ќе се испукам самата себе си, оти, оти сум мрзелива и несериозна за сопствените постапки. И дека наместо "ш" , секогаш куцнувам "ч".... епа по ѓаволите....
Све живо ќе испоубиееев... Лелееееееееее проста рајааааааааааааааа Никад моја нога таму не стапнува веќе... И уште цел сервис би им скршила... Одвратни стоки!!!
И ти ми си била некоја другарка..ме нервираш, ме нервира твоето присуство,ме нервира твојата појава.Кого лажам бе самата си се нервирам..ми иди да си пукнам од мака за сите работи шо ти ги имам преќутено. Преку се можев да прегазам ама ова ти беше врв! Се надевам дека си свесна дека ништо нема да е како порано. И да..фала ти шо си ги покажа забите РЕДНО БЕШЕ
Немојте да мислете дека ке ве молам,не ве молам, цркнете ако треба, вечерва дома ке си седам ама не ве молам!!!
добро бе ЗОШТО во последно време се некои личности од минатото ми се плеткаат во сегашноста т.е. во новата година и тоа се се некои фаци од поранешни врски, мувачи бог да чува и брани на кого нема да ми текне, тој ке ми се појави од некаде ДО КОГА ВАКА се чуствувам ко каде и да одам јас, минатото доага по мене, не е на арно работава и да не верував во гатачки и бајачки од сега ке почнев да верувам
Мразам паунииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!! Мамата нивна, и контрибјушн, и есеј и се ќе им дадам. Сте знаеле дека се од МИЈАНМАР чудава, м? Наместо да си кулирам на Бадник како човек, па низ дома да потпомогнам, јас сум се затворила во собава и пишувам ли пишувам. Грррррр. Пикокс :geek: Пичикс Пифлоус Бајт ми
леле како можи не ми е јасно ја сака друарка ми премногу е ми вика мене да изезам со него АБЕ КАДЕ????!!! па и онај глупиот таман го заборајв и изникна од негде цццц... па и ке ми кажва приказни леле до кај дојдовме пм СИТЕ МЕ НЕРВИРАТТТТТТТТ КЕ ПУКНАМ
Ех ви го собирам и на двајцата одамна! Ангел си кути си кути, ама кога ке и пукне филмот.... тешко на вас... ке дојдат и моите 5 минтуи многу добро знаете!
Глупости, што ти е животот човечки... Не можев да се израдувам ни на паричката што ми се падна за прв пат во животот Па некако чувствувам и дека можеби и ме сакаш, ама зошто ме исклучуваш од твојот живот секогаш кога има некое случување, било добро или лошо во твоето семејство? во секој момент се трудам да не се чувствуваш вишок... а јас сѐ почесто чувствувам дека сум вишок во твојот живот
Аквариус, ако сакаш навреди се, ама намерата ми е навистина најдобра. Од 30тина мислења на форумов, мислам дека сите до едно ти се поврзани со дечко ти, дај малку олади, не биди толку очајна, немаш ли ти твој живот? Па ако волку го тупиш и во реалност и јас на негово место не би ти обрнувала внимание. Од тебе зависи се, затоа прибери се малку, најди си хоби, занимации, што и да е, не биди опседната.
Твојата култура можеш да си ја забиеш во *****. Ти ќе ми се правиш културна? ТИ?!!! Како прво нека не ти е гајле колку време ми треба на мене да го завршам проектот, и на мене не ми е гајле што ти твојот ќе го правиш за еден ден. Како прво не сме на исти факултет. Не ми викај да искулирам, си знам јас колку време ми е доволно и колку ми треба. Доста се шмизлај и ти и твојот нафуран дечко. Не сте единствени на планетата, не сте најдобри. Не те пушта ни да дишеш без него. се чудам како синоќа не го доведе. Ах, и до културата стигнавме, така? Колку што се сеќавам јас, не е баш културно да извадиш четка за коса и да се чешлаш на сред маса во кафана. Ми се згади . Се правиш нешто елита, се правиш како којзнае која да си... Госпоѓицата не можела да оди 200 метри пеш, ќе и се уништела фризурата Ма преку глава ми е од тебе, немам никаква желба да те видам веќе.
Зошто бе некои луѓе неможат да се разберат од збор туку напнуваатттттт толку Кога ке кажам дека НЕМОЖАМ,значи ствнарно НЕМОЖАМ,зар им е толку тешко да сфатат дека на секого не му се излегува на вакво време и невреме на кафе во град........ Можеби јас сум КУЌНА БУВА и ЗИМСКА МЕЧКА која сака целата зима да ја преспие ама таква сум каква сум не ме малтретирајте веќе
Зошто бе не можам да избришам некои личности од минатото?Зошто мора да ги сонувам некои личности кои не ми биле ништо и ги немам видено добри 3-4-5 години? Зошто него не можам да го избришам од главата иако веке имам друг?ААААААААААААААААААААААААААА Алоооооооооооо не сум видео игра,кој и да е прекини.ЗАСТАНИ ОВДЕ.ЗАСТАНИ.Доста беа мака 5 години.Ја научив лекцијата. Земи ми ги сите личности кои ми значат,пријатели роднини ама него ми го вратиииииииииииииииииииии