Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Оти бе никој не ми праќа честитка :worried: :envy:

Сакам честитка да ми прати некој, од тие од 2денари сакам честитка. И на неа да пишува Среќна Нова година и Божик, и УСПЕХ ВО УЧЕЊЕТО ти посакува Петко !

пс: наместо марка една шарка.

Да ми испрати некој оти сите ќе ги испукам :devil:

2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Лелеее идиоти, идиот за малку инфаркт ќе добиев.Срцето ме стегна ејј .цц.ц.
    Нездрави едни на душа ќе ме носевте, се зафркава ли за такви работи :D

3. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Стомаку, желуднику и сите други пропратни органи во близина: престанете да гргорите, аман веќе! :@
    Што се дешава?!
    Сабајлето стомакот ме скина, едвај нашкола стигнав.
    Потоа ми помина стомакот, па почна ненормално многу да ми се лоши.
    Лошењето не престана, а пред малку го достигнав и врвот, седејќи 15 минути на шоља!

Уххх ... се нервирам вака!
    Дај нека помине што и да ми е, не се трпи веќе. :devil:

4. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Деновиве сфатив дека можеби си еден од ретките личности, ако не и единствениот кон кого чувствувам вистинска омраза.
    Долго време си се залажував, се обидував да се убедам самата себе, дека всушност не си лош човек, се обидував да најдам некое рационално објаснување за да го оправдам твоето однесување.
    Но сега е крај, и искрено велам - уживам во оваа омраза

И сфатив, не сум ти трн во око заради моите мани, туку обратно. Ти не можеш да поднесеш некој да е добар, во тоа е твојот проблем и навистина те жалам исто колку што те мразам. И знам дека бев добра, најдобра што може, а ти ме потцени и направи се да го омаловажиш мојот труд, но не успеа. Никогаш повеќе нема да дозволам да ми ја разнишаш самодовербата.

И слободно можеш на твојата долга листа на непријатели (што реални, што плод на твојата параноја), да пишеш уште едно име

Уживам кога ти се обраќам со Ти, ти мало, злобно, суштество од класата безрбетници. Иди во бестрага ти и оние кои дозволуваат луѓето како тебе да додат на позиција од која мислат дека можат да управуваат со нечии животи.

На zhap4e и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Добро, те прашав ли 100 пати денес дали вечерва ќе си спиеш дома? Ако не планираше да спиеш можеше да ми кажеш, очигледно немав и јас на план да спијам сама |(

6. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    НЕ МИ СЕ УЧИИИИИИИИИИИ И НЕ МИ СЕ ВЕЖБА МАТЕМАТИКАААААААААААА :@ САКАМ ОДМОР ОМДМООООООР ;( бумбар сум во лицево подуена ич не сум спиена! :sweat: Ех Драге ако ми дадеш елиминаторен тест ич нема да бидеш фер, имај милост :sweat:

7. Johny

Johny Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    614
    Имаше професорот Марјановиќ една теза дека на будалата на можеш да му докажеш дека е будала. Паметниот знае да се сомнева во себе и во другите, ама само будалата мисли дека знае се и дека е добра личност, пардон најдобра.

Будалата не е свесен дека те повредува со своето однесување. И кога ќе му направиш Delete од животот свој, тој се чуди и се прашува што тоа погрешно направил. Епа токму во тоа е проблемот.

Најопасен тип се самобендисаните будали. Не е свесен дека те повредил и дека е морално ѓубре. Треба да му нацрташ. А ти добар, па не сакаш да го повредиш. И треба да го молиш мирно и спогодбено да излезе од твојот живот, оти ќе те удави со своето непристоијно, себично и невнимателно однесување. Но, тој не го разбира тоа. И излезот мора да биде директен и брутално искрен. Мора да му речеш буквално - остави ме на мира и излези од мојот живот. Едноствно да си излеземе од животите и да не глумиме.

Денес по втор пат во мојот живот исфрлив една будала директно. И не знам зошто се чувствувам лошо, кога треба да славам и да се радувам, на мојата храброст и искреност. Плус, имам уште две-три ѓубриња за ис-фрлање...Наскоро, и на нив ќе им дојде редот.

