Па веќе преку глава ми е ! Чекај, чекај, чекај, да ти скисне во кисело млеко од чекање ! Дај Натали, ајде Натали, дај му на човекот ... добро бе човек, да не ве гледа ќе помисли се еб*те во ударен термин и тоа ве даваат на тв, веќе мака ми е да те слушам Игоре!! Излитени работи верглаш стално, не можам да те слушам. А друга работа е тоа што 45 минути чекам на Лале, више ми овена лалево меѓу нозе од чекање на серијата. Па преку такво веќе. Напрајте друг распоред на пустото бинго. Значи алоооо ! Кај се видело на сред бинго реклами, па стопирање на бингото, па еден гостин, втор гостин, па аман веќе. Не играат сите бинго, а и тие што играат ќе им се одмили од тоа одолговлекување. Аааааааааааааааааааааа ! НАТАЛИ ДАЈ МУ ВЕЌЕ НА ЧОВЕКОТ, НЕ БИДИ ЦИЦИЈА, ТЕ ПРЕМОЛЕ 100 ПАТИ !!!!!!!!!
Тато, тато бе аман бе тато!!! Значи кога ти ќе ме сфатиш мене???????????? Кога, кога????? Убаво што оваа година, во овие два месеци кои изминаа ги удости професорите со твоето присуство три пати, или можда четири!!! Уште поубаво што го пренесе на сликовит начин мојот револт и што дел од тој професорски кадар го сфати серизоно тоа!! АМА ако при следното твое доаѓање ми речеш влези си на час ќе ти удрам бокс на лице место!! Стварно!! Па јас сум единствена ученичка која не присустува на разговорите меѓу родител и професор!! А имам што да кажам, бидејки во твое присуство тоа ќе биде серизно сфатено, а јас сум сериозна личност со реални гледишта и сфаќања и не сакам некој таму да си игра мајтап со мене!! Не сакам, не сакам, не сакам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мразам некој да си игра мајтап со мене!! Мразам!!!! Затоа, сега си знаеш мисли пред да речеш влези си на час сега!!!! П.С. отварањето на картичка за мене нема да те лиши од давањето пара на рака!!
Добро многу барам ? Само сакам да се наспијам ко човек !!!! Без да пишти проклетиот телефон без дас морам да одам по банки , шалтери и документи !!! Да спијам да се наспијам ко човек за мене стана луксуз . Ќе полудам вака сакам да спијааааам и да се разбудам кога ќе се наспијааааам , не кога ќе ми се јавите јасно ? !
Па добро бе , од сите денови баш утре во 10 ми закажа за на забар ????? Немаше ,,поубав ,, термин дефинитивно ...
Престани веќе да превземаш туѓа вина врз себе Барем еднаш немој Не ќе го носиш ти цел товар на светот ваљда
за сите кои уште од 8ч се обидоја да ми го расипат денот keep smillyng стајлиш http://www.youtube.com/watch?v=KsxSxF3JKeU
Неможам и неможам повеќе, моите родители од еден факт донесуваат цели заклучоци и пресуди, што е најлошо секогаш погрешни. И кога ќе почнат: ти знаеш ли јас како ја слушав баба ти, зборот на дедо ти за мене беше амин, види се ти .... бла бла бла НЕМОЖАААМ а најлошо од се е тоа што имам помлада сестра од мене и она мака си нема, за се у животот ја го кршам мразот, а она нема никаков укор од нивна страна, за работите за кои они мене ме прекорувале.
Е значи немам зборови. Слушај ваму друже директоре, ако жена ти дома не ти дава (а не ти дава по се изгледа) не значи дека можеш сите тука да не е*авкаш у здрав мозок како сакаш и кога сакаш. Секс од мене не добиваш и не, не ти е голем о леле мајко друже директоре. Тај филм богами нећеш гледат! У живот не сум делела залудно комплименти нема ни на тебе, и нема да ти клекнам на чергиче за да те величам каков си ко човек а уште повеќе колку вредиш професионално. Не вредиш. Лижење дебели, богати г’зови сеуште не е нешто за што ги почитувам луѓето, а уште помалку кај таквите ко тебе, најмалку за да го правам истото. Знам дека такво нешто очекуваш од нас, ама од мене нема да го добиеш. Понашај се фино и пристојно, не ми глуми аудиција за шпанска серија, не сум Росалинда, ниту мавтам со рацете кога зборувам и солзи не ми прскаат од очиве во случај да не си приметил. Погледни ме во очи мене или билокого кога ни се обраќаш, и не туку ми мрдај со главата лево десно ко да бркаш мува со погледот. Е*ени его д*каџии! Сегде ве има значи, сегде! Од утре ти плаќам саат време за кај некоја цура, пошто не се трпиш. Или ене ти го вецето живти бога и порки ќе ти препорачам, само испразни се веќе аман негде и биди нормален. Никој тука не е должен да ги трпи твоите лични фрустрации затоа што никој од овде не е виновен за нив. На! Иш! Мрш! Ариведерчи! Адиос! Не те слушам, не те глеам и не сакам да ти зборувам денес.
Би се испукала в лице на некој од министерството за образование (да имав муда за тоа ). Крајно сум изреволтирана од сите нивни новодонесени закони и разни други глупости шо не знаат ни самите зошто ги поставуваат. Екстерни тестови ?! За што попрво да учам: за секојдневни тестови и испрашувања на школо, за екстерни тестови, за возачки испит, за матура...
Добро пролив еден напорен,шо ти е толку занимација да ме гњавиш секоа ден со едно исто прашање џоа коска у г'з?!?! "Џокси сега осмо си?" "Џокси ти осмо одделение беше?" АМАН! Лаксативу природен!
Е неможам веке сакам да си заминат тие црни мисли ВЕДНАШ.Оваа секунда,минута час. Проклето ми недостига АМАН ВЕКЕ
Гризиш, не знаејќи дека е луто, и кога ќе видиш пиеш едно кило вода и се препотуваш. Продолжуваш со јадење, земаш ново, не чувствуваш ништо, и после ти текнува дека всушност и тоа е луто, ама не си почувствувал поради тоа што ти останала лутината од претходното. Одеднаш сфаќаш дека е така, ама е предоцна, ти гориш, смрчиш, и гориш и смрчиш... I hate that feeling
Коковчиња неиспилени. Не сакам да знам кој бил/а, затоа што ако дознаам, пердувите со кои се китите, ќе ви паднат, ќе останате целосно соголени, бедни и мизерни, но тоа за среќа ќе го видат сите. Не си ги пикајте вашите гадни пипци во работи кои не ве засегаат, и во нешта во кои немате никаков удел. А јас, бидете сигурни дека ќе дознаам кој изиграва расипан телефон и ќе покушам истиот да ви го набијам во вашиот анус. Па ќе видиме who is laughing now ?! МИЗЕРНИ СУШТЕСТВА. АМЕБИ.
Мораше да ја прекинете серијата нели?! Која е поентата од тоа, мислам се емитува некоја серија, ама ги немате сите сезони и оп! нема веќе! Па аман, што треба да правиме ние сега? Ама као имате сите интернет дома, па догледајте така.. А порано кога немавме интернет по дома, Касандра и Доринда ги емитувавте до крај, а сеа шо има везе,имате интернет, снаоѓајте се сами..Бог да чува бре.. Браќа и сестри сакам, а неееее овааааа српсковоооооо!!!!