Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ЈАС те заборавив?!
    А да не ме заборави ТИ случајно?!
    Море СИТЕ не заборави откако фати дечко.

2. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Aufff isto i jas...deckovo znae oti imama decko ili pretpostavuva ...a i on nemase na pocetokot zenska pa pak se fati so bivsata i se me zamara mene ...inace koga bev pomala toj mnogu mi se dopagase i sega e taka stvarno e son ...auff :D ama tolku e dosaden celo vreme gleda nacin da me izlaze da sum so nego ..a kojznae mozebi i ke me ostavi samo za 1 vecer...tolku ubavo dete a tolku los karakter...:/

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    3.148
    Gi boli site k** za mene!!!!!!! Pojma nemat za mene pa ke treskat gluposti kaj ke stignat sramota bre budaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :x :x :x glupaci site okolu tebe ne znaes so koj prvo da pocnes da se karas, site najubavo znaat site ke ti pomognat a koga ti treba pomos mozes u pm da odes da si ja baras !!! pa idete vie site po red u pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ebati lugeto glupi i smotani :devil:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ова си го кажувам на самата себе.
    Е така ти е глупачо една кога ти зборува муцето. Сега ќе трпиш. :x Одсега вакви фластери ставам и не зборувам повеќе :x

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    ќе може ли јас во оваа куќа да си добијам некои права !?!?
    сестра ми е помала , цели 5 години има поголем џепарлак и излез
    и јас и таа мора да се вратиме дома во 12 а ако таа задоцни не е проблем , мене ако ми се случи е тогаш следува циркус чија публика се комшиите , имам дечко имам 17 години што повеќе треба да имам за да имам дневно барем 10 денари џепарлак ?! ако сакам да имам ситни пари во џеб мора да си го одработам кај мајка ми ( и тие нема да ги добијам . т.е ќе ми ги даде ама после ќе нема ситно па си ги бара назад ) а сестра ми ги добива онака
    не излегла од дома без 300 денари во џеб , за трошење , а да не зборуваме за тоа дека си има и други 1000 во случај да и се допадне нешто во бутиците , јас кутрата еднаш на 3 месеци добивам 50 денари од кои татко ми знае да ми спомне за кусур
    да им побарам пари за гаќички и очите ќе ми ги извадат немале ..кутрите мое и јас сум без осет , имаме само 3 стнови и една куќа |( дуќан во елитна населба , а моите секој од нив дневно заработува само 100 евра .. едвај преживуваме :wasntme:
    јас гордо можам да се пофалам дека НИЕДНАШ не сум ги разочарала СЕКОГАШ сум била таа поодговорната И со најдобри оцени во школо првак на генерација ,можат ли малку да ме наградат за трудот за се што се правам
    сестра ми е на моја одговорност само што немам авторитет , на пример ако ја нема цел ден мене ми викаат ми ме казнуваат а ако и кажам да не задоцни ми вели па ти не ми си мајка да ми кажуваш вообразено и арогантно си оди ..

и сакала јас или не сите трошоци дечко ми ги сносува било да сме излезени тој плаќа , ако врне надвор пешачам и од едниот крај на градот до другиот бидејќи знам ако се најавам дека одам ќе испрати такси кое тој ќе го плати
    планиравме на одмор да одиме но моите не даваат а сестра ми ќе оди со другарките ..како да не ми биде тешко
    да се надоврзам на погорниот муабет , кај него јадам спијам ,се исмислува некој повод за да ми купи нешто , тој дури ми купува и влошки ..ем мене ми е неубаво а и тој не му е син на бил гејтс има работа со скромни примања сам ги сносува сите трошоци од сметки до храна за дома
    ми пукна филм кога вчера бев кај мајка ми и и побарав пари цели 20 денари не се ни сеќавам за што ми вели немам знееш ли колку е скапа индустриската струја ?! кој мислиш дека треба да ја плати утре , и во излогот од спротива виде лилава туника рече само морам да ја имам на пупуст е ...1900 денари , си ја купи ..
    со дечко ми сме многу блиски си кажуваме се , па и знае каква ми е ситуацијата дома , му кажав дека веќе и не е должен да ме издржува , а тој душа ми ставил скришно во новчаник 200 денари кои сестра ми си зеде слобода да си ги потроши без мое знаење , и кажав на мајка ми и ми вети дека ќе ми ги врати од тие пари ништо
    мометнтално е зад мене зборува на телефон веќе половина час покрај тоа што е на претплата , а мојот телефон и пајажина може има фатено од време на време дечко ми ќе ми стави кредит колку да не ми ја исклучат картичката да има каде да ме бара
    кај ми го уништија животот и врската ќе ми ја уништат знам дека не е таков но само се мачам си викам прашање на време е до кога ќе ме трпи ..
    си викам да најдам работа , но каде , единствено што знам да работам е во козметички салон , ама и не сум луда да одам на работа кај конкуренцијата на мајка ми
    освен тоа можам и келнерка - ако сакам да ме исфрлат од дома и откажат во весник !!! ете толку јас решение на проблемот не гледам но затоа барем се испразнив ;(

