Абе доста ме БОЛЕВТЕ. Доста растевте, нит смоки јадам нит па вас ве сакам поголеми Не можам на стомак а си легнам на мира да си спијам од вас !
До кога во ова модерно општество, нормалните ќе се сметаат за ненормални? Живеам во надеж дека сеуште постои машко кое не размислува само со тоа доле, па колку сакате вие машките убедувајте ме дека идењето со некоја само ради секс без никакви чувства е сосема нормална појава. И сега јас треба да бидам среќна што ти мене ме сакаш, а си идел година дена со друга ради секс??? И уште јас испаѓам ненормална, себична, љубоморна...Не, само мислев дека си поинаков. И јас пак велам дека сите машки не се исти, ама вие го побивате тоа со тврдењето "Ама сфати не`, машки сме, па си имаме потреби". И јас имам потреби бре, па не ми е приоритет да ги задоволам со кој ќе ми текне. И трагедијата е што сега девојчето со кое си бил е к****, а ти само си користел, бидејќи нели си машко, и тоа е нормално. Ма цркнете бре! Ми иде да се иселам од планетава веќе.
Добро кај ми е постот од СДК аман више?!?!?! Преку глава ми е дојдено тоа никакво неосновано бришење! Имаше само 2 слики од 9гаг и 2 реченици. АМАН! Опрајте се бе ај! Забегана работа.
Зошто сеуште и стои твојата слика на профил ? Имало ли нешто меѓу вас ? Никој нема да ми ја каже вистината Ах, од ден на ден се повеќе те мразам.
нема шанси ова мене да ми се случува. знам дека сите велат родителите си ги сакаат своите деца се грижат за нив .. но оваа мојава мајка ја претера.Се расправавме и зеде ми вика УШЛА ЕДНА ! ПРЕКИНИ ! зарем јас сум крива што имам клемпави уши?! на сите мали деца им ставале стегачи или капи а ти мене шо?! шо ти сметаше толку да ми ставиш и мене како помала или убаво ти е сега даа ме понижуваш?! нема проблем, влето колку сака нека биди корекција на уши ќе ја направам па плати си и да те видам после што ќе велиш! сите имаат весели денови,весели семејства..а јас кутрата шо?! се каам што ме родила -.-' ГЛУПАЧА!
Како и повеќето вечери, земено во глобала, си легнувам тажна, незадоволна од мојот љубовен живот, а и од животот воопшто И се чувствувам осамено, да, многу осамено. Ти во мојот живот треба да имаш улога како моја потпора, не да ми служиш само како клацкалка, кога треба да ми се разниша самодовербата, ретките среќни моменти и сл Ти ги бројам деновите кога ќе ти лупнам некој шамар, па да видам дали ќе ти дојде паметот на место... А сега, ме мрзи да се замарам, така да... Е*и се!
Кога ќе се смилуваш господе и ќе ми го овозможиш тоа задоволство, да доживеам оргазам? Се изнамачивме и двајцата! Плус љубоморна сум и бесна кога го гледам како ОН ужива а јас ... во исчекување на нешто што можеби никогаш нема да го доживеам, ебате! Да ти се плукнам и во сексот и во комплицираноста на жените!
Ќе дојде ден ќе ти стане јасно дека таа мала е со тебе од корист.Ќе ти светне кој те сака вистински!Ќе ти се врати се што имавме,знаеше дека е посебно,но ете толку беше.Зошто некој добива нешто зошто за истото има подмолно скриени цели,а некој кој навистина го заслужува само му преостанува да се нервира гледајќи го сето тоа?! А ти господине,знаеш ли колку години она навистина има?! Хахаха нека не те лаже нејзиното искуство,мераклиска школа е таа. Ох го чекам денот кога ќе ми дојдеш назад,Леси.
аааа вака поќе не....време е да си барам јас работа и да не мора да те трпам тебе мајко....не ти стигат парии па добро бе кај одам кај трошам...гледаш дека нонстоп сум дома и ако сакам некаде да излезам одма прајш кавга шо мајка си ти шо ќе му прајш на парите ако не ми ги даваш мене....веќе упм нека фати факултетот...време е да се вработам и да си вадам сама пари па да видам дали и тогаш "нема да ти стигат"
Досадна си веќее се за него ми зборуваш на глава ми се качиии. Кога ке се видиш со него , следниот ден јас сум жртвата за слушање.. Знам го сакаш и поминувате интересни моменти заедно и сакаш да ми раскажеш тоа е нормално и јас сакам да ти раскажувам ама не на глава да ти се качувам!! Ти знаеш ли дека оток правиш од мене, ме отече!!! Само дечко ти па дечко ти и јас на ред неможам да дојдам да ти кажам некои случки и тоа се од твојата заљубеност... Иди крши глава досадна си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
О бе просто искомплексирано дебело суштество. Сакам да земам отпечаток од твојата грда фаца така што ќе ти ја лупнам во ѕид. Уф, ај бе глеј си работа, што се замараш со мене, м?
Иди на мајка ти кажи и дека ја сакаш! Ова твоето не е сакање. Да беше, ќе сакаше и да ме видиш и да поминуваш време со мене, а не во кладилницата и битната работа да ти бидат некои слични пропалитети како тебе! Како и да е, јасно ми е каде се наоѓам на твојата скала на приоритетите - на дното! Е*и се говедо некое!!!!!!!