Бравос вечерва едноставно успеа да ја направиш катастрофа со твоето негативно расположение..... аман аман... некои луѓе едноставно не се менуваат,и не ме барај повеќе за излегување ако планираш вака да се понашаш подбро дома да си останев...
Колку се луѓево безобразни и колку уживаат да глумат душебрижници! Бре ,Госпожата си немала попаметна работа ,зела бројчиња од огласи да збира ,да сум тргнела јас на работа ,да не сум седела дома ко паразит ,оти ете на факс сум била готова! (цитирам - ако сакаш леб да јадиш ,мора да си го спечалиш) И тоа кој - сосема икс жена со која разменувам едвај по некое здраво ,како си? Море ако си била ти толку компетентна немало да имаш толку сиромашен фонд на зборови и да се однесуваш ко Кромањонка телепортирана во иднината со временска машина! Еј ,па уште ми вика - Лелеее Маршелинче ,шубо си с'исфарбала ,поарна си ми ваква ,оти јас мразам плавуши! Мадреееееееее мори ,шо си ме раѓала ,налет да не се сториш ,да газам иста земја и да дишам ист воздух со вакви лудаци кои самите не знаат да си го средат животот ,ама знаат на сите да им морализираат и проповедаат! Go get some life ,u fucking huge-assed ,miserable creature!
Зошто!? Зошто морам две е*бни години да учам бизнис ! Не го сакам, не ме засега ниту интересира! Зар јас со две години предавање бизнис ќе научам како сама да си отворам било што. Тогаш пак ќе речат побарај прво економист. Да бев запишана економски да го барав, а вака ми го тупнале во средина и во најкритичниот ден. Несакам бизниис!!!! Ај сега како да го научам .
аааааааа од толку учење веке грам мозок не остана во мене UPM ако може се испобркам на писмената има да .............. Само овој ден да помине па да земам воздуш!
Чушки ??????????? На 20 факинг октомври ????? Дали тоа мојот нос намирисува АРОМА на проклетиите ???? Аман заман луѓе, заврши летото. ГОТОВО, крај, капут, конец, ди енд. Уште ли, уште ли... Од кај ги наоѓате бре, жити вас, од кадееее ?? Сигурно замрзнувате, нели, за да има и зимоска. Нема спас. Ако умрам од некое јадење, дефинитивно тоа ќе биде од пржени чушки. ОООО, сите светци, помогнете. УАААААААААААЈ Гад, УАЈ
Ни ја затворија СДП, и немаат намера да ја отворат, а сега и СДК. Формуов не е форум више,и искрено тапа е. own:
И што сметаше мојот лепотан од дибек што јаде пуканки па и тој да биде избришан ни крив ни должен? Може не бил поврзан со темата, може сум го ставила дека сум гледала филм.
Си имал друга?ја сакаш?сте се слушале секој ден?Добро,ке прифатам,па ако ме каниш на свадба ке ги изиграм сите ора рамнодушна. Со срека пријателе,од сега сме тоа нели?
не се секирај има и такви денови.. и мене пред некој ден ми беше чошо ..јбг живот.. Напиј се бедоксинче.. или една вотка.. пушти музика.. и без гајле
Мразам и Павлини, и Перси, и Митри, и Трпани, и сите можни бубашваби, лебарки и бубачки од типот на домашни миленици. Преку глава ми дојдовте, дај иселете се од мојата соба, не гледате ли дека сум решила да ве истребам како и да е. Доста ми е од гледање лешови и вршење убиства секој ден, заради вас ќе горам во пеколот. Туку, дедо Ное згрешил тука, требало уште тој да ве смачка.
Кога цело лето не бевме во таа куќа, ни идеа сметки “ушално“ за струја по 1000-2000, че и 3000 денари. Кога се вративме, појдовме до ивиен и ну кажаа, дека ќе се минусира.. добро, ами каматите? Тие не се минусират... Имавме и малку заостанат долг..и од там камати... само плаќаме сметки, живееме, за да плаќаме сметки...ова за обштествено осветлување, демек за сијалиците на улица, пак ние си плаќаме което е ужасно глупо, кај нас го нема ова...Или пак за атмосверна вода се плаќа...плаќаме, зш врне дожд Како ги мислат овие закони, ми се гади од политичари Никаде го нема ова, како е можно државата до толку да цеди народот. Примерно за споменика на Александар Македонски за којто се потрошени 9 милиона евра а Македонија е 2 милиона души. Или ај да не е този споменик, Скопје е гужва веќе од споменици без потреба....Стварно се убави, ама што дават тие на бедните...ништо..На човек да дадат по некој денаро, доволно да започне мал бизнис или да се вложат во ношто, во кое ќе помага на бездомните и бедните, децата без родители или за семејствата без деца, или за здравеопазването или за по добри училишта...за еден куп работи , замисли каква радост штеше да биде ... ама све е перене на пари
Друга приказна ќе се прикажува од Нова година, пријатели мои „драги“. Подобро е да сум сама, отколку да не сум со сите. Затнете си ги устите ваши погани, затнете ги мислите ваши незапирливи, застанете за миг и размислете. Кажете ја вашата мисла со зборови кои нема да ве прикажат во поинакво светло. Чукнете ги главите, не живеете само вие, саможивници. :смајлиштосекрсти: :смајлиштоплукаволиценадругосмајли:
Ебано тешко е да си толку осамен,сам на светов, и згора на се плачеш на форум зошто немаш на кого да се пожалиш...
Пукам од нервоза....Смачено ми е да тешам други од типит леле се скаравме со дечкоми готови нема шанси да се смириме и после пола сат ги гледаш заедно, море како ми идет да врескам од нервоза , да се истошам наеднаш и да заспијам како јагне и да не му ја думам ама баш за ништо, ни за Петко ни за Трајко ни за Никојјјјјјјјјјјјјјјј....аааааааааааааааааааааааа
Сабота сабајле сите спијат јас уште од седум и пол морам по лекари да одам. Проклето колено! И денес ли ми закажуваат бе, денес ??? Од лутина уште во пет и пол се разбудив! Цел ден ќе ми оди у мајчината уште сега гледам! Само нека ме чепне некој денес, ах само нека ме чепне, пердуви има да летаат!
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! јвдфгхкбефјвнсдихвуебхенвикјдуфбхенихнв!!! Ебати и таксистите ебати! Кога ми треба некој на к** седите сите, ке мрзнам јас саат ипол чекајќи некој да се смилува да дојде! А после ке ве има, мајчина ви ваша. Ке ми нудите после и до Хаваите да ме однесете. Ууу! Исцркајте! И онака сте бескорисни! А па и најде да зароси уште. Како да демек денот не ми тргна у лепе материне па и тоа фалеше нели? Се` комплетно да е!