Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. innablood

innablood Истакнат член

Ќе ви го скратам и загорчам животот :smoke:

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Леле како се нервирам вака сите пари си ги потрошив за една глупа нова година. :envy: :envy: :devil: :devil:
    Сега ќе морам оваа вечер да ја поминам дома. ]:)

3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Е браво шо другар ке беше :@ :@

Место да ми дадеш некој збор така шо ке ми ја залече болката ти ми викаш НЕ СУМ БИЛА ЗДРАВА :x :x :x

Разочаруваш разочаруваш мее се почесто

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Леле колку ментални личности постојат :o Не верував дека некој може да биде олку огорчен и ненормален и мрднат :x Боже кои личности ги носиш во мојов живот :x :(

5. Magnolija

Magnolija Популарен член

Ах бре, ах бре професорке глупава тупава што го обожаваш Јоксимович и што го читаш Коелјо кој те тебе стави да бидеш професорка по македонски? Кооооооој? Демек елитна гимназија, професорите се внимателно бирани, ама изгледа тебе преку врски.

Да ми ставеш мене 3ка значи дека имаш нешто против мене! Најозбилно, од кај ја искара бре жено, јас да не сум монолози ќе тераш на часовите за обработка на лектирите. М О Н О Л О З И!
    5ка писмена имам бре професорка мутава, само јас дигам два прста, а ти мене ме нејќеш... ах...

Него оди пишувај таму 5ки на глупачи кои не знаат кој е Сигмунг Фројд (една сељандурата Семјуел прочита |( ), оди описменувај глупи деца, мене остави ме веќе на мира!

Огромна грешка ти е ова, огромна! Можеш за крај и 2ка да ми ставеш. Јас ќе одговарам пред комисија 8)

6. Abby

Abby Истакнат член

Зошто секогаш вие мора се на кавга да терате?!Зошто јас еден ден неможам да си поминам без караници?! :@ Толку ми беше убаво утрото, си се разбудив расположена и таман помислив никој и ништо неможе да ми го расипе денот, вие одма на кавга завртевте! :swear: Се што ке ви кажам, вие се против мене користите е веќе ништо не ви кажувам скапете! :x Аман веќе од вас аман, изгледа досадно ви е дома по цел ден па само се карате со мене!Зошто не ме оставете на мира?! ;(

7. crazylady

crazylady Форумски идол

Значи луѓето за кои би дала се, не ми ја ни честитаја нова година. :devil: :devil: :envy: :envy:
    Сето лицемерие околу мене.

8. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

уффффф не те можам,стварно не те можамммммм :envy: :envy: :envy:

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Колку си проклето одвратна, жено гадна!
    Си створила фамилија, си станала мајка, и нели е грев да трпаш на некому нешто, нели е грев да му измислуваш на човекот нешто, мори змијо непрокопсана!
    Ми иде тоа твое мочано место на кое што си ГАЗДАРИЦА, да го запалам, и да гориш ти во него заедно со тие твои мочани пари!
    Како можеш ма да го накривиш за такво нешто? КАКО МОЖЕШ К*РВО ЕДНА ПРОКЛЕТА, КАКО?

ИМАШ КАМЕРИ, СВЕДОК ТИ СЕ АКО СЕ НАПРАВИ НЕКОЈА НЕПРАВИЛНОСТ, И ЗГОРА НА ТОА, ДАВАШ ОБЈАСНУВАЊЕ ДЕКА ТОА ТРАЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ А ТИ ДУРИ СЕГА ГО КАЖУВАШ ТОА?!?!?!? :@
    И ЌЕ ЧЕКАШ ТИ ЕДЕН МЕСЕЦ НЕКОЈ ДА ТЕ КРАДЕ, ТАКА ????????????
    О КОЛКУ СИ ГЛУПАВА,ЖАЛАМ ШТО ВООПШТО СУМ ИМАЛА НЕКАКОВ КОНТАКТ СО ТЕБЕ И СУМ ТЕ БРАНЕЛА СМРДЛО ЕДНА! СО ТАА ТИТУЛА „ГАЗДАРИЦА“ МОЖЕШ ГАЗОТ ДА СИ ГО ИЗБРИШЕШ, ЗАТОА ШТО ДОЈДЕ РЕД И ТАКВИТЕ КО ТЕБЕ НЕПИСМЕНИ И ПРОСТИ ГАЗДИ ДА БИДАТ, А НЕ ЗНААТ НИ Б ОД БИЗНИС ДА ВОДАТ!!!!

