Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    ШТО БЕ ПРВО МЕ НАПАЃАШ,ПОСЛЕ ПЛАЧЕШ И САКАШ ЈАС ДА ТИ СЕ ИЗВИНАМ?
    Е нема.

2. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Охохо, темичке.. Ако ништо друго барем на тебе можам да се потпрам.
    Премногу сум изреволтирана од мојата генерација. Знам дека тупам со тоа, можеби сум и страшно неподнослива со мрчењето на оваа тема... Шетаат ко курви облечени(читај деколте огроомно, кратки панталончиња со хеланки или некои страшно тесни фармерки, кармин, сенка, руменило, римел, креонче) и после се трескаат од земја ги драпале албанциве, ги следеле... Молам? Во школо идете море момичина лични... :човече-што-се-крсти-со-двете-раце:
    Тоа прво, второ... Живеат за фејсбук. На секој пет минути статус.
    Трпана глупавата ис ет хоум вит Станка УштеПоглупавата ин д ВЦ шитинг тугерд.. И тука лајкови, лајкови: лелеееееее срцуфчиња-муфчиња-муци-буци-њањања или опнала слика од одмор по купачи, сто кила шминка, цицките само што не излегле, мокра цела: леле маче многу си убава, срце мое те сакам НајПремногу. ОУ-МАЈ-ГАД... Или оние „манекенскине“ фотосесии, да не зборам па за статусите: ја сам маче боља од ње српски-српски бла бла бла!

Страшно. Срце ме боли кога ги гледам од страна.. Сериозно.
    И после ми тупат зашто се дружам со дваесет годишни и строго само машки(секако дека не оние фраерчиштана)

Си попив и шамар. Очигледно сеуште неможе да се навикне дека неговото мало девојче порасна, созреа и знае да збори и да се одбрани од неадекватни зборови упатени кон неа. Да, многу јасно дека нема да ќутам, не се ни карам само најпоштено со нормален тон кажав: не ми се дери, ниту сум малоумна ниту сум глупа ниту неинтелегента, седни кажи ми убаво... Свесна сум дека иам една лоша оцена и тоа е од мрза. Ќе седнам, ќе научам, ќе поправам. Оцените се поправаат, на крај краева ако не ја поправам јас ќе си бидам крива и мене ќе ми квари просек и ќе ме зезне доживотно. Штом јас не си дозволувам да се нервирам нема ни ти што да се нервираш.

И тука шљплаааааас една васпитна од тешка мушка војничка рука.
    Како да сум ставила руменило, шта сам лична. Утре ќе бидам шема во школо, ако не и од другава страна да ми врзе една па да бидат урамнотежени.
    Треп-треп.

На L-enna и LilBaby им се допаѓа ова.
  3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Се мразам себе што мислам на него, а не заслужува . :devil: :devil: :devil:
    Ми фали многу, но нема да попуштам. :envy: :envy:
    Бесчувствителен глупак :@ :@ :@

4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ау ама се пронајдов во постот пред мене! Да! Да!

Абе фраерче од пелени, не ми изигравај многу лудило ЈАСНО? бај д веј не постоиш само ти на планетава. AЈТ!

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Мислев дека си обичен човек,искрена другарка која ќе се дружи со мене затоа што и се допаѓам како личност,а не една дволична и лицемерна пи*** која ке ми збори зад грб дека ја замарам,дека и се досадни моите муабети,која ќе ме пцуе затоа што не сум дошла со нејзе не кафе,а не ја ни интересира која е причината за тоа :swear: :swear: .....и мораш да сфатиш дека секој има различни проблеми и маки,и дека не сум ти ја некој потрчко што ќе дружи со тебе за да го искористуваш...НЕ,НЕ....таква другарка,не фала... :!:

6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    3 дена мака мачам со забоболка. Утре одам на заболекар па до таму нека е. Матичната заболекарка ми е на породилно нема шанси да ја чекам да се врати :@ :@ :@ Нешто што најмногу мразам е да ме боли заб . АМАН :@

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Не, не, не! Јас нема д аучествувам во таа ваша глупава кампања со лажен слоган!!
    Земете си ги оние кои тоа го мислат, а не ги имате видено на час, јас нема!!
    Не се согласувам со е*ениот слоган и нема да го подрржам!!
    Така да си знаете!!
    И да не правите некои :o фаци, кога ќе кажам не!!
    Телиња едни!!

8. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Преморена сум, од се`! :devil:
    Зафркнатово време, недоволно спиење, школски обврски, домашни, учење, нафурани девојки во клас, главоболки, забоболки, сериозни разговори со мама и бато, грижење за непотребно створените нервози на другите, караници со малата, која знајт за 2 минути да ме напрајт ифрит љута! Плус, секојдневни секирации, грижи за него: „Како е сега? Изгледа уште го болит, шинат му е вратот .. :(
    Преку глава ми е од се`, и крај! Сакам да заспијам и да се разбудам на зима, ама тогаш ко ќе имат снег, инаку не!! Ништо друго не ми требит, само снегот ... и долги прошетки покрај езеро, макар и да сум сама! Да си ја одморам глава, од грижи и нервози, да си поуживам, да размислам за некои работи ... и пак да си поуживам.
    Ама ај нека дојт распустов, заедно со снегов шо побрзо, зш ако се одолговлечит уш малце, немат да го дочекам јас. :@

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Значи вака: Со гордост објавувам дека фала му на Господ што јас не сум од тие луѓе што си го пикаат носот кај што не им е местото... АБЕ ДОБРО ШТО Е СО СКОПЈЕВО БЕ???? што им е на сите бееее???? зошто никој не си ја гледа неговата работа нормални ли се луѓево???? не е дека јас сум толку интересна личност белким???? срамота е ова возрасни луѓе да се замараат со идиотски работи. Но не! мене ми е изгледа таква звездата од секогаш да се расправам со КРЕТЕНИ!!!! нема и нема и нема среќа за мене очигледно... како е можно секој да си го пика носот во туѓи работи бе??? па без срам и без усул! мора да сум јас малоумна и да го дозволувам тоа неможам веќе ќе пукнам!!!!!!!!!!!! КАКО ДА СЕ СМЕНАМ ОД КОРЕН И КАКО ДА ЈА НАЈДАМ ТАА САМОДОВЕРБА ШТО НА СИТЕ ЌЕ ИМ ЈА ЗАТВОРИ УСТАТА!!!?!?!?!?! МОРАМ ДА НАУЧАМ ДА СЕ СПРАВУВАМ СО ГЛУПОСТИТЕ У ЖИВОТОВ БЕЗ ТОЛКАВИ ЕМОЦИИ И СИТЕ НЕКА ОДАТ У.П.М (се извинувам на неконструктивниов монолог што не содржи ништо паметно ама лелееееее колку сум нервознаааааа!!!!!!)

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    ^ ^Помислив дека јас го имам напишано постов....Препре пре пре морена сумм!!!!!

И многу ме нервираат прости луѓе уффф значи на живци ми цапаат...

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Е*бате мажите, е*бате! :devil: Не е важно колку му се годините, не е важно дали има некој дома што очекува да биде пример за маж ... не е важно дали некој ќе биде повреден, не е важно дали децата постојат или не ... Важно е да се упуцава, да си најде занимација со друга по секоја цена! Посебно по социјалниве мрежи ... најлесно им е така нели?! :fubar: Цццц ... се повеќе и повеќе ме разочарува фактот дека еден нема стабилен и разумен. :x Добро бре, кого тинтраме ние, кого толерираме, на кого даваме се ... љубов, жртва итн???! Не знаат да ценат не! Е*бате мажите! :swear:

На Pelikuna и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    немој да бидиш патолошки лажго бе оти има да одиш у три лепе пичке материне да ти е јасно

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Добро ДЕ! Знам дека сум ја уклучила греалката, ај уште некој нека ми каже. :@ Ако треба сипаници ќе извадам, ама сакам да се стопли! :swear:

14. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    го*но едно :@

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Аман више од тебе, краво една!!!!! :@ До кога јас ќе ги работам ТВОИТЕ обврски, пошто ТИ не знаеш еден најпрост репортинг-систем за лица од 7 годишна возраст и excel да научиш????? Како е можно САМО КАЈ ТЕБЕ да не функционира, кога ЗНАМ (а знаеш и ти) дека функционира во ЦЕЛА ФИРМА???? :devil: :@ :swear: Кога више еднаш ќе научиш да кликаш и стискаш ENTER на твојот компјутер???? :swear: :fubar:
    Година и пол те покривам за ова. Е доста е веќе. Праќам маил до онаму кај што ти така си љубиш да праќаш. Без грам грижа на совест. Па се надевам дека ќе те снајде она што треба да те снајде. :emo:
    Ми се гади више од тебе и твојата голема појава. :puke:

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Се’ ме мрзи, ме мрзи и ме мрзи.

Не ми се оди никаде, ништо не ми се прави!

Ми се кенка, ми се кенка, и ми се кенка.

Дури ни она што се римува со ова погоре не ми се праи.

Каков ПМС ме дрма значи, аууу. :devil:

На crazylady и julie77 им се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Maшките и нивното его .......................... ахххххххххххххххххх :@ :@ :@

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    а да си отидам од дома? и онака на никој нема да му фалам, ни па ке ме бара некој.
    ДОСТА МИ Е ВЕЌЕ, ДОООООООООООСТАААААА!!!!!!!!!!!!!!!
    сите на мои години искачаат, а ја несмеам ни на пц да седам, зоштоооооооо???????? што сум ја помалку од другите на кои години, што??????
    па немам ни што да облечам ако НЕКОГАШ ме пуштат да искочам!
    имам едни е*ани фармерки и 2-3 од лани. не дека немаме пари ама немој нешто да се купи!
    утре сум на роденден кај најдобрата другарка и сугурно дека ке идам, аха. а и ако ги намолам да ме пуштат нема што да носам бре. уф, ама го мразам овој глуп живот :@

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Коза, свиња, крава, вол, кобила, бивол, гомно, говедо. :@
    Им се извинувам на горе наведениве, што ги споредувам со тебе! :swear:

20. Magnolija

Magnolija Популарен член