Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    значи толку без осет си што ни самата немаш појма за тоа очигледно :x
    опрај се алоооооооооооо и реков у 12 да ме пробудиш не у 9 и како гугутка да дремам цел скиснат сеа :@ :@
    и прекини више со тоа кога ке заебеш нешто да викаш па што да правам јас сега :fubar:
    и јас сеа ке ти кажам што ке направиш...ке бутнеш прст у гз и ке извршиш самоубиство :!:
    смотла една :swear:

2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    :devil: :devil: :devil:
    готови се може да си каснете :D да смирите живци [​IMG]

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да ти ебам и торентот и интернетот.Да не можам да си симнам Looking for Eric.Филм со Ерик Кантона :devil: :devil: :devil: :devil:

4. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Да се плукнам во нашето ценето образование, несмееш идиотчињата ни од час да ги избркаш ни ништо, а тие нека урлаат, нека сметаат на сите други што сакаат да учат. ИДИОТИ!
    Наместо да предаваш она што треба, требало и да се мислиш како да ги смириш идиотите. Аман брее!
    Решете се еднаш која е работата на професорите, да предаваат или да изиграваат воспитачи во градинка?
    Деца се воспитуваат од дома прво, после до 4 одд, а не веќе кога имаат над 12 год. Засрамота!

5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Е сега сум изнервирана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Копуци и на копуците, нек одат у п.м.
    :@ :@ :@ :@ .... :@ :@ :@ :@ :@ :@

6. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Ма ебете се сите. Нема правда.

7. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Абе толку смотана да сум не бива !!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: Ма не е можно ! Користам оптички леќи веќе 3 години и преку цел овој период ниту една не бев скинала , а пред 15 минути само што ја скинав третата за овааа недела !!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ Иде ми да вриштим !!!
    фдјхдсфцалсјдлјасиоуфхиугхвихбнвихидуљњхуодихѕиугфиењороигвхуѕхифгх

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.220
    Само мојата коса може да биде толку никаква после тинтрења со масла и маски. Е не ставам веќе, убаво си правам јас само шампонче. Сега ко слама да имам , не коса.

9. Poppy

Poppy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    И што сега фраери сте што така ми рековте? |( Бравооо, дај сите да земеме да ви ракоплексаме :clap: .
    Море мрш бе, од такви како вас не ни ја бива државата, мамини и татини галеничиња :@ .

10. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Да си била ти сестро толку подобра од мене, немало да чека 3 години да фати женска. Немало да се бори за мене, ќе ти дал шанса уште мигот кога сте се запознале. Јас испаднав поголем човек кога му посакав среќа. Јас бев таа која му сугерираше да бидете заедно, за да не си го губи времето со мене, зашто сакав да биде среќен. Да, јас бев таа која те фалеше иако не те ни знаев, зашто мислев си фина девојка која ќе му пружи нешто повеќе од мене и ќе успее да ме заборави. И далеку сум подобар човек од тебе која плукаш по мене, некоја со која го делел минатото. Така не добиваш бодови кај него, стави си го тоа во глава. Покажи се со дела дека си подобра, а не со глупи статуси да се фалиш, од единствена причина што си љубоморна и очигледно не си паметна да го скриеш тоа. Мојата и неговата приказна заврши, за да се избориш за неговите чувства ќе ти треба повеќе време и друг начин, а не ваков, да не речам простачки. А тебе што да ти кажам? Жалам што ни се расипа другарството, го прекинав за да ти го ослободам патот и да си продолжиш со животот. Но, ти секогаш ќе имаш место во моето срце и ќе те паметам по тоа што ни за миг не си ме оставил сам. Фала што ме сакаше толку. Ми докажа дека не е возможно само на филмовите. Ти ја посакувам цела среќа на овој свет, ја заслужуваш. И не вреди да си го губиш времето со некоја која постојано се споредува со твојата бивша. Знам дека ќе останам дел од тебе, а и јас ќе те имам во убаво сеќавање. Жалам што веќе паркот нема да е ист без тебе, мојот молк го разбираше подобро од зборовите. Ќе ми фалат долгите прошетки, ќе ми фали кога ќе ме погледнеше и знаеше што се случува со мене. Ќе ми фалиш, да знаеш. Ама морам да те ослободам од себеси. Морам да мислам на твојата среќа. Жалам што не можев во тебе да видам повеќе од пријател. Го почнав текстов со ослободување од негативната енергија, ќе го завршам со жалење по изгубениот пријател. Бог е голем, сигурно има и нешто позитивно на ум од ова. Ќе ја извлечам пораката. А дотогаш, чувај се...и нека те чуваат.

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ќе бидам вулгарна, ама едноставно е посилно од мене.
    И за кој к*р сега? Да идеш у три лепе пи*ке материне, и ти и твојата фотокопирница!
    Да листовите да си ги набуташ таму кај што не треба, ама за тебе ќе треба, и те како ќе треба! :swear:
    Немал хефталица, 100 страни малку ли се бе? Па уште ме ошури, за толку пари нова ќе си купев. Сега треба 3 саати со салотејп да лепам. Па уште и дуплирани страни. Едвај стигнав до дома, ветерот да не ми ги оддува. Ма иди СЛИКАЈ СЕ! Ма ти незнаеш ни г*от да си го избришеш, а не па ќе ми фотокопираш. Чавки да те серат, јас тука ќе збрлавам со страниве, ко што сум таква несмасна, промашив и страни и се. Една страна, ко педер е, пола од една страна, пола од друга. МА НЕ ТИ ФОТОКОПИРАМ кај тебе, па ако сакаш иди незнам каде више. :@

12. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Испукување број 2
    Што се мислиш ти бе, целта ти е да ме направиш љубоморна? Знаеш, мислев си поголем човек од тоа. Па уште ќе ми се колнеш дека не правиш финти? Ма дај, пројдов покрај таков. Ама барем човек си беше чесен на крај да признае. Да не правеше вакви глупости, ќе те имав во добро сеќавање, и ќе жалев по тебе. А сега ќе ми недостига човекот кој некогаш го знаев, зашто овој во кој се претвараш не ми се допаѓа ама ич. Ете ја таа интуиција што мислев ја немам. Ете ја таа интуиција што ми работеше само кај тебе и ми велеше да се пазам. Само напред, прави глупости, а јас пак од срце ќе посакувам Бог да ти даде добро, по тоа барем се разликувам од тебе и таа твојата. Ќе сфатиш еден ден дека љубовта те уништила, ама не бев јас крива за тоа. Бев искрена со тебе од старт, а можев да те користам и да те влечам за нос, ко што би направиле многу други кога ќе најдат некој што им оди по гз. За крај, фала ти што си го покажа лицето и што си само еден во низата кој ме разочарал. После тебе, се ќе очекувам. И благодарност до креаторот на темава, барем нешто помага да се чувствувам подобро.

На Divinebutterfly и Grunge им се допаѓа ова.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Зошто кога луѓето не знаат убаво англиски прават албуми на тој јазик, пишуваат такви статуси, па и овде гледам разни потписи од кои желудникот ми лачи киселкаст сок со огромна брзина :devil:

Ако толку сакате да пишете нешто на англиски- проверете бре луѓе прво дали е точно, а после објавете го, а не албум me and famos, и ред други изрази кои не сакам ни да ги копирам.

Уфффф
    И како после да не рола човек, како?

На JuLleE, Hipica и Phyramide им се допаѓа ова.
  14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Добро бе можам ли јас ЕДНО сабајле да се наспијам како човек м??? Ќе може??? Па сум видела сум видела ама ова нигде го нема ДРВО да беше ќе разбереше.Аман веќе,да ти се плукнам во спиењето кога ќе се разбудам 100 пати од сабајле па после глава ме боли,само да се лупало да се тропало БЕЗ ОСЕТ АМА ИЧ !!!! [​IMG]

15. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Аман веќе со ова школо, секој ден учење.
    неможам веќееееееееееееееееее!!
    ЌЕ СЕ ОТПИШАМ |( :envy:

16. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Господ да чува какви луѓе чекорат на земјава! И сега мисли дека е фраерка шо и кликнал лајк на сликата? Хахахаа.. :lol: Не ми се верува! А тој пак, изгледа очите му прегореле!! :@ Лудак!
    Толку.

17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    :devil: :devil: :devil: :devil:
    Бесчувствителен идиот..........
    :envy: :envy: :envy:

18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
  19. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Де бе де. Да ви е**м глувите во бескорисните уши.
    Што комшии ке имав. Неможе човек да заспие, како само тие да се во зградава.
    Па во 1 и кусур по полноќ ли се пуштаат до даска Македонски народни приказни бе?!
    Ај сега таман ке завршат со тоа, ке почнат со прцање до 4 сабајле, па ке почне онаа да стенка како кит да раѓа, демек типов толкав е**ч е, што таа мора константно и на сиот глас да вришти. Дури јас преку ѕид препознавам дека глумиш мори, сврако една. Штеди си го тој тропаталникот за друго.
    Која нервоза ме фаќа ууу! Во 7 уште станав од болки и сега да неможам да заспијам поради ваква дебилана. Е ке им тропам на ѕид цело време.
    Или уште подобро, штом почнат со прцање, го отварам сајтот со виртуелни прдешки, пуштам тон до даска и сите по ред ги стискам. Па нека уживаат во звукот.
    Ако сакате војна, ке ја имате! :devil:

20. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Што збориш ма? Не, не знаевме ние. :o Леле што ли ќе правевме досега ти да не ни кажеше? :wasntme: Браво за тебе, еј! Просто знаеш нешто никој друг што не можел да го разбере досега :x
    Озбилно си мислиш дека некој е до толку дебилен овие работи да не ги знае? :^) :D
    А ќе ќутев да не беа грешките ти што ги направи, ама не, ти си умислила нешто во таа црпката, па после као, јас знам се. Туф |( Ај провери си уште еднаш, златна, не биди толку самоуверена :)
    Немој само ти да подучуваш други, аман |(
    Глупача _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ , цел живот со врски го има поминато, ќе ми се прави паметна овде.
    Испувана. |(