ТИ СЕ НАФАТИ НЕКОЈА! Ама ко ќе видат шо си ти,ќе се покаат и тие,ќе бегаат газ преку гла со сета сила.Го жалам чупето шо кажуваш дека те сакала... Па ќе се мачам да те вратам...Е добро шо уште еднаш,убаво ми докажа дека НЕ ТРЕБА! Покварено створење!
фрустрирани жени има ли полошо од нив..ма не ми е ни до испукување штом дошло до оваа точка значи ЕПТЕН СУМ НЕРВОЗНА!!не дека сум перфект ама ...божееее што се гази по земјава што се неее