Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.737
    Допаѓања:
    5.723
    Бравос вечерва едноставно успеа да ја направиш катастрофа со твоето негативно расположение..... аман аман... некои луѓе едноставно не се менуваат,и не ме барај повеќе за излегување ако планираш вака да се понашаш :devil: подбро дома да си останев... :devil:

2. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Нејќааааам на работааа, ладно ми е мнооогу, сакам да си нанкам изнапокриена со 580 ќебиња :yawn:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Колку се луѓево безобразни и колку уживаат да глумат душебрижници! :swear:
    Бре ,Госпожата си немала попаметна работа ,зела бројчиња од огласи да збира ,да сум тргнела јас на работа ,да не сум седела дома ко паразит ,оти ете на факс сум била готова! (цитирам - ако сакаш леб да јадиш ,мора да си го спечалиш) :puke:

И тоа кој - сосема икс жена со која разменувам едвај по некое здраво ,како си?
    Море ако си била ти толку компетентна немало да имаш толку сиромашен фонд на зборови и да се однесуваш ко Кромањонка телепортирана во иднината со временска машина! :puke:

Еј ,па уште ми вика - Лелеее Маршелинче ,шубо си с'исфарбала ,поарна си ми ваква ,оти јас мразам плавуши!

Мадреееееееее мори ,шо си ме раѓала ,налет да не се сториш ,да газам иста земја и да дишам ист воздух со вакви лудаци кои самите не знаат да си го средат животот ,ама знаат на сите да им морализираат и проповедаат!

Go get some life ,u fucking huge-assed ,miserable creature! :swear:

4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Зошто!? Зошто морам две е*бни години да учам бизнис :fubar: !
    Не го сакам, не ме засега ниту интересира! Зар јас со две години предавање бизнис ќе научам како сама да си отворам било што. Тогаш пак ќе речат побарај прво економист. Да бев запишана економски да го барав, а вака ми го тупнале во средина и во најкритичниот ден.
    Несакам бизниис!!!! Ај сега како да го научам :doh: .

5. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    аааааааа :@ :@ од толку учење веке грам мозок не остана во мене UPM :@ ако може се испобркам на писмената има да .............. :headbang: :headbang: Само овој ден да помине па да земам воздуш!

6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    :o :o :o

Чушки ???????????

На 20 факинг октомври ?????

Дали тоа мојот нос намирисува АРОМА на проклетиите ???? Аман заман луѓе, заврши летото. ГОТОВО, крај, капут, конец, ди енд. Уште ли, уште ли... Од кај ги наоѓате бре, жити вас, од кадееее ?? Сигурно замрзнувате, нели, за да има и зимоска. :@ Нема спас. :x

Ако умрам од некое јадење, дефинитивно тоа ќе биде од пржени чушки. ОООО, сите светци, помогнете.

УАААААААААААЈ Гад, УАЈ :devil:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    боже кога ќе се отклучи темата Сакам да прашам? :@ :wasntme:

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ни ја затворија СДП, и немаат намера да ја отворат, а сега и СДК.

Формуов не е форум више,и искрено тапа е. :Down:

На MarchelineAmaru и mime87 им се допаѓа ова.
  9. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    И што сметаше мојот лепотан од дибек што јаде пуканки па и тој да биде избришан ни крив ни должен? :devil:
    Може не бил поврзан со темата, може сум го ставила дека сум гледала филм. :?:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Си имал друга?ја сакаш?сте се слушале секој ден?Добро,ке прифатам,па ако ме каниш на свадба ке ги изиграм сите ора рамнодушна.
    Со срека пријателе,од сега сме тоа нели? ;)

11. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Олку грд ден немало.

