Господе, зашто сум најголемата глупача на светов еј. уф сакам да сум на некоја планина и да земам да вриштам колку што ме држи грлово. Би врштела ко да ме колат. Е така се осеќам. Ај упм све да иде.
А да си легнеме сите да се исхибернираме до пролет,светот ќе не почека?! Боооо,шо период ќе беше!!! Периодиште безобразно,ѓубросано!!! Срцево у гуша ми е,еве у гуша буквално!
Ајде ма, не туку мрчи Се прашувам дали воопшто знаеш да правиш нешто друго во животот. Вошка И да, јас за разлика од тебе или ќе премолчам кога знам дека немам право да се мешам, или сум директна во она што ќе го кажам. Колку да знаеш, "финоЌата" понекогаш е неопходна за да покажеш лична култура, ако не ми се допаѓа некој ама мене лично ништо не ми направил, ќе го игнорирам, ама да ми се обрати сосема нормално и човечки, нема да користам фенси-шменси сарказми за да направам да се осеќа подолу од гомно како ти што им правиш на луѓе што не ги ни познаваш како што треба . Каде ли заминаа културата и манирите кај младинава, се прашувам И после такви како тебе ќе солат памет за погубното влијание на предрасудите ЦЦЦ кој парадокс, да не беше иритантно, ќе беше комично Битно ти не знаеш за друга мака освен "ми пукна ноктето, дечко ми флертува со друга, јас го изневерив, па што има врска, ние сме модерен пар... " кажувај си уште, за фалење е... Мрш бре, ми се гади од вакви деградирани створења. Да ти се плукнам и во умот што го имаш и во монотониот ти сарказам кој само обиди се да го употребиш на мене, само обиди се... И зауздај си ја малку таа зависта, ќе те изеде на крај По цел ден вакви створења ми се лепат да ми солат памет и филозофии за животот И успут да се плукнам и во факултетот кај шо запознавам вакви
Колку си глупава Катакомбо!! Престани да сонуваш и види ја реалноста. Соништата се поубави, реалноста сурова. Живееш сурово, а не убаво.
Ама ти многу си дозволуваш еј! Колку е човек добар со тебе, ти на глава му се качуваш? Па дај не се умислувај, АЛО!
Ќе експлодирам од бес од таквото твое рамномерно однесување ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Мака ми е од вашите лаги,посевбно од тебе татко а од тебе мајко не го очекував тоа.Уште една лага и ке се откажам од вас преку весник,преку адвокат и не знам кои други триста чуда.Како што вие немате срам така и јас ке немам.Уште подобро,и јас вас ке почнам да ве лажам.
PC World коњи и магариња!!!!!!!!!!! Тоа простак до простак над простак и до него простак, и спроти него простак!!! Стокаааа!!!!!! Како можете толку прости да живеете бе! Стока неразбрана! До толку ли бе, до толку ли може да бидете глупи! Една пумпица не знае да стави во пенкало, он мене нашол кабли да ми продава. Јас додека викав не може така цврсто те убедува аха може, па ја побудала па верувај, они знаат, море да ви се $£!^* на знаењето! Пет пати иди врати се иди врати се и пак не можам да го поврзам телевизорот со сите дрндави кутии. Ќе земам и кабли и се деф, да фанат да се обест со нив, мамето нивно простачко!! Ух, готово....издишнав!
анакс оди у три пи**и материниии еден месец бел денн на раат неможам да видам не само ти, се нека иде у три пи**ки материни од сите ми е преку глава аман веке бееееее
Не требеше да го кажам тоа, а тој не требаше да ме изнервира. Секогаш морам да избувнам во нервозата, а после пагам во депресија поради се што сум кажала. Извини во живо е лекот!
Добро бе, научете си ги децата да не земаат играчки и други ствари кога ќе ги носите по гости... Дај ова за дома, дај она... Па мајка му стара, цела куќа ми ја однесовте... Па и мајка ми крива, ако не го земе... Еее за тоа ќе се лутиш.. Да, за тоа ќе се лутам... Нејќам да ми зема и крај... Нека игра дури игра и после дома сакам да ми е...