ЌЕ ДОЈДЕ ВРЕМЕ, ТИ СЕ КОЛНАМ ДЕКА ЌЕ ДОЈДЕ ВРЕМЕ, КОГА ТОЈ ЌЕ БИДЕ НЕКОЈ И НЕШТО, А ЈАС ЌЕ СТОЈАМ ДО НЕГО ГОРДА, ЗОШТО ЗА ДА ДОЈДЕ ДО ТАА РАБОТА, ЌЕ СЕ ЗАНИМАВА СО НЕПИСМЕЊАЦИ КАКО ТЕБЕ КОИ ЌЕ ИГРААТ К*РТАШАК!!!

ГАДУРО ПРОКЛЕТА, ТЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang:

10. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

pa nemozam veke da te trpam pa ova e sekoj den pa jas na so ti licam na peplaska li???? :envy: ostavi me da ziveam i prekini da mi gi pomestuvas stvarite po doma svarno me iritiras i drug pat ne mi se deri u faca oti strasna si koga se trakas taka i odi nekade leci se ova e bolest ne si normalna i izlevaj od mojata soba da ne te gledam vice :devil: :devil: :envy: :envy: aaaaaaaaaaaaaaaaaa

11. perlaa

perlaa Популарен член

Епа глуп си глуп зошто не сватиш. Дозволуваш сите да те користат а не приметуваш дека на крај само ти страдаш. Абе глуп сиииии!!!!

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Не мамо, не се откажувам од факултетов, ако сум рекла дека не сум сигурна само за еден колоквиум,од толку што ги имам и ако сум рекла Здравје Боже, не значи тоа дека сум дигнала раце. Давам се од себе еј,се!!
    Аман, еднаш во животов дај ми подршка и застани на моја страна и сфати ме колку ми е тешко, не може секогаш да биде како што си замислила и како што беше до сега. Мислиш дека јас не сакам да положам се?
    Аман више, не си фер,воопшто не ми олеснуваш!!!!

13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се прашувам до кога ќе не’ зафркаваат со идиотското однесување. Конкретно, оние што ни се претпоставени.
    Нити хуманост, ниту однос кој прилега на возрасни луѓе.

Така е изгледа кога учеле 100 години, немале сексуално и социјално остварување, и сега се истураат на сопствените работници. Да бидеме подобри? Фокусирани? За кој атер бе?
    За немањето никаков однос и играњето играчки? Срамота и греота сте! Ни почит не заслужувате.

А се радував дека барем успесите можат да продолжат.
    Страшно.

Peppermint likes this.
  14. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

aaaaaaaaaaa дечко вака со мене веќе не!!!!иди гони се у пм и остај ме на мира веќе неможам да те трпам

15. madamstefi

madamstefi Нов член

крава она на мене најде да ми кажува шо да правам у најблиска иднина пред очи да не ми излева она ке ја здробам :@ :@ :@ :@ :@

16. girl.23

girl.23 Истакнат член

Бројани ти се деновите тебе моја другарко... :^)
    Не една, 100 шанси доби, ама ти не знаеш за ништо друго освен за тебе. :@
    Користољубива една, ќе останеш сама утре, ќе си ја лупаш главата во ѕид, ама не барај ме тогаш!!! :^)
    За тебе тогаш нема да постојам. :emo: 8)

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Зошто мора да постои зборот воспалени мускули? :@
    Ко да сум голтнала цел бастум, во стомакот, неможам ни да се смеам, аман. :@

18. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Глупача! Ете тоа сум! :@ На сите секогаш да им се најдам, а мене кога некој ќе ми затреба сум сама!!!!!!!!!!!!!! Зошто луѓето не го ценат трудот кој го вложуваш за да им угодиш, да им помогнеш??? Не ми е гајле веќе за никој, што сакате тоа правете, ама на мене повеќе да не сметате! Секој своите проблеми си ги гледа, јас трчам да помогнам, како мене сѐ да ми е полно и рамно и да немам никаков проблем во животот! А сега немам со кого ни да излезам! ;(

