Аууууф . Глупата,грда,неподнослива трубофолк музика која брат ми е пушти.Ау луѓе сериозна е работава,ми треба терапија поради тоа што го слушнав.Загрозено ми е здравјето,бареам со закон да се забрани Аца Лукас.
ПРЕКУУУУУУУ ГЛАВА МИ Е ОД МОИТЕ НЕСОВЕСНИ РОДИТЕЛИ ШТО ЌЕ МИ Е ДА ГИ ИМАМ КОГА Е ИСТО КАКО ДА ГИ НЕМАМ БОЖЕЕЕЕЕЕ ДО КОГА ВАКА ЈАС ВЕЌЕ НЕМОЖАМ ДА ИЗДРЖАМ...
Тато не е убиец, не го гледај така. Ти згреши, не згреши тој. Не е толку страшен не прај си филмој во глата. Skoty..
и тие ми ти биле другарки... ма како не како што ти не си се газиш себе си така и јас.... ако за тебе тоа беше ништо за мене и те како беше нешто ...уште еднаш фала ви многу што не го "испочитувавте" моето мислење ... и што замешавте прсти кај што не ви е место...можеби беше направено со најдобра цел и не беше ништо лошо но јас реков не и сакав така да биде....
ne mozam da svatam sto narod ke bese ova..do tolku licemeri da postoele na ovoj svet..ni zemjata ne e svesna sto stoki gazat po nea..ne e zalno sto laze narodot zalno e sto mislat deka im veruvas...
Ограбени сме и е*ати лоповскиот народ и е*ати интуицијата моја дека денов ќе ми е баш по*ран и е*ати што морам сето ова да го цензурирам!!!
Е*ате грбот бе елеллелелел... На 21 година цела укочена бе лелеееееееееееееее Цела плешка ме боли све нека иде у таму, знаете каде!
Изгледа имам некој грип или вирус 2-3 дена се осеќам умалаксано и ми студи, уште вчера притисок во главава осетив, денеска е уште поголем, ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх ми се губат мисливе, ми бегаат Зошто јас, зошто?
Ти си една глупача најголема на свет а никогаш нема јавно да те навредам како ти што си ги вреѓаш своите роднини , колку си само дволична не си ми никаков пример во животот , јас ти служам да се испукуваш врз мене а јас да си молчам , фала уште еднаш што ми даде тоа на знаење јас ке си истрпам ама еден ден кога ке ти го плукнам тоа во лице нема да знаеш кај се наоѓаш !
Вчера другарот на мажотми ми се пушташе ко на филмојне што кријаат и се што оди на опаку си реков бегај да му кажам ќе ми се растури се! Кога му кажав ќе ме праќал на терапија неможев да се додржам секако го вреѓав: Море глуп еден на онај манијакон ќе му веруваш мене не, ќе ме праќаш и на терапија.. Што му е пред 2 недели почнува да ме игнорира кога сакам да го гушнам бега, или па ќе речи чекај сега ќе гледам фудбал! Значи можи фудбал ќе ја замени некоја жена и не само мене било која! Незнам што му се случува не сака да ми зборува дури, незнам што згрешив мајка ми вели да не кажал некој нешто лошо за мене Зошто мене..
Лелелелелее бе шоооо ми ееее си се мразам себеси кога сум ваква за нигдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сите ми се кривии
Во последно време многу ме нервираш, еј праеш од ништо нешто. Ама денеска ептен ме изнервира....... ќе видеш ти Ќе викаш денсинг ова она... епа нема
зоштоооооо ја мораааам секој месец да настинаааааааааааааааам? : да ти **** и носот и грлото и све!!!!
Ова сега беше типична агресија врз нечија личност... Ах да не бев настината и во ваква состојба со проклетиов притисок врз главава, ах, кога ќе ти дојдев само... Нејсе, ќе видиш ти...