Браво Џони ;)

На Elenuskaa, DeMelo, TheKiketoo и 5 други им се допаѓа ова.
  8. veronikaveronika

veronikaveronika Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2011
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    132
    УФФФФФФФФФФФФ.....дури и да се испукам бре не ми иде!!!!!!!!!! :doh:

9. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.537
    Допаѓања:
    4.744
    ААААААААААААА!!!!!!!!! Ќе ти вратам, себичен еден :@ :@ :@ :@ :swear:

10. papilona

papilona Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    143
    Еве тука ќе си кажам:
    Дај боже не само ТВ Сител туку и сите приватни телевизии трајно да изгубат лиценца за емитување на овој турски отпад што го сервираат како: Солзи на есента, Кога лисјата паѓаат и други фамилијарно растурачки серии во 1698 епизоди, без поента, со трагикомична синхронизација, кои имаат за цел да ги разболуваат и умираат главните ликови, потоа со чудесни методи да ги оздравуваат, да ги патетизираат свекрво-золво-снајските односи и да ги проектираат како единствена реалност во ова ионака зачмаено патријахално-демократско секојдневие. Да им го перат мозокот на нашите родители, да ги тераат да се лепат за телевозор од 16-23 часот, и да мислат дека Али Риза е пример за прав маж.
    Цветанка Ласкова би ја пратила на трајна рехабилитација заедно со Латас, на едногодишно секојдневно 24 часовно читање на Космос од Карл Саган со трајна забрана за пристап до друг медиум за комуникација.
    И во Македонија со декрет да се нареди на секој граѓанин што повеќе од еден саат годишно поминал на гледање турски серии, реципрочен број на саати да мора да помине во општокорисна работа.

(мало појаснување: Си лежам болна со температура, моите наместо да дојдат пред еден саат кај мене да ме видат како што ветија чекаат да си ја догледаат серијата - оваа горенаведената - гарант ќе се појават 15 минути после завршување на истата. Ете како се одразува ова на секојдневието.)

На sadangel и XstrongerX им се допаѓа ова.
  11. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Обземена од чувство кога оптимизмот се губи и се чувствувам празно. Никој не верува во мене, оние за кои најмалку се надевав го потценуваат мојот потенцијал. Па кога веќе запнавте, може и го нема. Може никогаш нема да бидам тоа што посакувам, може не сум вредна да ме спомнеш, не мораш да бидеш горда на мене. Сепак ти кажа: Не се трудам за тебе - се борам за себе. Ако е за мене не сакам да се борам. Затоа што не можам повеќе. Затоа што на 14 ми се руши светот пред нозе. И никогаш повеќе не мора да ми го спомнеш името опишано со суперлативи. Никогаш не мораш да ме пофалиш. Никогаш повеќе! Не сакам да правиш да се чувствувам како должна на тебе. Не... Подобро остави ме. Ќе се снајдам. Белки можам.

Ноуп, не можам повеќе. Бев силна што бев 14 години, ама не повеќе. Дајте некој совет за да си го одземам животот. Немам зошто да живеам. Имам цел, но секако невозможна, и затоа не сакам повеќе. Не сакам повеќе горчина со месеци, за да можам да се насмеам од срце, само на 1 минута. Животот не е фер, затоа и не е фер да ги отворам очите утре. Да бидам будна и свесна за тоа што се случува околу мене. Прерано созреана? Па секако, зошто сега не мислиш така?!

Готово...

