Нервозна сум! И заради себе и заради куп други личности. Нервозна сум кога нешто нема да ми излезе како што било планирано. И пак незнам на што сум. Кој баксуз сум значи, мора ли баш сега се да тргне наопаку?!?
Онаа божиќна, новогодишна песна на Мараја Кери веќе стварно почна да ми цепи и уши и нерви. Секаде и на секое неа ли ќе ја слушам бе?! Барем певлива да беше, ако не друго.
Аман бе човеку аман! Уста не затвори еден мочан саат! Пишувам, се спремам за колоквиум, твоето ненормално навиено зборење со висок тон ми ги пара ушите, аааааааааааааааман СТИШИ СЕ ЧОВЕКУ!!!! Значи не знам како те трпи мајка ми, не знам !!!!!! Јака и душа и нејзините живци ко на коњ, само и коњ да беше, ќе цркнеше. АМАН ЗАЧЕПИ СЕ АМАН, САМО ТИЕ ТИ СЕ ВО УСТА, БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ПРЕОПТЕРЕТЕН СИ СО МИНАТОТО, ШТО БИЛО НА ВРЕМЕТО, АМААААААААААААААН ФАТИ АСАЛНА РАБОТА ВЕЌЕ, НЕ ТЕ ПОДНЕСУВАМ ДОМА ЦЕЛ ДЕН!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA оти сега не ја лајкнуваш сликата кај што сум со него ?м??? овца ... или не ти се допадна а ?? како бе може до што е линк се да лајкнеш да можеше и него ќе го лајкнеше а сликава не а ?? што е да не ти сум грда случајно ...или маусот ти се расипа !! Мрш таму .. извинете луѓе морав да се испразнам негде
И Нова Година ќе неможам на раат да си ја поминам од ова добиено. АаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааМАН веќе. Го осеќам еве, почнува стомак да ме боли и како за најголем баксуз баш тогаш, баш во сабота ќе добијам!!!!!
Како можи од најредовна на предавање мене 6ка а, на другите шо професорке( да не речам крава глупава идиотка) ги чекавте од на кафе да се качат горе шо ви бегаја пред очи 8ка ејјјј ненормално една дими немаше тие ни да полагат колоквиум ааа сега не само шо полагаја туку и со поголема оценка од меене ахх овај факултетот ќе ми ги потроши и овие живци шо ми останаја
Уф што се нервирам вака за нова година, се договорено.. Е не сега така, е не сега вака, а да идете у пм?
Да би, да би, се’ да би да бе... Тебе краво една намќореста се пониско да ти ојт. Ти волу еден неразбран оди си. Хахахаха Смешен си, глупав и ироничен. Права мизерија, да да..
Уште не знаеш? Кој треба да знае? Јас?!!!!!!!! Убаво е вака кога сите си гледаат само за себе,нели?Ќе им трчаме по газињата сега?Тоа го сакаше.Не ти се седи дома?Епа ќе седиш,кога ти ништо не знаеш!!!!! Мислев ќе ми помине ако се испукам тука,не,не ми помина.Нема ниту да ми помине.
преку глава ми е Македонциве сељаци што глумат мачизам сакам да побегнам од државава и НИКОГАШ да не се вратам
ОК!!! Да ти се плукнам во мозоков шашав што го имам, што се нервирам за секакви глупости, ау фидерзен на сите. Незнам што ми станало дозволив глупост да ме извади од такт, не ќе да ова ПМС, кој знае што ми е. Ама дополнително ме нервира .
Умри. Зошто мора да ми го расипеш расположението секогаш околу празници?! Ти си причината заради која се каам што се вратив, макар и на две недели.