Се думам колку бокса да си удрам :@ :@ :@

12. Mimche.B

Mimche.B Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    13
    не се секирај има и такви денови.. и мене пред некој ден ми беше чошо ..јбг живот..
    Напиј се бедоксинче.. или една вотка.. пушти музика.. и без гајле :)

13. Mimche.B

Mimche.B Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    13
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Мразам и Павлини, и Перси, и Митри, и Трпани, и сите можни бубашваби, лебарки и бубачки од типот на домашни миленици. Преку глава ми дојдовте, дај иселете се од мојата соба, не гледате ли дека сум решила да ве истребам како и да е. Доста ми е од гледање лешови и вршење убиства секој ден, заради вас ќе горам во пеколот. Туку, дедо Ное згрешил тука, требало уште тој да ве смачка. :@ :@ :@

На MarchelineAmaru и Doozy им се допаѓа ова.
  15. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Кога цело лето не бевме во таа куќа, ни идеа сметки “ушално“ за струја по 1000-2000, че и 3000 денари. Кога се вративме, појдовме до ивиен и ну кажаа, дека ќе се минусира.. добро, ами каматите? Тие не се минусират... Имавме и малку заостанат долг..и од там камати... :@ :@ само плаќаме сметки, живееме, за да плаќаме сметки...ова за обштествено осветлување, демек за сијалиците на улица, пак ние си плаќаме :@ :@ :@ което е ужасно глупо, кај нас го нема ова...Или пак за атмосверна вода се плаќа...плаќаме, зш врне дожд :swear: :fubar: Како ги мислат овие закони, ми се гади од политичари :puke: Никаде го нема ова, како е можно државата до толку да цеди народот. Примерно за споменика на Александар Македонски за којто се потрошени 9 милиона евра а Македонија е 2 милиона души. Или ај да не е този споменик, Скопје е гужва веќе од споменици без потреба....Стварно се убави, ама што дават тие на бедните...ништо..На човек да дадат по некој денаро, доволно да започне мал бизнис или да се вложат во ношто, во кое ќе помага на бездомните и бедните, децата без родители или за семејствата без деца, или за здравеопазването или за по добри училишта...за еден куп работи , замисли каква радост штеше да биде ... ама :fubar: све е перене на пари :@

На MarchelineAmaru, Divinebutterfly и Phyramide им се допаѓа ова.
  16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Друга приказна ќе се прикажува од Нова година, пријатели мои „драги“. Подобро е да сум сама, отколку да не сум со сите. Затнете си ги устите ваши погани, затнете ги мислите ваши незапирливи, застанете за миг и размислете. Кажете ја вашата мисла со зборови кои нема да ве прикажат во поинакво светло. Чукнете ги главите, не живеете само вие, саможивници. :смајлиштосекрсти: :смајлиштоплукаволиценадругосмајли: :fubar: :fubar:

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ебано тешко е да си толку осамен,сам на светов, и згора на се плачеш на форум зошто немаш на кого да се пожалиш... ;(

На MarchelineAmaru, crazyinlove19, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  18. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Пукам од нервоза....Смачено ми е да тешам други од типит леле се скаравме со дечкоми готови нема шанси да се смириме и после пола сат ги гледаш заедно, море како ми идет да врескам од нервоза , да се истошам наеднаш и да заспијам како јагне и да не му ја думам ама баш за ништо, ни за Петко ни за Трајко ни за Никојјјјјјјјјјјјјјјј....аааааааааааааааааааааааа :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

19. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    101
    Сабота сабајле сите спијат јас уште од седум и пол морам по лекари да одам. Проклето колено! И денес ли ми закажуваат бе, денес ??? :@ Од лутина уште во пет и пол се разбудив! Цел ден ќе ми оди у мајчината :swear: уште сега гледам! Само нека ме чепне некој денес, ах само нека ме чепне, пердуви има да летаат!

20. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! јвдфгхкбефјвнсдихвуебхенвикјдуфбхенихнв!!!
    Ебати и таксистите ебати! Кога ми треба некој на к** седите сите, ке мрзнам јас саат ипол чекајќи некој да се смилува да дојде!
    А после ке ве има, мајчина ви ваша. Ке ми нудите после и до Хаваите да ме однесете. Ууу! Исцркајте!
    И онака сте бескорисни!
    А па и најде да зароси уште. Како да демек денот не ми тргна у лепе материне па и тоа фалеше нели?
    Се` комплетно да е! :@ :@ :@