Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Оти ме болиш бре меф? Да ти е*у све!

2. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Денес немам сила ни да се испукам.Ејјјјјјјјј значи колку ме навреди срамотаааааааааааааааааа

3. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Колку повеќе си добар,толку повеќе те газат. :@

4. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    2.257
    :devil: :devil: Ако продолжи интернетов со ова темпо, тешко на тие од CableTel. Едно мислење не можам да оставам на форумов :devil: :devil: А камо ли нешто покомплицирано да направам !!!

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Нека стои така,ке видеме колку за долго,битно глумам дека сум рамнодушна,очаен си,ме нервира тоа.Ајде издржи не си ти ваков :@

6. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Како е можно да сум толкав баксуз ? КАКО?! :@ Секогаш кога ќе испланирам нешто,мора нешто да го расипе тоа,ама мора. :@

7. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Рикни уште еднаш. Пи*ка ви матер. :@ Чоек да не мојт да се наспиет од вас. :swear:

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сега ви текна дека сум тажна,а? Неќеле да ме гледаат ваква...епа ќе ме гледате :envy: Јас кога зборав,вие не слушавте ништо! Сега излези прошетај,е не ми е до шетање! Шо дека ќе излезам,да се смеам, а во себе да плачам? Да има луѓе околу мене, а јас да неќам никој да погледнам? Не, фала! Ќе си седам дома,ќе си гледам шо ми одговара да си прам. Другарките се губат,заминуваат,си прават семејства, не можи да ти обрнуваат внимание ко порано.Ќе се видиш,но тоа ќе е еднаш,сигурно нема да излезат со тебе да шетаат,си имаат обврски сега луѓето. А јас,шо сакав да имам некој покрај мене,да можам и јас да прошетам,да се држам за рака и да сум исполнета, вие тоа го уништивте. Можеби ако имавме повеќе време за нас и можевме убаво да се гледаме,немаше се вака да пропаѓа! Ах ве мразам на моменти! :envy:
    Знаеле тие што е најдобро за мене...како, кога не сакате ни да го запознаете убаво! Не е тој чудовиште,напротив,колку што можеше се правеше за мене. Ах, ќе го издржам јас ова и ќе добијам што сакам,нема да оставам така. Арно си праеле порано бегалка и готово,е не ќе му се мислат! :@ Срам? БАШ МИ Е ГАЈЛЕ! Нема некој ден комшиите шо збораат да живеат со нас,ние ќе си градиме семејство! К** ме боли шо го немам за сите! ГО САКАМ НЕГО! И НИКОЈ ДРУГ! НИКОЈ! Не се обидувајте да ми наметнувате тоа шо си мислите и тоа шо сакате вие!
    :devil: :devil:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Шо знам дали ми е за испукување колку да изразам блага разочараност - ама крај краева си велам, тоа ти се луѓето :) Ниски, подли, лицемерни завиени под превезот на искреноста, директноста, интелигенцијата, маркантноста. И такви ги има, шта ќеш. Длабока воздишка и кревање десно рамо, левово нешто забушава.
    И јас им поверував несебично и искрено а тие? Тие само ми потврдија дека чика Вајлд имаше право кога рече - worse than being talked about, is NOT being talked about.

Епа фала ви, ми ласкате ;)

Ах да и у случај да не е јасно, збогум. Во мојот живот секогаш сум била априори отворена кон сите луѓе, но кога сум сфатила дека нивните намери не се добри ниту пак искрени, летале од истиот како гулабот на Али Алиу што го фатил бољестот у Турска.

На ljubam, Shelea и Hiii им се допаѓа ова.
  10. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Прост народ. Многу, многу прост. Нема друг збор што опишува поискрено, освен прост. Живејте ми во драми и себе-тешење до крај, многу убав живот мора да е тоа. : ***

11. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Неможам веке стварно неможам.Пукам, пукам и пукам а знам дека мора да го издржам ова.Цело време само гризам,гризам и не попуштам мада веке немам сила.До толку неможам што веке денот без аналгин не ми минувам.Аман знам дека ке помине и ова и се што издржувам е поради себе :)

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    добро бе по ѓаволите ќе ја отклучат некогаш темата сакам да прашам или не ? :@

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Дали е нормално да се има дечко 7-8 месеци и во толку месеци ниту еднаш да не се излезе со другарка ниту на едно е*ано кафе :devil: :devil: :devil:

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Кај најде бе да врне? КАДЕ? Не е можно :devil:

:) :)

15. Poppy

Poppy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Е нема да ви го дадам тоа задоволство, да ме видете како плачам па што сака нека биде. :devil:
    Ќе видите како еден ден јас се ке ви вратам, сега трпам ама еден ден ке експлодирам :@ и се ви извадам низ нос, така да си знаете :headbang:

16. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Иди у пичку матер ми даваш прво лажна надеж и после си имал женска дебилу покварен највише се каам за солзите од четвртокот па уште у ме прашуваш дал уште те сакам се заебаваш со мене идиоту ќе ти вратам дупло ќе видиш ти убаво :@ :@ :@

17. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Значи која мизерија.. Абе луѓе, дали уште живеете пред новата ера, кога се е поважно од вашиот живот. :@ Да се разбереме.. не во позитивна смисла, туку во смисла на зошто упм никој не си чисти пред својот праг и само „заметува“ пред туѓи.. ццц. Таа ваква и ваква е, ја знам јас неа.. :@ ДО КОГАА ќе се мешате??!!?!?! Туку ај, простувам на таква проста раја, што нема друга работа освен солење памет за туѓи животи, но овие другиве што дозволуваат да им се соли, е стварно без коментар сум.. :@

18. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Lop
    Murric
    Kali
    Stel
    Idiot
    I poshter
    I smut
    budall
    hajvan
    menemadh
    t'dekmit
    familen
    ropt
    t'madh e t'vogel
    ajde hup... :punch:

На Spell му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ivanna2

Ivanna2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ееее па не е крај на светот! Окапи го тој..гледај татко ти да биде добар (дај Боже) па за дечко ќе си најдеш подобар ;))
    Инаку што се однесува до мене...временцено не ми се допаѓа...врне па...:worried:S Инаку се ми е рамно :$ :D

20. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да не сум јас- јас! :@ Сакам да можам да бидам безобразна и себична и да престанам да мислам да не ги навредам сите и да си се затворам у соба и да си плачам два дена. УПМ со оваа моја фејк насмевка.. :envy: Смотана мачка една!!