Зошто побогу барате да го живеам животот како вие што сакате,зошто? Зошто сите се истресувате на мене?!
Сфатив колку ти значам, гледам колку си го ценел нашето другарство Во право бев за една работа........... Барем како се чувствувам да ме прашаше. Ќе ме бараш ама јас нема да бидам тука. Те мразам.
леле моментално можам да отепам некој.како е можно таман да си најдам чизми шо ќе ме бендисат од сите дуќани низ градот и да нема поќе од та боја шо сакам?
Дечко види. Како прво никогаш тебе и не те засакав, едоставно барав утеха, те лажев. Направив да ме засакаш, но не дозволив да ме имаш. Потоа го направи тоа, мислеше дека ме повреди, бев добра глумица. Впрочем се повреди самиот. Те повредив, намерно. За да ти докажам колку си мизерен, колку си прост, глупав и наивен. Ти си тој, фраерот од најсеЉачкото село меѓу селата. Кај мене имаше значење 0. Убаво ми беше да флертувам со други пред твои очи, да се држам за рака со него пред тебе. Пукав од среќа затоа што тоа што го заслужи тоа и го доби. Гледаш сега кој е кој ? Гледаш дека ти постана курвар, која што ќе ја посакаш можеш да ја имаш, а јас, јас само си се направив погорделива. Пред една година рече дека тогаш е крајот. Погреши. Крајот е сега. Твојот збор беше прв, мојот е последен. И уште нешто знај, ветувањето што си го имав дадено самата на себе ми беше поважно од твојата „љубов“. Ова е мојот пат, на овај пат те нема тебе, те избришав сосема. Од денес почнува ново време, мое време во кое јас сум главна. Жал ми е мали. Јас мојот сон го остварив. Ти твојот не!
Саботно расположение Зашто бе неможи секој ден да биди вака ? А? Ех Кафка Кафка , ме избудале денеска ама вечер ќе ти вратам за сите пшари , е така да си знаеш , ќе ти се помочам и во Процесот е*ан и во све остало Вечер Северина настапујее...rakija se leci vinom , sve ostalo severinommmmm Па алелуја време е веќе
Се чувствувам како гомно преку глава ми е да внимавам на сите да не ги повредам кога сите ме повредуваат мене , сите играат некаква игра , но можеби во мене е грешката дозволувам сите да ме газат ,дури и татко ми ми се дере за секоја ситница затоа што нема на кого да се испразни. Посакувам да се убијам и да престанам да постојам во свет каде што сите се себични . Ти си ми била другарка што 10 години сум ти рамо за плачење "најверен другар"кој беше со тебе кога кога се разбуди од кома кога , раскина , кога се онесвести а кога ти ке си ми потребна неможеш да издвоиш за мене 5 еб**и минути . Неможеш да се оделиш од тој посран дечко на 5 минути , изгледа си одговарате погрешно те проценив како постара треба да си попаметна но си многу глупа иако имам 16 годин за тебе сум Ајнштајн . Заебан свет
WATFORD,ДА ВИ ГИ Е*АМ МАМИЧЕТО ВАШЕ МАМИНО,ПИ*ДА ВИ ЛЕПА СВИЊА МАТЕРИНА,МОРАШЕ ЛИ ПАК?! НОЗЕТЕ ДА ВИ СЕ ИСУШАТ,ПОТЕЧЕНИ ВЕНИ ДА ДОБИЕТЕ,ЛЕПРА ДА ФАТИТЕ И НАМЕСТО СО ТОПКАТА СО НОГАТА ГОЛ ДА ДАЕТЕ! КАКВИ КРЕТЕНИ!
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да ти е*ам и факултет и се.
ОЈ мори жениште едно искубано, ако знаев до толку германски ќе одев на германски јазик, немаше да одам на англиски!!!!!! БРЕЕЕЕЕЕ однесена работа, да бе, живеев јас 10 години во Германија и имам и изговор на тоа глупите букви, и идиоми, и фрази, и ПАДЕЖИ, ма све им знам! АЈДЕ НЕ!
Не ми се прави повеке ништо.Немам волја.Многу сум лута и бесна.На сите.А највеке на себе си Имам температура ама ке си молчам.Пак ке ми се појави грдата инфекција која ми ја беа наводно оперисале.Ке си молчам.Ке направам услуга на сите да ме нема. Па тогаш сите ке ме барате
SKREAMING AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA НЕ СИ НОРМАЛЕН!!!! Би те убила веднаш! Ти мене така ќе ми збораш! После се што поминавме!!!
Како какооооооооооо денеска кога стрвоста ми е на макссссссс, јас сум на карактер ден само со свежо овошје и зеленчук, како може беееее?!! А јас сум си такво гурманче, шо сега да ми дадат ајвар само така ќе сркам од шо ми се јаде, ми се плаче. Устата ми плаче за мевце, грлото ми се исуши по благичко, заборавив како е вкусот на чоколадо, нештото кое секогаш ме дружеше, офффф, Боже ако слушаш таму горе некаде, реагирај да слабеам побргу, зашто си патам човече, некој до глаата си пати, јас од не јадење мевце и благичко си патам! АМИН!