Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Morning.Sunshine

Morning.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    18
    Ти бе не ми седиш арна :fubar: Жими се немаш грам памет во тоа главата! Немаш немаш и готово! Децидно тврдам и цврсто стојам позади тоа!!!
    Ооо што држи земјава :tmi:

2. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Добро од кај го зимате тоа ваше е***о право да ми судите за МОЕ минато бе ? И за мои постапки а ?
    Па не другари па шо сакате бидете ми нема никад ама баш никад да ви дозволам да ми чепкате у моја интима . Мое минато е само мое . А ако сум била наивна и сум ти кажала нешто тук таму за него не значи дека со истото сум ти дала и право да судиш . :!:

А да и ти другион незнам па за тебе од кај ми вадиш таков закон дека не сум смеела да имам ништо со никој кој тебе не ти одговара ? Па кој к** се замислуваш бе :fubar: ? Ако сум ти дала 3години од мој живот не сум ти дала ни тебе право да ми кажуваш ја со кој да бидам со кој не.
    Ти се мешам ја тебе со мувачицана ? НЕЕЕЕЕЕ
    Не ми се мешај ни ти мене.

Гоните се и двајцата .!.

3. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Море човек свесен ли си колку ми фалиш свесен ли си дека од шо си премногу добар некогаш дека така да речам си играам со тебе...биди маж и речи ми повеќе вака не може одбери или ќе бидиш со мене и сите ќе знаат дека сме заедно или не те сакам во мојот живот....собери храброст и речи ми ајде да живеиме заедно ајде да ми бидиш жена ајде да разговараме и зљедно да бараме начин да го решиме станбеното прашање неможам повеќе вака седи дома дојди таму оди си ми се смачи ваков живот веќе сакам да имам промена во животот сакам едно бебенце ама изгледа јас сама со себе си правам фантазии а ти абер си немаш драги мој за такво нешто.....
    И во крајна ситација дај јави ми се шо не ми се јавваваш или МОЖЕБИ усте одмараш а знам дека веќе си почнат да се спремаш за на работа....ууууфффффффф пукнав... :envy:

4. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    жнее моожжуууу виишееее!!! :@ дави е*у све што си имате немате ке имате и ке нематеее! они ми биле другачке! вакој ли се прави бе?! :@

НЕМАМ СС КОГА ДА ИДУ НА УТАКМИЦУУУ ;( да ви е*у крФ мајчиин!! да бог да да умрете од ладно и цркнете по свадбее! ;( ;( ;( ке умрруууууу :swear: :@

(извинете што сам вулгарна, ненормално се понашам, ама не можу више и мораше негде, на некога, па еве на тему1 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

5. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    се ме нервира ништо не ми е по кејф,стомак ме боле пм :@ :@ :@ :drunk: |( пм

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Неможам да се воздржам.Солзите не престануваат ;( сакам да те прегрнам.Многу ми недостигаш.Па дај веке еднаш свести се да не ме загубиш засекогаш овој пат и да не најдам друг во мојот живот а тебе да те избришам.
    Па нели бевме другари?Зошто бегаш сега? :@

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Де бе Пели не се замарај жити се!Остај го не мисли цело време на то.Сам ќе те бара.Ако не те бара,некој друг ќе те побара.Ај сеа да умриме..Епа јбг си го сакам животот! И мене ми фали ама сеа шо,мора да си го гледаме и ние здравјето,ко тие шо си го гледаат.Ќе се среди се. :*

Мене ме нервира тоа што треба да учаааааааааааааааааам!!! :@

8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    кај глупава па и модераторка бе :x

9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Дечко дај одје*и. Ако си ти таков, јас не сум глупачка па да те чекам со деној за нешто што тебе те мрзи да го направиш. Да не те мрзи случајно и да дишиш? Слободно излези си. Јас ради тебе ќе седам дома. Не е дек не ми се излегвит туку не сакам тебе да те гледам таму. Ми ствараш нервоза покрај моето добро расположение цел ден.
    .!. :*

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    А затоа мене толку бргу ми се троши кредитот :devil: ? Не е веќе 1 денар минута кон сите мрежи а :devil: ?
    Лажговци едни, откако сите дојдоа во Вип, ги зголемивте цените :devil:

11. husaric

husaric Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    зошто секогаш на крај ги повредувам оние личности кои најмногу ги сакам и ме сакаат? :( научив многу од пртходните грески а пак си продолжувам по старо. ги лажам оние кои што не треба ги изневерувам оние кои ми веруваат каква личност сум.... не можам да разберамзарем амбициите и желбата за моќ се посилни од се! ццц до кој степен сум подготвена да одам не се препознавам веќе :tmi: зошто не можам да живеам според старите принципи? зошто е невозможно да живееш нормално правилно во ова ненормално општество? :( не ми се допаѓа тоа што постанувам... а не можам никако да се сопрам! мислам дека ке заврсам како личност без ниеден принцип, изгледа правам и ке продолжам да правам се само за да ја задоволам мојата амбиција се прасувам дали некогаш ќе бидам среќна како порано кога се задоволував и со мали работи :) хмм изгледа тоа веќе не е можно, зошто мораа да ми се случат сите тие работи во минатото кои ме повредија длабоко и ја изменија мојата душа. немам веќе жал за никого а не можам ни да сакам никого се претворив во суштество кое се интересира само за себе и газе се што ќе му застане на патот не постојат принципи и не постои нешто што не би направила за да дојдам до тоа што го сакам. и сама се чудам на моите зборови дела и реакции колку само не можам да си ја вратам мојата личност колку сум далеку од тоа што бев.

12. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Аха.

Ретко се карам, ретко се расправам, и имам висок прак на толеранција.

