Ако продолжи интернетов со ова темпо, тешко на тие од CableTel. Едно мислење не можам да оставам на форумов А камо ли нешто покомплицирано да направам !!!
Нека стои така,ке видеме колку за долго,битно глумам дека сум рамнодушна,очаен си,ме нервира тоа.Ајде издржи не си ти ваков
Како е можно да сум толкав баксуз ? КАКО?! Секогаш кога ќе испланирам нешто,мора нешто да го расипе тоа,ама мора.
Сега ви текна дека сум тажна,а? Неќеле да ме гледаат ваква...епа ќе ме гледате Јас кога зборав,вие не слушавте ништо! Сега излези прошетај,е не ми е до шетање! Шо дека ќе излезам,да се смеам, а во себе да плачам? Да има луѓе околу мене, а јас да неќам никој да погледнам? Не, фала! Ќе си седам дома,ќе си гледам шо ми одговара да си прам. Другарките се губат,заминуваат,си прават семејства, не можи да ти обрнуваат внимание ко порано.Ќе се видиш,но тоа ќе е еднаш,сигурно нема да излезат со тебе да шетаат,си имаат обврски сега луѓето. А јас,шо сакав да имам некој покрај мене,да можам и јас да прошетам,да се држам за рака и да сум исполнета, вие тоа го уништивте. Можеби ако имавме повеќе време за нас и можевме убаво да се гледаме,немаше се вака да пропаѓа! Ах ве мразам на моменти! Знаеле тие што е најдобро за мене...како, кога не сакате ни да го запознаете убаво! Не е тој чудовиште,напротив,колку што можеше се правеше за мене. Ах, ќе го издржам јас ова и ќе добијам што сакам,нема да оставам така. Арно си праеле порано бегалка и готово,е не ќе му се мислат! Срам? БАШ МИ Е ГАЈЛЕ! Нема некој ден комшиите шо збораат да живеат со нас,ние ќе си градиме семејство! К** ме боли шо го немам за сите! ГО САКАМ НЕГО! И НИКОЈ ДРУГ! НИКОЈ! Не се обидувајте да ми наметнувате тоа шо си мислите и тоа шо сакате вие!
Шо знам дали ми е за испукување колку да изразам блага разочараност - ама крај краева си велам, тоа ти се луѓето Ниски, подли, лицемерни завиени под превезот на искреноста, директноста, интелигенцијата, маркантноста. И такви ги има, шта ќеш. Длабока воздишка и кревање десно рамо, левово нешто забушава. И јас им поверував несебично и искрено а тие? Тие само ми потврдија дека чика Вајлд имаше право кога рече - worse than being talked about, is NOT being talked about. Епа фала ви, ми ласкате Ах да и у случај да не е јасно, збогум. Во мојот живот секогаш сум била априори отворена кон сите луѓе, но кога сум сфатила дека нивните намери не се добри ниту пак искрени, летале од истиот како гулабот на Али Алиу што го фатил бољестот у Турска.
Прост народ. Многу, многу прост. Нема друг збор што опишува поискрено, освен прост. Живејте ми во драми и себе-тешење до крај, многу убав живот мора да е тоа. : ***
Неможам веке стварно неможам.Пукам, пукам и пукам а знам дека мора да го издржам ова.Цело време само гризам,гризам и не попуштам мада веке немам сила.До толку неможам што веке денот без аналгин не ми минувам.Аман знам дека ке помине и ова и се што издржувам е поради себе
Дали е нормално да се има дечко 7-8 месеци и во толку месеци ниту еднаш да не се излезе со другарка ниту на едно е*ано кафе
Е нема да ви го дадам тоа задоволство, да ме видете како плачам па што сака нека биде. Ќе видите како еден ден јас се ке ви вратам, сега трпам ама еден ден ке експлодирам и се ви извадам низ нос, така да си знаете
Иди у пичку матер ми даваш прво лажна надеж и после си имал женска дебилу покварен највише се каам за солзите од четвртокот па уште у ме прашуваш дал уште те сакам се заебаваш со мене идиоту ќе ти вратам дупло ќе видиш ти убаво
Значи која мизерија.. Абе луѓе, дали уште живеете пред новата ера, кога се е поважно од вашиот живот. Да се разбереме.. не во позитивна смисла, туку во смисла на зошто упм никој не си чисти пред својот праг и само „заметува“ пред туѓи.. ццц. Таа ваква и ваква е, ја знам јас неа.. ДО КОГАА ќе се мешате??!!?!?! Туку ај, простувам на таква проста раја, што нема друга работа освен солење памет за туѓи животи, но овие другиве што дозволуваат да им се соли, е стварно без коментар сум..
Спојлер Lop Murric Kali Stel Idiot I poshter I smut budall hajvan menemadh t'dekmit familen ropt t'madh e t'vogel ajde hup...
Ееее па не е крај на светот! Окапи го тој..гледај татко ти да биде добар (дај Боже) па за дечко ќе си најдеш подобар ) Инаку што се однесува до мене...временцено не ми се допаѓа...врне па...S Инаку се ми е рамно
Сакам да не сум јас- јас! Сакам да можам да бидам безобразна и себична и да престанам да мислам да не ги навредам сите и да си се затворам у соба и да си плачам два дена. УПМ со оваа моја фејк насмевка.. Смотана мачка една!!