Koj и да е:Are U Happy Now?It's Not a Video Game. Луге сме,не сме играчки.Не е интересно. Живеј си го животот.
Доста ми се жалите сите више. Јас како да немам мои проблеми, па до вашите ми е дојдено. Не сте битни во мојот живот и не ме интересираат вашите животи. Не можам да најдам работа, не ти работам за мала плата, а немам пари, немам дечко, сакам ова, сакам она...аман. Епа седи дома и кукај, па се ќе добиеш. Туку криви се твоите дома што толку ве размазиле, очигледно не сте тепани како мали.
Ма...главата ми пука,а јас не знам како да се испукам. Само ќе кажам,курва не е професија,туку психолошка карактеристика. Значи ми се згади и не знам веќе до кога!
Ауу денов!!!! Не знам што ми е среќа нема никој блиску до мене иначе ќе го убиев! Кој и да беше.. Добро сега најде косава да не е како што треба?? Сега????????????????????!!!!!!!!!!!!! Па ке се ишишам не можам веќе, не можаааааааааааааааааааааааам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И се ме боли и се ме нервира и се ме мрзи да правам и не можам!
Па добро како можев толку време да те сметам тебе за таа која е секогаш во право, ајде може мала сум била, не сум разбирала. Криво ми и тешко ми е, што секогаш него го правеше ненормален, а јас бев на твоја страна. Да он е ненормален, ама ти изгледа си бетер од него. Вие двајца не сте за родители, среќа што кога бев помала бевте поприбрани, јас и онака ќе си имам вечно благи трауми од вас двајца, ама да бевте вакви тогаш не знам што ќе беше со мене. Само се молам да сум жива и здрава, да успеам колку толку и да се изгубам од куќава одма штом ќе можам. Што да ти кажам, едноставно твоите неуспеси во животот не можеш на друг да ги излечиш, нити некого го интересира тоа. Не си дете да не разбереш. Прибери се те молам.
n pichk t'nones...GET LOST.УМРИ ПУКНИ ЦРКНИ,се надевам врската нема да ти трае долго крлежу грд. ТЕ МРАЗАМ.Од дното на душата те мразам.
Не пцујам но неможам да се воздржам. Еб* ти животот и се по ред. Е*а ти парите, е*ат и се. Не знам што повеќе ме боли модриците или зборовите. Не знам што повеќе ме боли тоа што немам што да јадам или што немав да му дадам на човекот што просеше. Не знам што повеќе ме боли тоа што сеуште носам летни алишта со сако за нели топло да ми е или што сум е*амо слепа, па очилата ми се скршија, на што попрво пари да дадам? Не знам што повеќе ме боли што не е тој жив, или оваа што е жива. Не знам што повеќе ме боли. Не знам!!!!!!!!!!
Кој ја измислил физиката? КОЈ? КОЈ? КОЈ? МАМЕ МУ *БАМ. Си немал попаметна работа, па физика ќе измислуваш? Наместо ко секој нормален човек да уживаш, ти тука ќе ми пишуваш како одлетал возот? И за колку време стигнал? Па што ме болиииииииии? Мислиш паметен си? Епа жалам ама НЕ СИ! Јас тука цел викенд да го поминам во дружба со тетратката по физика? А? Заради неа да ги изоставам сите други предмети? АЈДЕ РАДУВАЈ СЕ. ТАКА МИ ПОМИНА ВИКЕНДОТ! Никој друг предмет не чепнав, заради тебе. Ни лектира, ни домашни, ни учење, НИШТО. Ќе бидам труба, даска, дебил, од утре, ДА. Смеј се, ќе те бањам.
Колку многу ме нервираш значи ,толку многу ми требаш во моментов баш сега ми е потребна твоја помош па уште се правиш на три ипол и не враќаш на чет ????? Ти пишав тука ли си, оннлине си и пак не враќаш кучка си стварно ова ќе ти го ПАМТАМ и секако ќе ти ВРАТАМ кога најмногу ќе ти требам ќе те оставам на цедило,е така да си знаеш !!!!!!!!!!!!!! ГЛУПАЧА !
Среда ти е денот,златна среда.. ден на ДРВОТО за дрва како тебе некастрени со исушени плодови.. закопај се и цветај! Можеби ќе има некоја корист и од тебе!
Лелеее се од корист!Сите за свој гз да си мислат, нема некој што уствари искрено мисли на тебе те сака нејќе да патиш.Преку к*р ми е од дволичност, веќе доволно имам запознаено такви фаци. А требаш на некој одма ти лиже гз а кога ти треба некој нигде го нема. А ова интернетов!Толку пари за што??За да чекаш ТОЧНО 1 ипол саати за едно видео на јутјуб да ти се наполни до ПОЛА, а немаш ништо симнато или слично. А да не ја спомнувам личноста што секој ден мора да ме нервира. Ко да не ми е ништо, ко да не осеќа поврзаност, ко да ја боли к*р дали ќе ме има или не . АМАН ВИШЕ! (глупости, неповрзани пишав али неможам више нервозава у мене да ја кријам вака бар тука си изнакажав)
Значи така педерски а ? Е добро де ... Јбг знам за други пут . А имам некој претчуство дека паќ ќе ми се појавиш да ми цимолиш на врата јас ќе бидам таа за тапашање по рамо , и да ми кажеш зошто тој мувачот твој што игра гзот со тебе ти рекол злато а не срце . И оние разговори и цмиздрења по телефон кој едвај ги поднесував . Знаеш што Еј фала ти многу ме спаси ме препороди , напросто не ми цицаш позитивнава ми енергија гад блесс ју , не ми се појавувај пред очи И не ми се лигави на фејсбук . Не можеш да глумиш пред народот дека се дружиме пошо не се и нема евер агаин ... Оди сега лечи комлекси и бламирај се пак . Педерка една
25 години, ЦЕЛИ!!! Душата ми е потресена, мир од тебе еден ден немам...прерано пораснав оти уште од бебе бев сведок на твоите глупости! Ме тиштиш, аман направи една паметна постапка во твојот живот, кажи нешто паметно како за промена
Е значи многу мразам некој кога мене ми мрчи Ај крши глава шо сакаш праи си со животот свој, мене остајте ме на мира, цел ден со вас ли ќе се расправам Спојлер Уште да вредевте
Значи без осет бе, леле бе, осеееет алоооооооооооооооооо женоооооооооооооооооооооо....................... Осееет ... Намерно ми правиш??? Значи угргхреггф