Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    ДА СЕ НАДОВРЗАМ на школските испукувања

да ти е**м РУСКИОТ ГЛУПАВ! :devil:
    Ах, ова школоооо!

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Добро бе ова нетов!!!!!

Како што веќе некој имаше напишано, во последниов еден час ми падна повеќе пати, отколку што денови беше Кардашиан во брак!

3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Да да даа знаеме дека си дволична!!! :x Ќе се умилкуваш ваму таму, море за таквите како тебе само игнор, да не ме фати инаетот па да не стапнам таму... :@ ама изгледа немам друг избор ќе треба и утре да дојдам..а таа госпоЖата што се прави важна еее веќе не можам да ја сварам ни да ја преварам :devil:

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Oh, why is everything so confusing?
    Maybe I'm just out of my mind

:fubar:

Им благодарам на сите пријатели...упс "пријатели",на родителите,на брат ми што ме напуштија. :@ Можеби кога ке ме нема ке ме почитувате и барате повеке.Само тоа е лекот за вас.Една убава лекција која ке ве извади од патики,штикли,кондури |(

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Не сум нервозна, само сакам да ги споделам моите авантури наречени - барам работа, па темава ми се гледа најприкладна.

Значи, последниов месец бев на 4... не, 5 интервјуа за работа, (I've lost count), сите low profile, сите без врска, значи комотно може и некој со осмо одд. или средно образование, со малку обука да го работи тоа.

Ниту бирам, испраќам CV-ја за секретарка (фенси називот денес е - технички асистент или администратор), за оператор, продавачка, се помислив искрено да аплицирам и за салатерка во ресторан или чистачка (фенси назив бр.2 - хигиеничарка).

Телефонот го проверувам секој ден - да не ми е исклучен, да не не ми работи...
    За едно место за обична секретарка во најобична фирма аплицирале над 300 кандидати....

Патем, ме одмерија од глава до пети на излегување, може требаше да им дадам да ми ги бубнат близначкиве или да ме потапшаат по газево... М? :wasntme:

И ете, си ги искажав маките... веројатноста да најдеш работа во овој град без
    - партиско книвче
    - врски преку чиче, стрина, вујко итн.
    е = фикција.

Чиста фантазија.

На eli25, srcekrsacka и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    „Мажето“ ти не те пушта од раче, а? Не те пушта ни на два метра од него, да не те земе некој случајно. Не те пушта изгеда ни најдобрата другарка да си ја видиш. Кога го немаше ми звонеше секој ден, кај си сега кога тој е тука? Како не ти е срам, да дојдеш во мојот студентски и да не дојдеш на 2 минути барем, да дојдеш да ја видиш другарка ти која лежи болна во кревет, со температура, да ми викаш ако сакам да те видам во диското да дојдам, со мажето била она, ќе го изгубела. Абе ајде, чувај си го ти мажето, да не си фати некоја друга случајно. Или пак тој тебе те чува, затоа што јас во соба имаа 4 машки само за тебе, да си бираш кој сакаш. Не ти се ни јавувам веќе, и да не си рекла дека никаква ме нема.

На Hipica и eli25 им се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    "Бравооо" за тие што ги составувале прешањата за колоквиум, и неможевте поситни букви да направите на тоа екранот :swear:

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Леле овие цимерките АМАН!!!Кај ги ставија нив оваа година? Само шо исчистив вчера,купатилото е пак ко свинчиња да живеат,а не женски :@ И аман доста трескате денес цел ден врати,уште еднаш и ќе ви излезам да се расправам! КОБИЛИ ЕДНИ!!! Како не ви е срам! НЕкој треба да чита,не цело време некој над глава да му лупа!!! :envy: :fubar:

ТИ?И ти ме нервираш! Можи ми фалиш ама ме нервираш! Шо па да не мислиш така ќе ти простам? Шо се прајш сеа поќе дека си од сите? НЕ си Бог,тоа да си знајш.И не се понашај ко таков. Дај спушти се на земја малце!!!! Олади!!! :@ :envy:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    со што заслузив да имам еден ваков татко
    СО ШТО :envy: :?:
    џабе ми дрзиш лекции, му зборуваш(камен да беше ке разбереше)
    по она што и се случи вчера на мајка ми(за малку не си отишла од земјава) докторката му објснила дека
    НЕ СМЕЕ да се нервира, а тој само караници прави :devil:
    морееее, да бев дома прееска, клучот на врата па да го нема дома до утре наутро, па да видиме кој кого ке нервира :!: :D

10. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    ексик со овие татковците и јас велам !