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Оф душо, се прочитав и навистина ми е жал за ситуацијата. Ама твоето корисничко име(XstrongerX) те објаснува, затоа ти си силна и ќе издржиш. :) (да не бидам офф топик)

Вака ли ми враќаш?! Покрај се што направив да ти го наместам оној што и на мене и на тебе ни се допаѓаше, но сепак тој те избра тебе, покрај сите маки, покрај сите нервирања и плачења, покрај се, ти мене вака ми враќаш?! Ми враќаш со тоа што на крајот се откажуваш, веќе не ти се допаѓа?! Па знаеш ли дека и мене и него не повредуваш?! Одеднаш ти теекна да не ти се допаѓа, океј, тоа е, се менуваат мислењата, ама таман тој се реши да направи нешто ти се предомисли. Ама ај тоа, уште на мене ми викаш : „Па на тебе ти се допаѓа, земи го за тебе, намести си го на себе, што ми го местиш на мене?!“ , епа фала ти многу! ;)

7. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    За да се испукам треба да сум нервозна.Ех баш на ВАША ЖАСЛОСТ не сум нервозна и ВИЕ воопшто не ме нервирате ниту пак не ме трогнувате со ВАШИТЕ глупости., а факт е дека што и да направам на ВАС ви смета.ЕПА можете на мал прст само да ми се фатите, ЈАС сум светлосни светлосни години пред ВАС во секој поглед. А...ДА да не заборавиме КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ...НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ :lol:

8. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Од кај да знам јас кој ми врти со скриен?Па згора на тоа ме зафркаваат и се ладат со мене.А ти веруваш во нивните зборови....Каде ти е паметот а?Не знаев дека се уште постојат такви глупаци на кои им е интересно да вртат некаде и да се зафркаваат...Во коуј век живеете бре алооооооо :fubar:

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Вака искрено, и во право бев за тоа што го зборував. Направи лажен прфил и не адна со другарката што очекуваш? Да ти речеме браво? Секако дека не ни е угодно и свашта ќе помислиме и зборуваме бидејќи уште какви ти не гласини кружат за маж ти. Мојата приватност и безбедност е загрозена. Од каде знам што ќе ми се случи утре-другиден? И реално, сите озборуваат, само што ете најверојатно ти си не чула кога ги коментиравме тие работи, затоа што нашата безбедност е во прашање. Од каде да знам со која цел е отворен тој лажен профил? М ?

10. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    292
    хаха...мислеше дека ке ти кажам што ми е...дека ке те прашам...зошто ми го направи тоа....но не нема да те прашам !!...да беше ти таа другарка немаше тоа да го направиш....немаше да отидеш со него....па потоа да се правдаш дека другите немале очи дека лажат.....ке ме правиш мутава....дека не сфакам ...се сватив каква ти е играта ....и нема да ти се потценувам да те потпрашувам дали си била со него...ти добро знаеше дека тој ми се допаѓаше и дека се имам мувано со него и дека ке ме повредиш доколку отидеш со него!!...готово е ја изгубив довербата во тебе...колку грешки направи..колку проблеми ми направи....запрашај се самата.... :fubar: :headbang:

11. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    3.148
    леле колку бев изнервирана јас од мојата ситуација ама кога го прочитав ова се смирив малце бидејќи секако има и полоши случаеви од мојот ..... не знам што да ти кажам навистина оваа твојата ситуација некако на Пепелашка ми личи најискрено..... штом имаат толку пари твоите а тебе не ти даваат ни за најосновни потреби нешто не е во ред со нив изгледа. ( извини вака ама стварно така изгледа од страна) Ако толку си одлична во училиште ќе си одиш на факултет ќе станеш човек сам на своето и ќе се отргнеш ако сакаш од нив .... дечко ти се гледа оти е супер и мило ми е што барем него го имаш и затоа нема што да се предаваш, само биди си цврста и не се предавај ..... тоа е најбитно што си имаш зацртано во животот оствари го без разлика што вика било кој .... тоа ти е совет од мене ;)

И колку бев изнервирана фала ти и тебе бидејќи пишувајќи го ова и јас се утешив најискрено ...... иначе мојот проблем беше што сфатив дека мојата најдобра другарка уствари цело време цели 4 години се правела тоа, а сеа кога завршивме средно изглеа не сум и веќе потребна.. се чувствувам како идиот зашто не ја проценив како што треба :fubar: .. ама тоа е ќе мора да се преживее и тоа ..... тешко ми е ама дури сега сфаќам дека за да преживееш во овој свет треба да си кучка, да си гледаш за себе и да не се замараш за другите........ порано не го сфаќав ова и знам оти никогаш нема да бидам баш како нив да не се замарам со луѓето и што тие чувствуваат од дома ме научиле да ги почитувам сите ........... ама изглеа грешка ме учеле ...... едно е јасно оти од сега ќе треба да гледам со какви лицемери се дружам, па кога тие имаат корист од мене и јас од нив да извлечам неш за да не останам со прст во уста како сега јбг тоа е животот :!:

12. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    292
    оххх...баш ми е жал за тебе.....мора некако да им се спротиставиш...на нивните одлуки ...бар макар еден ден да им се налутиш да не им зборуваш...а во едно и да ги кажеш причините зошто си таква....барем малце да те сватат..а и на сестрати штом и дават пари зар неможеш со неа да се договориш во замена за некоја услуга (а сигурно ги има штом е помала од тебе сигурно бара некогаш нешто да и објасниш) да ти дава пари..или да ти позајмува,....мораш некако да се избориш за своите права.....јака ти душа што си издржала јас да сум на твое место би полудела!!...незнам.... :^)

13. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Е значи како може женана да е толку тензична леле Господе не можам. Само се дери, само ствара напната атмосфера. Ми пука глава!!! :@ :@ :@ :@

14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Стронгер, немаш ли некои роднини кои можат да ти помогнат и барем да разговараат со твоите? Зошто не реагираат баба ти и дедо ти? Разговарај со некој близок роднина. Би требало да ја сфатат твојата ситуација. Ти посакувам се најубаво.;)

15. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    :y:

16. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Абре дете...Па може ли да си толку досаден! :@
    Па мајка му стара,дај откачи се веќе еднаш!
    Ако никој не те слуша,па немој мене да ми се жалиш цело време..Бла,бла,бла...Главата тапан ! :headbang:
    Ако си имаш некои комплекси,лечи ги на друго место,не туку ми додевај!
    :hai: :envy: :@

17. XstrongerX

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    сите ќе те разочараат кога-тогаш!! :|
    и не за жал кај мене во фамилија женските деца не се бројат т.е како да ги нема , невидливи сме
    ако имаш женско дете исто како да немаш
    баба ми и дедо ми не знаат кога ми е роденден , никогаш ништо не ни дале ни мене ни на сестра ми
    со нашите се во добри односи ( мајка и татко на татко ми , на мајка ми се починати )
    толку сум пропатила во животот заради нив што и да се последни на светот нема да ги побарам
    а замислете дедо му на дечко ми а добие пензија ми купува нешто , ми дава пари или зашто нели осетот не ми дава да ги земам , љубезно ме кани на вечера , која неможам да ја одбијам ..

a ти душичке немој да се нервираш за никого не вреди да знаеш ..не мислам туку тврдам вистинско пријателство нема
    можеби и си видела по другите теми јас јасно се изјаснив дека имам само другари ..другарки не ..ниту една не се покажала доволно за да ја заслужи мојата доверба

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    ^^ Стронгер неможам да поверувам во тоа што го прочитав- зарем е можно такво нешто од родител? И како твојата 12 годишна сестра е пуштена да излегува до 12 :^) . А зошто така се однесуваат со тебе? Мора да постои некоја причина? Да не е заради твојата поранешна љубов? Се надевам дека се ќе се среди. Навистина ми е жал за тебе душо. Верувај ја имаш мојата поддржка и мора да смислиш начин како да са промениш ситуацијата.
    А колку години се твоите родители ако не е тајна. Можеби ако се постари затоа имаат некои старомодни сфаќања, незнам? Биди силна, само тоа можам да ти го кажам во овој момент- премногу ме потресе твојот пост. :*

19. XstrongerX

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    помодерни од моите амин
    барем така тврдат оние кои ги знаат
    но сметам дека тоа што немаат ништо против тетоважи писинг геј фрикови не значи дека не се со застарени сваќања .. но како и да е навистина не се
    мајка ми има 35 а да ја гледаш од страна се кладам дека ќе и дадеш 21 и никогаш нема да погодиш дека има 2 деца
    изгледа подобро од многу девојки на моја воздраст ..со луѓето со денови се убедуваме дека не ми е сестра ќе почнам и извод да носам со мене .. |( секогаш нашминкана средена , од глава до пети
    татко ми ги ближи 40 и е строг , додека мајка ми и не си ги клава толку работите на душа , си кулира ;)
    имало моменти си викам поосвоена ли сум , ма нее ..не е можно јас толку личам на моите .. |(

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Па тогаш што е проблемот? Ако немаат такви сфаќања зошто така се однесуваат спрема тебе?