ШТО?! Не се откажуваш нели? Остави ме веќе на мира, не ми пишувај, не пробувај да контактираш со мене. Готово е меѓу нас!! Не ти доаѓа памет нели? си гледаш само за себе и не ти е гајле за туѓите чувства. Твојот изглед мами, ѓавол си во душа! Себично створење! Пу бре! Иш!
Аман со оваа учење АМААННН главата ми пукна! Во 2 недели сакат да научиме и добиеме оценки по сите предмети Па што сме ниеее а??? машиниии или што???? Ллелелеле колку имам за учење за утре.Ах да беше само за утре.Да не ви кажувам за другите денови.......................................................................................
Аман,аман ,аман премногу непријатности за еден ден..И онака долго ги немаше,денес било денот АМААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААН!!!
Немој ич да се нервираш,и мојот беше таков додека идевме ,прво ке праеше глупости па после ако му се налутам или не му зборам не му беше гајле,ми викаше дека ја сум претерувала ,сум замарала итн.Ама еден ден кога врската ни дојде до раскинување сфати колку вредам и он ме молеше мене,сега откако се земавме и имаме керкичка многу е сменет на подобро така да пак ти кажувам не му се замарај он потсвесно знае колку вредиш и колку му значиш,само гордоста не му дава да признае Се надевам откако ке го прочиташ ова ке ти биде мн полесно
Сите мислат дека сум будала, еј чекајте бе, оваа никавава тек сега е појака од кога било и јавно еве ви порачува, ќе гази се пред себе без страв и пардон. Па ако дошло такво време, ок, така ке играме. Будали веќе нема..
Одете по ѓаволите и ти и твоите другарки и твоите колешки... Абе одете по ѓаволите сите по ред, ама заедно, барем нема да ви биде досадно Мислиш се по твое ќе биде? Е си се зезнала. Синоќа ме извади од такт, ама толку, нема веќе Ангел, абе само чепни ме пекол се ќе ти направам. Разгалено суштество Продолжи така да се однесуваш со сите и после чуди се зошто немаш среќа во љубовта. Не е до среќата, никој не сака девојка која сака се по нејзино да биде. И не може да биде. Или среди си го малку однесувањето-или догодина пак ќе ми плачеш (како годинава).
ЗОШТО ГО САКААААААААААААААААМ ЗОШТООООООООООООО АМАННННННН СЕКОАШ ЈАС ПЛАЧАМ СЕКОАШ ЈАС ПОВРЕДЕНА ПРЕКУ К*УРОВ ШО ГО НЕМАМ МИ Е ВЕЌЕ ДОЈДЕНОО....ПА И ДРУГАРКИВЕ ВЕРНИ ШО ДА ТИ КАЖАММ КОЈА НАЈДЕ МУ СЕ ПУШТА НО СЕПАК ТОЈ НЕ Е ТАКОВ ДА ИМ ЈА ИГРА ИГРАТААААААА. ЗНАМ ДЕКА МЕ САКАА НО ЗНАМ И ДЕКА НАСКОРО ЌЕ БИДЕ КРАААААААЈ И ПАК МИ ДОАЃА ПРАШАЊЕТО ЗОШТОООООООООООООООООООООООО......НЕ СЕ ЧУДЕТЕ АКО НА ВЕСТИ СЛУШНЕТЕ ЗА МОНИКА ОД ПРИЛЕП ШО ИСЕКЛА ВЕНИ........
More ova kafeto so go pijam ko pes e grdo!Kaj go kupiv od ovde!Ke znasm za drug pat od kaj da ne kupvam! Ko piper da ima vnatre zimi se!
Ви здосадува 2 минутки откако ќе го почувате. А згора на се и маана наоѓате како јас го чувам сопственото дете и како го хранам. Јас сум 24 часа во денот со него, а не вие. Битно се удирате во гради потоа пред другите.Јас најдобро знам колку вистина има во вашата добро позната фалба : баба/тета/вујна најмногу го чува How yes no
не можам веке да те гледам на овој фејсбуков,знaЧи по одвратна женска немам видено од тебе до сега,толку грдо створење,а згора на тоа аутфитот зенска ти е катастрофа облекатата ти е мода 1980година во косата си смрсено нонстоп,алоо сина сенка и кармин со боја на г***о не одговарат,дупе си за мода ти се гледа од авион.Aлоо кога последен пат си се видела во огледало, да видиш на што изгледаш среди се малце залиЧи на жена. Mожам да се обложам дека деЧкоти ти става јастук додека те е**.понекогаш се прашувам абе квазимодо да не ти е брат слуЧајно??оди среди си ги забите бре коњу уште малце од уста ке ти излезат ке ги барас по земја,ослаби малце лиЧиш на свиња пред колење.боже господе како можат толку да не се спастрени ејј млади луге,а толку не спастрени ццц.и да псЧ аман престани со тагирање на слики поштеди ми го хомето на фејсот,кога те гледам ми се поврака,битно да се ставело слика на фб а на сликите не е важно со си замизжала или си напправила некоја коњ фаца,до душа таква и си со има да правиш фаци,една кобила недорасната,лигава,грда ко г***о подобро г***о би изела отколку тебе да те бацам да сум маж.тешко тој со тебе отвратно суштств,гнасно.по грда амин од тебе. а и да цркни стоко!!!
Аааааааааааааа момче кога ќе разбереш дека не те сакам!!! НЕ ТЕ САКАМ !!!!!!! Аман прекини да ме замараш веќе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Една задача за двојче ти барам да ми решиш мрсулава ниедена, другата сама ќе си ја решам! Ќе дојде и тестот по англиски, па к*р што ќе ти кажувам нешто ако правиш вака. Бубалка ниедна.
....абе мразам стари зени...т.т баби ко ќе се мешаат во нешто што не му е од работа! Ај у пм!!!! Глупави...сакаат да се направат интересни а уствари се тешки глупачки!!!