11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    У пм и факултет и испити и колокфиуми и се!!! :devil: :devil: :devil:

12. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    :devil: Не можам да се препознаам себе си. :x Можно ли е да сум толку проста, наивна аууу си се нервирам и лута сум на самата себе :@ :@ :@
    Ама ќе издржам, нема да потклекнам за да сфатат другите дека не се тие секогаш во право! :!:

13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    ''Само дома седиш,зошто не излезеш малку,по цел ден си затворена(па ладно е бе чоек)""а сега зошто сум излегла малку зошто си излезена,зошто шеташ по студено,бла бла бла,па немам пари.

Да ви е*бам заостанатиот народ.НЕ СУМ МАЛЕЧКА.АЛООООООООООООООООООООООООООО во кој век живеете? :fubar:

Ке видите каква лекција ке ви приредам за да ја научите веке еднаш во овој ваш бедеи и кучешки живот.

14. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Ти озбилно си мислиш пак од тебе нешто паметно дека излегува? :)

:D

Аман да не беа таквите како тебе и нивните квази-мудроштини јас со кого ќе се смеев :rofl:

Мада од друга страна да не беа таквите како тебе светот ќе беше за една повоочлива нијанса подобро место за живеење |( Колку си изманипулирана и самата не си свесна, дури и за жалење, а не ти да се изживуваш врз нив кога си ист лажлив лицемер, без'рбетник и лижи г'з... ем шуто ем боде :|

Крава недомолзена и недо*бана :)

15. Rocker

Rocker Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    19
    Бел ден да не видат оние животнине што пред 6-7 ми беа брачеди... :@ :puke: а она жирафана нафурана......нека иди у п.м .... „ да и го тури и да е остај така“.....и сите одвратни идиоти схо ми ја напраја оваа година пекол сите нека се е*ат.. :@ (извинете за речников)

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Соживот?! Со вас соживот?! Не, не... Под никој услов. Одете си. Не сте посакувани. Добро ви е сега таму? Во полициска станица?! Не сакам инциденти. Се ежев од глетката. Жалам што мораше да настрада тој за да видат луѓето до каде сме. Морони!! Гадни сте! :puke: :x

17. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Да ти е*ам наставничката да ти е*ам, јас 3ка и 4ка на ливче, тие 2ки и кецови и на мене тројка и на нив тројка, а? :swear: Оф офцо една, да даде Господ бел ден да не видиш, на клада да гориш, ти наставничка ќе си ми била мрш бе таму, очи нејќам да ти видам а ќе морам уште годинава, фала му на Бога после нема да те гледам, абе уффф да пукнеш бе. :swear: :swear: :swear:

18. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    што ти стана мори тебе ?до вчера една денес друга а мислиш ли дека морам да трпам некоја си прчла поради тебе? нееее... :devil: ааа и никој тебе не ти дава право така да се однесуваш со мене. немој да ти ја показам мојата црна страна па да ме видиш во друга верзија :swear: ако не ти одговара нешто биди човек и кажи ако не марш у п.м. :@

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ми недостигаш.Многу.Не знам до кај ке терам со ова ама не можам да одам против моите чуства :@ :@ :@

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Се каам ужасно многу , премногу . На некој ќе му посветиш време зошто нели си тука за него а тој не само што не може да возврати , туку не го ни цени . Какво возвраќање кога не знае што е да цени ?!
    Тажно е што се ова ти го приредува некој близок и важен и кога те боли душата да речеш не , не можам .
    Зашо бе да цениш нечиј труд кога може ич да не те боли ? Зашто едноставно кога може и комплирицано :fubar:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.