Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
    Незнам како можев да бидам толку глупава уууууфффф се мразам

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    1:Се уште те сакам а низ глава ми се мотаат се уште твоите зборови:
    Во нејзе го најдов она што го барав
    свести се,додека е се уште време зошто за 2 дена ке ме снема :!:
    1.1.Те сакам и што ми можеш?Не можеш да ми забранеш.
    2:Да ти ебам хоророт и грдото дете во филмот.Сега нема да спијам со недели
    2.2.На ништо потрошив 1 ипол час а можев да го гледам Роналдо,тоа никогаш нема да си го простам. |(
    3:Моите решиле за ништо да ги трошат парите.Се срамам да кажам
    3.3.Платете ми пат до Англија,Манчестер,Лондон,ватевр и нема веке да ме гледате.

4.ТЕ САКАМ
    4.4.Не можам да го гледам Петар Грашо на еден негов стар спот зошто ужасно потсекаш на него. :|

3. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Ладноооооооооо ми еее ! :yawn:

4. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    значи најмногу мразам кога ќе утнам со четкичката од маскарата и место во тубичката се мачкам и си ги правам цели раце црни :@

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Никој друг не може да ме изнервира како него, ме полудува. Понекогаш мислам дека во тие моменти можам да го убијам до толку ме вади од такт и се едни исти работи кажува што знае дека ме нервирааат ама на кого да му кажеш. Сега моите се на тапет не знам што му грешат, веројатно затоа што се предобри со него не знам. Пред да кажеш нешто за моите види ги твоите, но тоа те боли епа и мене ме боли кога зборуваш за моите. Да истрпеше се што истрпив јас од твоите, веројатно немаше да сакаш очи да им видиш. Навистина ми е доста од се, доста ми е, не можам повеке да издржам или свести се или ајт. Не ми требаш јас имам еден живот и ке си го живеам без непотребни стресови и нервози.

6. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Значи од овај Прилепов поглуп град на светов нема, на секое ќоше наремпале кафичи, а да сакаш книга да си купиш во Тобако само можиш, а и таму нема. Ама битно кафе за да пиеме и да акаме ко будали така ко мутави телиња имаме каде.

Денот ми се расипа од отупеноста на луѓето кои само да климчат по кафани знаат и за пари да зборуваат, имало-немало, за кого како, важно тоа е темата...

Пу глуп гнасен граду, сакам да се иселааааааааааааам, ако има некој да ме прими, нека се пријави одма идам....... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Њ њ њ њ њ њ... Лигуши бееее, ееее!
    Аман, па ми се смачи, озбилно.
    Се обидував да не ги перцепирам таквите особи, ама едноставно в очи ти се пикаат!
    Лигави створења, гадни ми сте, ГАДНИ !
    Соберете си ги лигушките, одвратни сте за гледање.

Препорака : Ако остана уште плунка во вас, излигушете се кај професорот и за оценка.
    Фала чао.
    :puke:

8. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Да им се плукнам и на идиотите од комшии што ги имам.
    Како некои кртови ти ријат пред влезот, да не можеш ни да влезеш во дворот ни да излезеш од него.
    Секој ден се една иста приказна, само гледаат да ти напакостат.
    Кога и да е, ќе му прекисне на човек.Навистина ја претераа.
    Такви луѓе немам видено до сега. Желни за кавги, само што ние не сме глупави како нив и да им пристанеме на нивните глупости невидени. :x
    Да ве прашам и вашите комшии се вакви? :?:

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    некој да ме разбереше... НЕКОООЈ, билооо кој... по можност и самата себе да можев... немаше да биде лошо.
    ма све у лепе три(ма и четири) п**** м*******

10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Абре доста ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@
    У П**** М**** јас само а???????????????????? Јас???????????????????????????????????????????????????????
    Е мало сутра! Глупава сум, многу сум глупава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да си се фрлам во Вардар, ама таму каде што е по плитко да се акнам со главата во тоа камењата и да ја здробам како тиква, пошо тиква носам на раменици, не глава!
    Мрш у пи*ку м*тер све! Мрш! :devil:

11. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Ебати користољубивите.

Мрш тамо.

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    море идете све и сите у три лепе пичке материне онаму ...

