Страшна работа, некој ја отвара темата за да си олесни ако нема каде на друго место, и тука се нашле "мудреци" да солат памет Он топик Мака ми е од ис*урваниве генерации, МАКА! Ми се гади од тоа до кое дереџе е стасано се. И понекогаш ми е срам што сум дел од "младината". Ма нек се гонат у вражји курац веќе кога мајка природа не им дала ни два грама мозок, само да не морам да ги гледам, да ги слушам и да ги трпам мутантиве веќе. Ах, во каква средина живеам и што се не гази по дуњава Прашање е дали остана нормално место на планетава кај да се оди.
Да пцојсате, сите да испоцркате, да ве снема. На 31 во 00:00 да се покакате в гаќи. Чао !!! П.С. Ова беше посветено, кулминација на нервоза. Инаку не е својствено за мене клетви да мавам, ова заслужено беше.
У ПМ НЕКА ОДИ ОВА УЧЕЊЕ!!!!!!!!!!!!!!! Зошто не замарате со работи што до утре ќе ги заборавиме и никогаш повеќе нема да ги сретнеме?!!!!!!!!!! Празници се ближат,сите ги зафатило некаква предновогодишна еуфорија,а мене глава ми пука. Еден ден да не можеш да здивнеш.
не ми се седе векје во ова скапано ск ...би си ги земала документите од факултетот и правец кавадарци ...ми се смачи од се тука ...а најмногу од него
Ајде мои драги феминки кажете како може да имам вакви ДЕБИЛНИ РОДИТЕЛИ!!! Прво мајка ми во една ситуација пробува фармерки и јас викам тесни ти се многу со низок струк, не и личи на 45 годишна жена да носи такви таа на тоа ми одговори тебе криво ти е дека јас сум слаба и згодна а ти си дебел.Добро помина си поплачев ама помина,а заборави дека бев анорексична и за малку ќе умрев,тоа беше последица од такви нивни коментари кога бев 8-мо одделение.Се спасив јас знам низ кој пекол поминав.Ама тоа не е битно нели ????? И вчера ми вика како може дечко ти да те трпи и да те сака види каква си грда алооо мајка тоа ти го вика!!! БОЖЕ ВИКАМ неможев да поверува што зборува ај помина викам неможам да се карам јас знам дека не сум грда ми рекле милион луѓе дека сум убава,она што сака нека збори.И уште вчера татко ми ај да бидам добра да зборел со чичко ми на скајп кај мене во соба јас излегов и се враќам корне смрди на цигари страшно се изнервирав и викам кој пушеше кај мене во соба тој почна да ми се дере.Немаат никаков респект,почит дека сум прележала бронхоплеомонија па да спијам во пушница мала им е дневната соба Леле ќе пукнев од вчера плачам,да не бев толку силна незнам што ќе се случеше до сега и што е најтрагично единка сум... офффффффф цел ден плачење туку ај ќе помине
Ко цел живот да не си спиел никогаш ти нема да се наспиеш никогаш значи и мразам кога јас сакам да бидам сериозна да ти дадам до знаење дека сум ти лута ти се обидуваш да ме насмееш ,да ме голицкаш и се поминува така ? Не може така бе не може ти секогаш како што сакаш да биде , сега малку ќе сменам тактика баш ми текнува на почетокот ти цело време ми се јавуваше затоа што постојано не бев дома дали бев со другарки или негде излезена не битно, битно ми ѕвонеше за да прашаш кај сум и кога ќе ти одговорев ми спушташе . До завчера јас ти ѕвонев цело време како што ти правеше и ќе прекинам со тоа нема повеќе каде сакаш оди , што сакаш прави е така ќе си се гледаме вечер и само тогаш и ќе видиме до каде ќе оди Имаме интернет не мора да користиме телефони ? Ок нека биде така ко децана сега на фејс ќе си се договараме ок нека ти биде ќе играм така ајде Сакаш да ме гледаш расположена , насмеана ? Е сега цело време ќе бидам така па да видиме аа да и заборавив јас сум грда , свиња , коза , овца , глупа , никако не се облакам ок јас сум се негативно за тебе ОДЛИЧНО тоа ми се допаѓа колку сакаш омаложувај ме , напаѓај ме не паѓам на тие финти повеќе а ниту пак во депресија поради тебе јас нервите и живците да си ги губам нема шанси ова е последно! Чао пријатно!
Интересно е како се менуваат луѓето. Нели ти беше тој што го нарекуваше бившиот идиот?! Нели ти беше тој што нејзе ја викаше фејк?! А кој е фејкот и идиотот сега, а?!
Ме прашуваат зошто сум атеист?Ете зошто -на најголемите идиоти Бог им дава срека а мене ме изоставил сиве овие ебани 22 години немој некој да ми рече има време и за тебе зошто одамна е така а никако да ми дојде срека. Ме прашуваат зошто сум тажна?Затоа што личностите кои ги сакам ме напуштаат. Ме прашуваат зошто сум со ваков поглед? ЕВЕ ЗОШТО: Затоа што ми е преку глава од ваков живот и еден ден ке си ги скратам маките у пичку матер Сте се запрашале вие да не сте виновни за сето тоа?М?????????????
Куч*а скапана си мори. Кај ти се јавив, да ме изнервираш одма, значи одма. Ме нервираш бескрајно многу.
АЈ у к***ц со оваа нова година.Секоја година проблеми па више нигде не мис е оди најубаво дома да си седам барем нема да се нервирам
КЕ ДОЈДАМ У СК. И ЌЕ ТЕ НАЈДАМ И ТОА СПИСОЦИТЕ ОД СЕМИНАРСКАТА У ГАЗО КЕ ТИ ГИ НАБУТАМ Корава една како може да ме нема ко 4 саата се малтретира над таа ебана смотана семинарска и 60 души имат поени а јас немам КАКО ????? КАКО?
Не знаеш што може да те очекува утре. Вчера се радував на постигнатиот успех, се надевав и повеќе дека ќе постигнам, утепам цела недела да научам историја и ти ќе ми викаш на мене не можам да одговарам. Краво неедна. Ако си професорка, мислеш кој знае што си. Пу да ти е*ам!!! Јас поради тебе ќе си ги ќинам живците нели.АААААААААААА!!!! Па и ти кус да не си. Идиот!
До кога бе со ова мачење,до когааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа немам повеке сила,немам. Ах бе родители,ме умревте