Значи некои луѓе немаат и немаат осет, по одвратно нешто не сум прочитала - Среќен празник сидаши! Значи ебано е да си суров и самобендисан во мозокот...
Добро мори Па ние сме студенти, не сме стока за така да се понашаш. Имаш ли уста, имаш јазик, зуцни нешто, објасни ја убаво процедурата, кажи, па прв пат доаѓам по таква работа. Не само еднаш, да, не, и прави фаци, се мршти преку прозорче, па спуштила ролетни. Демек работела нешто. Кучка! Никој не дошол кај тебе од мерак тебе да те гледа, ма, сите сме дошле од потреба и од мака... Сто пати те прашувам, па можеш ваљда со одговор да ме удостоиш. Па јас сум будала што не се извадив од такт, требаше поголема галама тука да ти кренам. Ама не, јас и сите ние што чекаме мораме да се однесуваме цивилизирано како по обичај А треба некој убаво да ти ги руши гумичките од количето некогаш навечер кога си одиш, ама каде е тој јунак. Што мислиш ти, како можам јас со здравствениве проблеми,алергија и со покачена температура тука да стојам саат и пол да те чекам тебе, добро ајде ќе чекам, разбирам, еве ќе поверувам, стварно дека работиш , ама ваљда можеш и ти да се обидеш да се испонашаш барем една петтина љубезно од она што треба и од она како јас се однесувам. Ама што се споредувам јас со тебе, пицајзло една грда , со нивото на култура си ја покажуваш сопствената вредност. Барем поднаучи нешто од колешките ти, колку толку, подобар однос имаат. Ама не, мене баксузот, најкатилот ми се падна ко и увек. И живо ме занима зашто цел факултет збори дека само со женски вака се понашаш Дефинитивно вакви исфрустрирани суштества треба да се тргнат веќе еднаш од државна и јавна администрација. Да се немало човечки осет.
Ама глуп,глуп, глуп факултет...Мора вака да закачиш на нет, треба така..па не може после 10 поени.... па не може, кога сте за нигде сите...ауууф ќе потепам некој.....
Прекини да ме имитираш, пре-ки-ни. Како не може да ти влезе во глава дека го нервираш, гњавиш, гушиш и си му одбивна? Ако пробуваш да бидеш како мене нема да си смени мислење за тебе, напротив. Глупача.
И како е можно бре да ти рециклира зборови и реченици и кога тебе те нема таму повеќе бре. У сопствеништво да не ти ги имам оставено копук еден мизерен!!! Човече не ли можеш да седнеш да напишеш нешто свое бре!!! трагедија еј како не те мрзи бе... или у омилени пасуси ти се меморирани па ги рециклираш по потреба *бате тупиот створ!!! некадарно створење!!! Би ти откинала тоа бутинката мрсна!!!
Порака до ПМС: МОРЕ, АКО ДОАЃАШ ДОАЃАЈ, АКО НЕ ДОАЃАШ, НЕ МЕ МУЧИ П*ЗДА ЛИ ТИ М*ТЕР. СИ МИ ПОТРЕБАЛА ДЕМЕК, ХАУ ЈЕС НОУ. (како да не)
Мразам личности кои ни со газ несакаат да се мрднат.Кои сакаат нивен збор да е последен и ако на нив не ми одговара ке се повлечат без да размислат за последиците кои другите ке ги сносат. Е таква е другарка ми.Ме вади од такт... Сега треба да одиме кај една друга другарка да се испегла таа ама оваа другата веќе се договорила да оди на гости и неможе и сеа другарка ми вика епа добро ајде ја не излегувам. ццццццццццццц!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не ми се верува како смирено и ладнокрвно си збории и си прави како и одговара Шугла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРР http://www.topix.com/forum/world/macedo ... 23PMGMJ147 - ЗНАЧИ НЕМАМ ЗБОРОВИ КАКВИ ГЛУПИ И СМЕШНИ КОМЕНТАРИ ПРОЧИТАВ! па да ви еб*ам крвчето мамино пе*ерско, кој к*р не замарате со прашања со веќе очигледни одговори?! МАКЕДОНИЈА Е САМО МАКЕДОНСКА. Филип, татко му на Александар е чист МАКЕДОНЕЦ! Мајка му е таа што е ку*винска гркинка! Смешни простаци, вие никад нема да просперирате у тој важ зае*ан живот! Иначе кој к*р им е на професориве?! Мене ме прашува безвезни прашања што сме ги учеле пред еден месец и за кои не ни кажа да повториме и ми става ТРОЈКА. АЛЛООООО МЕНЕ ТРООЈККА?! Ненормален! А на онаа лизна мазната ја праша она што требаше да повториме и 5................. И после на мене дома ке ми викаат зашто не учиш! ? Ке земам клуч и таа скапаната кола пуздер ќе ти ја направам. Келчо глуп! Со тоа носот можам бурек да сечам. Он на мене историчар, ПРОФЕСОР ќе ми се прави! Пе*ер смешен. Се борел он за вистински, правилно да оценува! Ма ке повратам од вас таквите Ма ке трчаш по мене, ке се фалиш дека сум ти била ученичка, а ја само среден прст ќе ти покажам.!! ненормален !Ч......= ?Њерл.фгвбјласчгк. дбнгхдфјк.гхерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.ерк.дгасркл/аињхаочочочочочефхи/њДГХЛСАФ/ЅЅЅЅЅЅЅЅГЧЕАЕАЕАЕАЕАЊАЛЊЕФКГБЈРХАЊОП *извинете луѓе за пцуењево и нервозава на кавдрат.
Петок... по трети пат сум принудена викендот да го поминам сама в соба како мало дете, поради незадоволството на моите родители.. добро бе, што сакате од мене ??!?!?!?!?!??!?!?!
Кога ќе ти тргне денот на лошо, тргнато е, ама кога ќе ти тргне неделата на лошо.. Ахх.. Ме боли многу ме боли, вратот си го изместив во спиење, рамото исто ми е фатено а и кичма ме боли неможам да работам... Да можев ќе бев посреќна ќе чистев, ќе правев нешто за да не се неривирам зошто денес ми стигна порака од него, ме провоцира да се видиме (а пак ќе се караме, не сакам, и не сакам да попуштам лута сум му).... го сакаааммм нека не ме малтретира веќе ова е 4та година... и што ми останува, да лежам и да се нериврам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Што те бе тебе гајле јас каква сум била, каква сум станала а а ? Многу сум се изменила, не си ме поднесувал ич и не си ме сакал.Ма ме боли мене патиката ти ако мене не ме сакаш, неможам да спијам без твојта љубов. цркнетееееееее лигави створења уфф ...фдсфдсгхоиахзфјцвнјзџхгиухзфхоизџ
Толку многу проблеми бе, зарем до толку заслужив ? Ќе ги споебам сите, скапо ќе платите за моите солзи... Why me ?
Уште од рано луѓево знаат да ме извадат од такт Добро мори жено дали воопшто си слушнала дека не се чепка по туѓи работи а?!? Па уште и си земаш мои лични работи без прашање, и после како ништо да не било...ќе видиме дали ќе има втор пат
Море неарен прекини со таа киборд музика, за ретрдирани е. Ох мори мајко со ваков не се учи.. Ти ибам то плавото швеѓанско ме измрда два дена со грда музика.. од опери до тетрис музики.. ах..