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не е многу добро да бидеш фин со луѓето. Таа љубезност и култура многу погрешно ја сфаќаат некои личности.
    Епа доста ми е, од сеа неморам на сите муабет да им праам |( ќе си бидам намќор, така поубаво ќе биде изгледа. Не е човек да се насмее и да напраи нормален муабет, се погрешно се сфаќа, не идиоту не ти се пуштам, пробувам да бидам фина бидејќи пристапи! |(

На eli25, Miss.Ricci и Mishela им се допаѓа ова.
  14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Е, тоа само на мене ми се случува. :@

Таман земав да си пишам во новата тема на росонерка - На кого му стои подобро, сите 30тина комбинации ги искоментирав, а сликите ми беа во друг таб и наместо да исклучам тој со сликите, го исклучив овој со коментарите.
    Глупа сум, знам, не мора да ми кажувате.

Е сега, не пишам. Ме мрзи. Се изнервирав.

Ох брее. :@

Да не дојде до забуна, не ја читате СДК, мислењево не ми беше баш соодветно таму, па си го префрлив тука.

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Is there any hope?????? :devil: :devil: :devil: :devil: :@ :@ :@ :@ :@

16. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Океј, Работниов ден ми заврши, следува сега ден/два релаксација и за мене...
    Имав едно непријатно искуство денес- се скарав со еден добар другар иако знам дека тој беше во право и тоа ме убива. Но таква сум јас, веќе си научив да си ги сносам последиците за непромислените постапки....

ЕНИВЕЈ...кога немам веќе каде да прашам, ќе прашам тука:

Има ли уште некоја будала осввен мене која јаде мраз? Мислам буквално си става лед во фрижидер и јаде, или коцки во пијалак (иако забите ги праи парче, желудникот и сл).... скоро да не поминува ден
    и во лето и во зима -јас јадам лед...
    awkward!

17. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

ЈАС ЈАС !! :D И зима и лето си јадам мраз и сите знаат. Таму каде што пијам кафе најчесто ми носат мраз во чаша за да можам да си јадам :D

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Уфффф глупа е значи... Ме напна никогаш се немам напнато вака! Глупача една.. Кој кур и дозволува нејзе да ти пишува дали си бил сингл и такви срања :@ :@
    Кој жити мајка тебе ти има речено дека си секси?!!!!! хахахахахахахахахахахахахаха ако ти си секси јас сум Џесика Алба... Не знам уствари што се замараш со мене кога си надпросечно глупа :devil:

Стварно ке ме натераш да те мразам! Сељанко една..

19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Дај ми Боже памет!!
    Како можев бе, како може после се, да верувам, значи еднаш проживеам низ истото и сега пак?! нененене, не смее тоа така, не давам!

МИслеше дека ќе замижам на таа лага и ајде се ќе биде исто, нели другачиња јас и ти, се имаме проживеано од секогаш заедно?! Кој к*р!

Беше шо беше, кај мене лагата не поминува, па ме заболе дали јас и ти сме од 5 години блиски и се имаме проживеано, баш ме заболе пред некој ден, да, седев сама и размислував, како ме изгоре, но не, нема да жалам, сам си го бараше тоа, знаиш дека ќе ти биде потешко, едноставно сите знаеме.

Не ми е подлога тоа шо ми беше најнај другар на сите времиња, ич не ми е за да замижам на одвратните твои зборови кои ме излажаа.

Џабе пишам бе џабе, само морав некаде да го запишам ова, и не, не можам до крај да се испукам, врескав внатре, врескав вчера повеќе, тоа е тоа, но е*ано не го очекував ова, знаев дека си гомце, зашо добро се познаваме, ама со мене ли најде бе?! Нене, тоа не смеиш, не ти, ни никој!

Еве, пишав, готово, те пуштам,живеј си, ако успеиш, искрено гајле ми е дали ќе успеиш или не, да падниш, може и малку мило ќе ми е, да стоиш на нозе и горд да бидеш знам дека имаш труља душа така да сепак сеедно ќе ми е, не остана нешто со шо би ме импресионирал или па на крај краева да ти простам, а сега збогум.

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Не бре не, не е можно. :devil:

Летно време чушки.
    Зимно време праз.

Да не знае човек од која арома попрво да умре!!!!!!! :@