19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Обраќање до генералниот

Чунки, настинат беше. Не беше на работа минатата недела. А ние се радувавме, мислевме еве сега пак си шета нашиот ни мил и драг генерален, нека се прошета нека се расположи, можеби ќе се сети на нас и ќе ни даде плата.....кога тоа.....настинат бе :worried: И тоа гадно настинат. Изгледа му се налути на цел свет што настина, па не ни даде плата за Нова Година. И, затоа што нели, ние, твоите работници никогаш не сме доволно добри и креативни-моравме да се научиме на тоа, да се натпреваруваме во играта „Како да ја преживееш Нова Година без плата“. Не знам кој беше најдобар, ама изгледа сме преживеале. Можеби не сите, само повеќето. Не знам, не сум сигурна. И јас меѓу преживеаните, замисли :?: И ајде за утеха, дека нели настинат си, а ние загрижени за тебе, нашиот мил и драг генерален, на ум бевме да смислиме како да те излечиме!! Мислевме, мислевме...и изгледа не смисливме.... Се тоа беше со цел да те расположиме тебе. Ама не! Мислевме немало иљач за тебе :worried: Морам да признаам дека се исплашивме. И кога вчера-ете го на работа дошол!! На кратко, :!: , ама дојдe. И пак си се понадевавме дека си оздравел. Не бе!! Си отиде брзо, изгледа не си се доизлечил....

Епа мил и драг господине главен, ние, твоите вработени, 300 и кусур души, ти подаруваме ексклузивно скијање за тебе и целата твоја фамилија!! ^_^ Има ли нешто поубаво од дишење чист воздух, скијање, снег.....Искрено, размислувавме каде да те пратиме. Дали во Италија, Швајцарија, Австрија....Искрено, тежок беше изборот, си бил секаде, не сакавме да се повторуваме, да не ти биде „веќе видено“ и поради тоа досадно таму...Сепак те пративме во најскапиот скијачки центар, нели, само најдоброто за нашиот генерален!!! Ете, луксузните автомобили (твојот и на ќерка ти) спремни се, ставени се и држачите за скиите на нив, ама се ви е спремно!! Еве, се ќе направиме да ве расположиме и да ги видиме вашите прекрасно насмеани лица!!! А може и вие нас ќе не насмеете-ќе фрлите по некоја паричка...Како? Не остана? Се сме потрошиле за вашето скијање?? :o :'( Па да бе, и ние, твоите вработени, ама сме станале алчни значи....на што личело тоа во време кога секој треба да оди на зимување, сме запнале ние плата да земаме! Пих, глупости!! Што е битно дека празници се ближат...битно е да се прошета малку, да се дише чист воздух, па и настинката треба да се залечи целосно! Ама има уште нешто-па ти пак сакаш да ја играме играта на креативноста!! Само овој пат има повеќе поднаслови: „Како да го преживееш Божиќ без плата“, со прв поднаслов „Која паричка да ја ставиш во лепчето кога немаш ниедна“ и втор поднаслов „Алтернативни начини за правење погача, во отсуство на брашно, јајца и др.состојки потребни за подготовка на истата“. Ух! :whew: Абе многу тешка задача ни даде.... :sweat:

Епа среќен пат, кога и да одиш, дали утре или задутре, небитно!! И знаеш што, имаме една посебна желба и честитка до тебе: Не се враќај!! Или ако веќе си решил да се вратиш, не се враќај во еден дел, и ти, а богами и сите твои најблиски!! Ете, ти тргна лани, си ја скрши раката на скијање...можеш да се вратиш на повеќе делови, нели? ;) Еве, за наша љубов направи го тоа, те молиме сите!

п.с.Еј, абе знаеш што? Кога се враќав од работа, ме сретна еден бездомник, ми бараше 20 денари за супа. Му кажав дека немам и си продолжив. Душата ми се распара. Знаеш зошто? Зашто не го излажав, стварно немав!

Да даде Господ да ти се сотре племето, на сите твои блиски и подалечни роднини, знајни и незнајни јунаци од вашата фамилија....се што мрда или не мрда да ви пцовиса, до шесто колено и назад, и она неродено да се сотре, да не го гадите светов со вашите глупости!!!! Срам да ви е, лоповишта едни!!!

babaDara and srcekrsacka like this.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Колку се само чудни луѓево треба да ги молиш за да ти пратат едни проклети слики.... :devil: :devil: :envy: :envy: