Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    478
    Ме боли заб ;(
    ме боли глава ;(
    утре стоматологот отвара во 12 (КУТРАТА ЈАС) ;(
    утре сум на работа
    а вечерта сум на свадба ;( ;(
    ахххх црна јас :worried:

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Остевете ме сама! Знам дека се каеш за тоа што го направи, и мене ми е тешко, ама враќање нема. Глуп си. |( Ти ме нервираш, тргни ми се од видикот. Тврдоглава една ќе плачеш за твојата постапка, немат да се вратит уште еднаш. Одете без мене, баш таму сакав да сум.
    Заборавете ме! Кого сум му потребна во моментиве? Никој не се ни сеќават дека Катка воопшто е жива. ;( ;(

3. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    :@ Туф, ми се скрши чинија :@
    Леле бе како ми е мака, поглупо не можеше да се деси :envy:

4. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Еј ај мрш ..нигде те нема па сега HEMEL мемел страње оди си сама. Не ми треба некоја што само ќе ме бара да и служам како презентерка на вести скоцкана и да служам само како украс ич не ме боли шундава :rofl:

5. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Говедце едно,.....како така кога тебе ке ти се уфилма тогаш мора,...не може се по твое јухууууууу.Ноќва со нив да си излезеш.
    ц ц ц...

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ке ви одржам јас на вас двајцата лекција.Секогаш другите ви се поважни отколку јас.

УМРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :@ ВЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА.
    Вие ли сте родители бре умрени вие ли?ГРОМ ДА ВЕ УДРИ.

Ах мило мое кај си сега кога си ми највеке потребен.Ми недостигаш ;( и ти и твоите зборови,зошто ме остави :|

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Корисникот не е достапен во моментов,ве молиме бирајте подоцна.Корсиникот не е достапен???? :envy: Епа тој корисникот да си го наври мобилниот во газот!!!! Ете така!!!! Телефонот е за да те побараат,а и да спиеш да си достапен,а не тој немало да е достапен...Епа ќе видиме за тоа!!!! :envy: :envy: :envy: :envy: :@

8. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Све што е арно не е на арно...Два месеци поминаа откако дома немаше никаква караница за било што..но ете ѓаволот им влегол пак,се мислев дека е во ред дома се до вечерва,бев како Џеврие на врата кај Таксин и Фикрет да прислушкува што се праи муабет...Да се вратам..што сакате прајте али мене и на сестра ми да ни е обезбедено све,а вие слободно можете глава да кршите,ја и таа треба да идеме напред со животов...До пред некое време ја обвинуваше неа, а сега ти испадна дека идеш по швалерки..сега сумљаш дека не ти сум ќерка..па и посакувам да не ти сум магаре едно смрдено...колку те мразам не си свесен коњу еден :@ ке ти покажам како и што можам да направаам, тек сега ке го видиш господ по пижами...само ова го чекав,чекав некој да ја премине таа ептен темно црвена линија,јас све ке правам дома да нема никакви расправии,све да биде океј,сите да се задоволни, а ти ке идеш по швалерки..пари ке трошиш на ку*ви смрдени,сега ке видиме дали ке биде така...пиј дома и иди д**и се со ку*ви...нема одсега да е така..сега сосем друга песна,друга музика ке се пеј и ке се свири,а ти стоко низаедна ке играш јас како ке кажам а не мајка ми...гомно едно никакво :@ :@

Душе мое како не си блиску до мене... :(

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Кај ме барате само кога ви треба нешто, кај ми пишувате пораки на кои јас треба да враќам, кај ве мрзи да дигнете слушалка, па дури ве мрзи и вие да ми се јавите мене и ми титкате да ви се јавам! :rofl: :devil: Имате ли памет, луѓе мои, каде го оставивте, дома, за украс ?! Како миленце ви стои под телевизорот, сплескан, минимален, неупотребен...

Леле однесена работа. :o

Па и таа бре, однесена жена, кај ми зацапа во куферот, ми ја пукна рачката!!!! ]:)
    Како може да се удриш во куфер кој јас го влечам со нормална брзина и се движи правопропорционално, значи нит лево, нит десно, си одам само право, оваа ми се расчеречи над него. По кој закон на физиката, МОРИИИИИ ?! :swear: Будалааааа! :clap:

Сите светци, помагајте денес.... :devil:

10. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    со кој памет таа на мене ми вика така?да сум се видела на огледало па да сум коментирала за нејзе?па се видов зато коментирам,не сум јас таа со 2 кила пудра 2 нијанси потемна од мојата кожа и 2 кила маскара па трепките да ми изгледаат како зациментирани!идиотка,не сваќа сериозно дека ако збеснам и господ нема да ја тргне од моите канџи :devil: :devil: :devil:

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Направи услуга.Купи си пиштол со калибар 32 и утепај се |(

12. FlameFairy

FlameFairy Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    197
    Да би да умриш да дај господ! Животно едно...животот ми го згорчуваш. Не ми се оди на школо заради тебе смрден еден. Те молам најди си смисла за твоето постоење и престани да ги малтретираш послабите од тебе!! Па уште и девојче. Ненормален!!

13. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    Не ми треба никој повеќе, од се ми е скурчено... Сакам да фатам некаде и да не се вратам...

14. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Што сакаш ма, кучко една смрдлива?

Очите ќе ти испаднат ма, ко пекинејзер си.

Превртувај ги уште малце, утната од Господа! |(

15. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Ми се смачи од такви како вас, кој што си ги "средиле" животите, па сега на другите ќе земат да му ги решаваат проблемите. :@ :@ :@

16. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Сега мене ми се закачи. Којзнае што и избоде очи кај мене :D

Не е за испукување ама ајде, морав некаде да напишам

Ама ништо не може да ми избега бе, се знам, се претчувствувам :)
    Све гледам и све пратим :)

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да се замарам од сега па натаму?НЕ.Не заслужуваш.
    Вртам нов лист од утре.
    Не можам цел живот да плачам по тебе. :@
    Мрсулко |(

18. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    *прво да ви кажам, дека следново испукување содржи навредливи и вулгарни реченици, со кои ќе го опишам мојот револт. Извинте ме, ама за тоа е темава.*

Добро, смешна, љубоморна, ненормална ку*во. На мене ли си ми нашла да ми едеш гом*а, кд сви те сожалуеев. Смешно створење, направи услугу на наше Куманово (и на тој твое Дубаи) и иди нацртај мост и рипај, обеси се сс шпагету да не те обесују ја. :devil: ]:) Подвижна патетико, сс мене за*банцие нема. Ма и свети брат ти нека дојде ке му гу скршу руку како гранче од брезу. ]:) Да ти е*у крФФФФФФ мајчин сељачки. Е*ал те Зелен Рид и сви на њега, смеешшннааа оФФФФФцо. Да се утепаш од учење нема ни п од петку да видиш у тј твој глуп, за*бан, материјалистички живот.

Сељаци глупи. Е*ал ве пубертет у здрав мозак. Ненормални, прости нагорењации............ гррррррррррр не можу више. ]:) :devil:

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Аман луѓе заозбилете се, ќе ви мавнам по една заушка за изложба се работи алоо!

20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Незнам дали да се смеам или да плачам за твојот смешен, мизерен, глупав, ограничен карактер и мислење. Од далеку ти се гледа љубомората и огорченоста, ама чувај си ги за себе, не пренесувај негативна енергија и наоколу! Глеј прво себеси среди се, па после тоа мешај им се на другите. Не ли разбра дека твоето мислење не ме интересира, одвратно ми е се што е поврзано со тебе, за жалење си!!!
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@