Како може некој да биде толку неписмен за да ми ја избрише семинарската од лап топот? И тоа толку се мачев да ја направам и оп, некој паметен.. . Ауууф само да знам кој е... Ајас што треба да правам сега се од почеток тоа на никому не му е гајле...Уште помалку на професорката.... Браво...
Ееееех Што ми беше вчера бе, што се понашав така сентиментално пѓпмук Јас се разнежив невидена работа И повеќе не ги помнувам слободните денови во изолација зашто после ќе биде ЊЊЊЊЊЊЊЊЊ Не можам себеси да се поднесам кога ќе ми текне само
Значи преку главааа ми ееее !!! ПАТУВАЊЕТО сакам во интернат пак и точка! колку е само мачно мачно ауффф мн блиску сме биле ... ајде бе а со врски да бев одма ќе ме примаа ама тоа е што да се прави ајде дај боже за второ полугодие да ме примат ама тешко
Едно вакво .I. до оние што знаат да боцкаат со заобиколување, кога ќе ве плесне Животот вистински ќе ве видам!
Ajде бе веќе не ме тормози, дојди веќе аман просветли ме, истечи се црвена реко кроз моје полове органееееее!!!!!
Абе оваа ненормална е живее за лајкови Добро, тие работи некој ги сфаќа сериозно, навистина? Немам ни фејсбук, а пак знам кој колку љајкчиња добил. Што му е на народов бе? Е предлагам таа опција лајк засекогаш да се укине, да не постои веќе, трага да и се избрише, не само на тој фејсбукот туку на целиот интернет-простор, се заради ваквите Се пореметија луѓево готово Тоа е само игра, виртуелен свет, како сакаш наречи го, ова во компјутеров не е real life бе алоооо Во какво време живеам јас
Е мори да ти се тиииит во суратот! Кај ми е златна солна киселина да скрасам некои фаци... Што курац ви е? Што мајка се мотате кај што не ви е место? У пм „љубезните“ што се` одма сфаќате како покана некому да се качите на к*р, готово. Ебаве ретардираните, ебаве. Ке ти дадам јас тебе и три посебни. И магарешки ке ти дадам со лук! Да знаеш само кој к**ац ке ме споденеше поради твоето упикување, саааамо да знаеш што ке ме снајдеше за малку... Среќа што си очигледно, газолижачко безмозочниче па јавно си се искажа и ми ги потврди мислите за таквите ко тебе со кокошјо мозоче.