А ТИ ГО ПРЕМИНА.

Е СЕГА, СЕГА ЌЕ ГО ЗАПОЗНАЕШ ДЕЛОТ ОД МЕНЕ ЗА КОЈ ПОДОБРО ЌЕ ТИ БЕШЕ ДА НЕ ГО ЗАПОЗНАЕШ.

МРШ!

13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Добро да ти е*бам мајката,WHAT THE FUCK?КОЈ НЕВИДЕН МАЛЕР СУМ |( Почнувам да мислам дека некој ме контролира преку видео игра...Аман остави ме на мира еден ден :| врати ми го назад здравјето и се по список.

Слушај,кој и да си нема вечно да биде така :devil:

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Некои луѓе немаат осет за НЕКОИ работи, на пример, дека во куќава има студент, има студентот за учење, има испити, колоквиуми и слично!!!!!!! :@ Исто, немаат осет дека ДЕТИШТЕТО нивно е толку невоспитано и дрнато, па си го влечат по гости.

БРЕЕЕЕЕЕ овака бесно дете немам видено, па и сестра ми со сиот памет се ветрее по него. Ми тропкаат на врата, ми ја отвораат и затвораат, се дерат, се вртат во круг, се борат, се тегнат, се влечат, ја гњават мачката, рипаат од скали, се качуваат на ПОКРИВОТ што ми е пред прозор и маваат со камчиња.... :@ По ѓаволите!!! :devil:

Леле колку ме нервираат вакви детишта, на мајка ми и е незгодно да им рече да си го приберат детето! :@

15. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Не ми си другарка. Дознав многу работи кои си ги премолчила.
    Другарките не премолчуваат.
    Јас не знам дали се изненадив или очекував од тебе.
    Немаме заеднички јазик веќе...
    Нека ти е добро во животот. :)

16. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па стварно ја претерваш,како немас малце срам,ме затвори ме загуши па уште да ги слушам твоите срања,да ми кажуваш правила и прописи на однесување и живеење,па вистина мука ми е. :@ иди у пм и ти и тие твои правила и прописи

17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Значи колку ме нервира црнава коса...
    :headbang:

18. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    :envy: Ми кинат нерв редовно напушени дебилчиња кои по цело време се смеат и изиграваат филозофи на дневна база а не се свесни дека почнале да им чадат невроните уствари од толку тргање јебига ќе ја истрпам тоа е... :)
    Aма не за друго бе, барем не се смеј ко кокошка мајку му стара по цело време не ми запаѓај у трансови извештачена си се гледа дека глуматаш, као јас не знам како е уствари |(

19. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ихаа мерак од бубуљица.
    Па кај си ма лепото? Едвај те чекав да се појавиш на врвот од носот мој напатен, па да го украсиш така красно.
    Благодарам што баш пред почеток на работната недела ме правиш да изгледам ко мутирана пиперка.
    Ако извршам мала нужда врз тебе, ке се исушиш побрзо? |(

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Не можам. Значи навистина не можам и не сакам да видам некои работи. Се прашувам, дали ако активно игнорирам некои сознанија и факти, дали тоа ќе го направи светот поубав или мене ќе ме направи само индиферентно, игнорантско говедо кое ги затвара очите пред реалноста?

Ама навистина не можам! Гледам, не сум слепа. Му плаче дома бебето, жена му во очај му се јавува 3 пати, јас станувам и си одам, го потсетувам - веројатно и ти сакаш да си одиш нели? А тој во поднапиена состојба те гушка и ти кажува љубов моја. А ти блескаш. Блескаш и се смееш и преубаво ти е, и во мене две Пирамиди се борат. Онаа која сака да те гледа среќна, и онаа која ја замислува жена му како е несреќна и му се јавува со бебенцето во рака, а тој? Пие пиво и едноставно му е - сеедно.
    Е не можам! Сериозно ми идеше да ви плукнам на двајцата во фаца. Блиска си ми, и ако ме прашаш што си мислам, ќе ти ја кажам вистината, не затоа што сакам да те карам или да морализирам, туку затоа што не ми дава да ти кажувам колку сте слатки - кога во овие околности НЕ СТЕ! Не сте и точка.
    И ти уште го правдаш? Жена му знаела со кого се мажи? :o Да беше обратна ситуацијата и ти да беше жена му ќе го речеше ли истово? Како тоа бре сите наоѓаме милион оправдувања кога се работи за нас? А кога се работи за туѓи чуства ич ама ич не ни е гајле?! Бебе е во прашање! Бебе! А кармата богами е и те каква кучка, не дај боже да ти го врзе шамарот еднаш.

И знам сега дека повторно ќе молчиш и повторно ќе ми речеш - страв ми беше да ти кажам затоа што ти си секогаш реална и искрена со мене. Жал ми е. Јас сум само искрена а некои работи не трпам. Имал право да се олабави? Ма немој, дали олабавување значи секоја втора вечер да се празни во твојата спална додека неговата жена е со подочници и со бебенце кое не може да го смири бидејќи плаче?!

Не извини, it's just too much! Секој со својата судбина но јас некои работи нема, и не сакам да ги знам ниту да ги поддржувам а најмалку да сум во нивна близина кога гледам дека се случуваат.

Извини, ама не! Не е моја работа и нема ни да дозволам да биде - јас ова не сакам да го гледам ниту да сум сведок на тоа како си неодговорна и себична, бидејќи се гледаш само себеси и твоите потреби да не си сама. Да можам шамар би ти врзала за да се свестиш. А на тој таму уште по еден за да го заболи!

Ти се плукнам у некои мужи на денешницава. Сериозно! :swear: