Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Bang bang, I shot you down
    bang bang, you hit the ground
    bang bang, that awful sound
    bang bang, I used to shoot you down...

2. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    nogo sum nervozna ne samo denes tuku i sekoj den ... nemam vistinski drugarki niedna site si baraat korist za sebe na nikomu ne mu e gajle mi se cini deka sum sama na svetot.. gi mrazam lugeto sto se pravat pred tebe dusicki a posle ...zad nekoj drug se ke iskazaat ke te navredat na 100 nacini ...sfativ deka edinstveniot nacin da uspees vo nesto e da si kucka ama jas ne sum voopsto takva i ne mozam da go pravam toa ...ne mozam da se pravam pred nekoi se i sesto i posle da gi ogovaram..:/ ama site si baraat nivna korist nekoj den mi se ide na taa "drugarkata" so se pravi demek se ona znae se i deka se ona e vo pravo da i go vratam sekoj zbor vo usta ...kako moze se ona da znae stalno veli veke ne mi e gajle za dr ke si kazam sto mislam jas iskreno...a iskrenoto e toa sto i odgovara na nea inaku e edna debela nikakva samo mi se ispozanesuva i nemam problem so debelite luge i ne navreduvam ama tolko se pravi deka znae i deka e najdobra a vsusnot ne e ni malko....:@

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.952
    За кого ти е срцето..

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.190
    Допаѓања:
    139.371
    Ве мразам, ве мразам, ве мразам!
    Како можете секогаш да ми правите вакви работи?!?!?
    Ако, се' се враќа, се' се плаќа!

Просто ми доаѓа да ви посакам нешто лошо.
    На двајцата. И на овој со празната глава што јадел вафли, и на другиот со празната глава што дал амин... ќе се видиме јас и ти... шеф бил, ме боли! За такво не те бива! Џабе ти е титула и пари! Кој те прими па тебе кај нас у фирма!

:@
    Оштета треба да ми платите за нервозите што ги кркам со вас секоја година.
    А не сте свесни што имате. Минат труд, работа. Прашајте за мене во четвртина од сите места, ќе ви кажат за Ариел. Отворени врати секаде. Тоа се плаќа. А што знаеш ти кога од канцеларија не си мрднал?!? И оној што го штитиш не е поарен...

Ајде, утре да е ок. Само да помине добро...

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    А значи така а?? Такво ти мислење имаш за моите?! ако ако! доволно ми е јас да си знам како е, ти веќе многу ниско си паднал!!! :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:

6. B.B.B

B.B.B Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    абе ДОСАДОооо имаш женска? имаш
    епа шо ме ѓњавиш мене бе пола година
    уживај си со неа..досадно ти било епа јас ли интересната да ти ја правам
    она ко не може...викни си ја неа на гости,шо има јас да ти идам маани ми се од пред очи будала еден !!! :devil: :devil: :devil:

7. butterfly22

butterfly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    Епа денес сите се такви, кога имат корист нешто, добар си, а потоа кој те ферма...

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Леле таман ми почна убаво денот еј. Абе таа кучка не знае со кого си фатила работа :@ Со мене ли најде да се закача? Мисли дека ќе испадне попаметна од мене? Леле сестро ама си се заебала не си свесна, кога ќе завршам со тебе има да бидеш крпа за бришење :@ :punch:

9. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Добро мори мрзло што си раѓала деца ако неможеш да си ги чуваш. Ти ќе си се гушкаш со маж ти јас ќе ти ги думкам децата. Ај доагај прибери си ги неможам да ве поднесам веќе!!!! Па и јас сакам одмор

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Алооо? Шо ти е ма тебе? Која си ти да му кажвиш јас кај сум? Те праша тој па да му кажиш? НЕ! В очи ме гледате и не мојте едно ебено здраво да речите и ти и она сестра ти! Дан ви паднит вилицата од едно здраво!? Ма за кого јас си трошам живци! И не гледам причина зш да си ми љута. Ти напрајв нешто? Те скарав со некого? НЕ! Ти требеше со нас да дојш а не ние со тебе! И уште ти сметала другарка ни! Детинеста била..бал бла бла!!! Ти поарна да не си? Да беше така совршена немаше да шеташ со сестра ти и со другана мизерија! Ќе си шеташе со врснички твој! И не ти се бе душо тие криви. Ти си кривата! Зш вината прво се бара во себе а после во другите! А ти го прајш обратното! И не ми се жалај мене појќе! Не си ти таја која што требит да ја жалам! Јас сум за жалење!!! ГУБЕ ТЕ СЕ!!! :@ :devil:

11. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Јас нема ни да карам ни да се нервирам, само ќе си кажам дека од денеска вртам нова страница и планирам што е можно помалку да си се нервирам(оти со нервоза се губи лепота :P ), што повеќе да игнорирам и да се правам на 3 и пол и да си уживам. Па не сум будала за некој мрднат да :@ пукам од нервози :D :D

12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.190
    Допаѓања:
    139.371
    Добро бе, едно тестирање не можете да спроведете како што треба :@
    Прво беше 1, па 1.30, па 2, па сега 2.30...
    На шо ви личам бе ја тука? Висам на закачалка???
    Башка секое одложување влијае на стрес. Аааа, од ова има големо да излезе :@
    Уф бе да сте ми пред очи сега :@

Уште да додадам - не знаев дека може волку гнев да се собере во мене :@
    Го имам, колку сака нека е смртен грев!

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Е да бе?!
    Јас секогаш ќе сум таа паметната, милата, добрата.... а тој нека шета и нека спие до кога ќе му текне!
    На што ви личам јас? На пес чувар да не ви личам?
    Ај забришете си ги очните јаболкца! Прашина ви фатиле.

14. sexymama

sexymama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    84
    kokoska edna , se ti ke izigravas milata dobrata .... a ustvari ti mrda opaskata i brak si vo sostojba da rasturis od sto si ljubopitna se da probas
    a pred luge glumis ludilo, bespomosnata i krsliva .... more mrs u PM , ne sakam nikakva blizina ni so tebe ni so tvoite , samo distanca , zlatna rabota
    kurvice edno :@

На veren му/ѝ се допаѓа ова.
  15. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Уххх ми доаѓа да го скршам од ќјотек :devil: идиот :@ како може да биде толку ладен кога знае дека за се е тој виновен.Неможам да го разберам :doh: се му е поважно од мене :|
    Незнам како да биде се како порано.Како да се подобрат работите :(
    Идиот низаеден ќе ми плати за се еден ден ;) Нема секогаш јас да сум таа што плаче поради неговите глупости.Ама немам срце да му вратам |( Сакам да ме цени повеќе само незнам како да го натерам да го сфати тоа :(

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Само сакам луѓево да не ме оптеретуваат со свои проблеми...Леле да работев како психијатар ке вриев од пари. Добро луѓе не се уклучувам на мсн или фб за да ме замарате со ваши проблеми :fubar: :fubar: :fubar: . Имам и јас мои доволни ми се. :!:

17. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Зошто си толку тврдоглав!!!!!!!!!!

18. g13

g13 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    pred nekoj den si rekov poveke nema da bidam majka tereza..no ete fondacijata povtorno e otvorena...ako sakas mozime zaedno da terame biznis :)
    uhhhhhhhh kolku sum samo nervozna mi doaga site so me maltretiraat so nivnite ljubovni i domasni problemi da gi zatvoram vo edna prostorija pa neka se si najdat zaednick resenie.....jas kako da nemam problemi...... mene se mi e na mesto, pa mi doslo do nivnite maki :))) a toj mojov gad ne viden, nemozel da bide so mene a nemozel ni bez mene...tesko nego, ali uste potesko mene sto sum tolku naivna i trcam kaj nego stom ke mi zvoni... samo si velam ne bidi glupa nemoj pak da trcis kaj nego, no srceto razmisluva na drug nacin.. i toa ima uste mnogu no ke ostavam za drug pat ;)

19. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Се сложувам со тебе. Тоа што тие го прават за да те изнервират.... вода под мост Тие си губат време и се обидуваат да те уништат. Живеј си го животот и не се замарај! :) :)

20. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Мојата братучетка го имаше истиот проблем... Ама не се замара со него веќе. И сега е вљубена пак и е среќна, тој твојот според мене е мизерен и ти советувам да го откачиш.