12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    АМАН БЕ ЛУЃЕ АМАН!!!!!!!!! НЕ СЕ ОТКАЖВАМ И КРАЈ!!! ОСТАЈТЕ МЕ НА МИРА! Се само нешто не ви чини! За се ви е тој крив! За се сум јас крива! Епа како шо ми одговара така ќе правам! Пошто не сте во моја кожа да видите како е! КАко тешко се земаат испити,како е тешко да седиш сама,како е тешко сегде да стигнип и на сите да им угодиш! Епа ќе бидам со него! Пошто го сакам! И нема да ми забраните! Се ќе напрам за да сме заедно,ете така да си знајте! И тој и после се не се откажа,а можеше! Ама издржавме! Таман со него ќе се средиме,вие ми се качвате на гла! Смачено ми е веќе :@
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :fubar:

На Shortie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Човек ќе бидеш кога ќе ги ставиш желбите за ќерка ни пред твоите! Знаеш ќе прегазам преку твоите правила, и ќе ти чукнам на врата, мене ми е чиста совеста, и ќе си ја земам утре, ти спречи ме да видиме дали можеш!!! Не за џабе сите плукаат по тебе, зошто ГОЛЕМ човек си, и зошто сите знаат колку и одземаш.. Кретен еден не знам у која поза те направиле твоине, ама затоа си искривен во мозокот, и немаш муда не знаеш да вратиш на мејл зошто знаеш дека си заглавен во гомна од твојата себичност. Ќе се соочиме.. сигурна сум набрзо..

И се надевам дека мирно спиеш знајеќи што направи и во каква болка ја ставаш зошто си проклето себичен. Колку и да се трудам да ставиме нормален однос зошто е наша неиде оти си глуп бре, глуп!

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Aман човеку врати се во Италија ако не сакаш да те убијам со пушката на дедо ми,а да знаеш дека ке го сторам тоа и не ми е гајле дали ке лежам во затвор или не.Не планирам заради тебе на млади години да лежам по лудници и да се трујам по апчиња.Мил ми е животот.Треба да добиеш награда за најлош татко на векот.Аман од тебе,зошто мајка ми не те остави гаду себичен?ТЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА,ТЕ МРАЗАМ.Се би дала сонот во кој те сонував дека си мртов да се оствари.Да даде Господ гром да те удри,кола да те гази.Земи си ги документите и парите и пикни си ги во твојот г'з.
    Како бе не ти е срам,на мене ли ке креваш рака сељаку еден?Ни најдобриот психијатар нема да ти помогне на тебе.За сите е најдобро ти да не постоиш.Ке играм оро на твојот гроб м*чко низаеден.ТИ ЛИ СЕ НАРЕКУВАШ БЕ РОДИТЕЛ?Главуч еден келав :@

УМРИИИИИИИИИИИИИИ САТАНО ЕДНА,УМРИ :@

15. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Еј ти свињо дебела,искомплексирана и исфрустрирана глупачо,ти што немаш сопствен живот,па се мешаш во туѓи,ти што се замислуваш дека си некој битен фактор,а всушност си крпа за бришење,ти свињо чија лошотија и злоба неможе да се измери,тебе ти велам ОДВРАТНА СИ,ТЕ МРАЗАМ и кога тогаш и таквите како тебе си го добиваат заслуженото. :@

16. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ау се изреволтирав :@
    Значи погнасно нешто од човек нема, без разлика дали е машко или женско. Толку негрижа за лична хигиена не сум видела во животов, бог да чува како можат некои луѓе да живеат со сами себе. Па и животнине, што немаат свест, пак водат сметка за хигиена. Останав без зборови буквално. Јас разбирам да нема пари да си дозволи, ама има, не е тоа работата, треба некој да седне и да го научи изгледа, или сепак е до самиот човек. Не дај боже овој сам да живее, ќе умре од сепса некоја. Гнаса невидена. Тешко на сите во негова близина. Само не знам како не се плаши дека ќе фати некоја инфекција.

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ти се мочам во Офисот Плусот. Веќе ни мртва не ви стапнувам! :@

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
  19. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Леле колку сум на*издена денес :@ , гадно ќе си го офука некое дебилче ако ми продолжи ова и кога ќе се разбудам наутро, гадно :swear:
    Не планирам веќе никого да трпам, НИКОГО :swear:

20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Ај ве молам сите кукања, жалења задржете си ги за вас. Ама само за вас. Ниту на нас не ни се нитересни, а сигурна сум и дека и на вашите дома сте им преку глава, ама не знаат како да ви кажат. Прекинете! Сите имаме проблеми... |(