Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Аууууууууууууууфф не можам повеќе!!!!!!!! Зашто мора мене се наопаку да ми иде?! :envy:

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    До кога мислиш да те чекамммммммммм :@ :@

3. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Грефче си на твои 23 год сеа ти текнало да почнеш да живеееш да шеташ да излагаш да се пијанчиш и доста ме умараш со тоа јас коа го поминав се тоа ти шо праеше уше ја лигавеше цицката на мајкати!
    Проста крава глупава идиотка смрдла теле едно ууууфффффф цццц со кој си имам јас работа божеее божееееее ццц страшно! :devil: :devil: :@ :@

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е што спетки ни прават тимот на најди работа нешто невидено(ова само во Македонија го има) :x
    да ставиш ти оглас што веке поминал и тоа не целосен :fubar: , и арно што му текнало на диреторот на институцијата каде аплицирав да ми каже дека веке огласот ИСТЕКОЛ и КАКО гласи целиот оглас
    вака нема да најдам работа во т.н. држава ни за 1000 години :worried: :sweat:

5. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    Луда, само сакам да те прашам што апчиња пиеш? :^)
    а, и сум слушнала за еден човек кој би требало да го посетиш, психијатар се вика ;)
    прво тоа, па за другото после ќе видиме :*

6. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    И сега после години заедно треба да сфатам дека ти никогаш не си ми била другарка?! Мора да ми љубомориш што се сврте тркалото и сега јас имам дечко, а ти немаш? Мораш да ми го спомнеш тоа онака саркастично? Ти додека беше со дечко ти, искрено се радував на твојата среќа. И кога ти раскина, и мене ме болеше, зашто знам дека го сакаше. И сега треба со иронија да ми велиш- "Ау, извини, ти си сега зафатена." Да, не сум веќе сама и заљубена сум. И што ти смета тоа тебе? Веќе никогаш нема да ти се доверувам, ниту да бидам искрена со тебе. Ќе си ја прикажам врската во најдобро светло, па ако сакаш пукни од мака. Можеби на крај и сама ќе се запрашаш дали ти се оправдани постапките и дали заслужив. Ама јас веќе нема да сум тука, зашто си една од низата што ме разочарале. Веќе својата доверба не ја давам никому. Криво ми е што секогаш ти давав поддршка, се` најдобро ти мислев, а ти сега се однесуваш ко мало дете. Ко да си била над мое ниво и сега се смениле работите, па веќе нема со кој да се тешиш. И ти си ми била другарка....

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Оф леле, ќе си пукнам, не можам да издржам веќе... :(

8. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Aбе шутрак ниеден, да ти *бам смрдливото село од кај што си, мислиш мене дека ке ме мамиш? Баш мене ме најде? Хахахахаххаха гадно си се зафркнал! Клошар ниеден, губи сее, не ми се појавувај пред видик!! :devil:

9. FaniM7

FaniM7 Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ма ич не се замарам веќе...ми е гајле што и како праиш ке те молам па ја па тебе.......

10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Преку ви на сите. Немам намера да ја расипвам мојава среќа ради вас. Премногу сте малоумни за мене. :envy:

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Цело време ми зборат, дека многу сум седела на компјутер. Ок, ај, станав. Отидов во дневна, на едниот телевизор Љубов и Казна, на другиот Каде е ќерка ми. И што да правам? Да слушам како оваа Јасмин кука, или пак мајка и како кокодака? И двата телевизори, ги пуштиле гласно, се дерат ли се дерат.
    Епа фала, ама доста ми е од турскиве серии, порадо би дремела на компјутер.

12. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Антила прекини да експериментираш со англискиот, нови зборови не ќе создаваш.
    Смеење е едно, ама ќе ми премине во навика ова |(

13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Осеќам и оваа вечер нема да спијам од овој глупиот заб што ме боли :@.

14. LaFemina

LaFemina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    34
    Доста ми е од негативни луѓе, со негативни ставови и мислења за се живо и диво. Омразата и огорченоста нека ја остават дома, молам! Ако се мразите себе си, не излегувајте надвор воопшто, не контактирајте со никого, не му го упропастувајте денот или среќата на некого!
    Што има ново?
    -Па има, бевме за НГ во ...
    Еј да? Леле сум била таму ама шо знам, некако не си поминав баш убаво, ништо посебно не е.

-си го купив капутчево вчера од Еуро Азија, го намалиле а си го меркав веќе некое време...
    А ново ти е? Не приметив, хахаха, ми личи на она моето го знаеш црното што ми е со крзното, ама моето е со природно крзно, чекај да видам... еве гледај, на твоево паѓаат влакна, на моето од кога ми е, до сега едно влакно не сум видела да падне, ептен е квалитетно ама и скапо е. Знаеш колку пари толку музика, тетка ми не фрла пари на не квалитетна облека.

Со мм уживаме, планираме меден месец негде на некое местенце пролетва, нека помине зимава па ќе видиме каде.
    -еееее ништо, не е меден месец ако не идеш одма после свадба, хахахаха, знаеш како викаат, по свадба тапани.

МРШ МА, исфрустрирана една, пукаш во себе зашто најдолгата врска ти била месец дена, зашто од твојата негативна енергија и ѓаволот бега, зашто носиш само износени работи кои роднините ти ги праќаат место да ги фрлат, а на меден месец уште долго, долго нема да отидеш со таа искривена фаца и обесената муцка секој пат кога ќе чуеш нешто добро и позитивно од некого.
    Значи, ми се лоши од ваквите луѓе, ги гледам на секој чекор, како поминуваат годините, сфаќам дека се повеќе и повеќе луѓе се такви, незнам од која причина. Ги среќавам и на форумов, на улица, ги имам во фамилија... Негативниот коментар им е спремен уште пред да те прашаат што има ново, па си мислам, понекогаш е најдобро да си преќутиш, нема ништо ново, се е по старо, поткрени си ја капата или прочитај и скролај го мислењето и продолжи си, како ништо да не си видел, да не си чул.

На senjorita.lombardi и Masnickaaa им се допаѓа ова.
  15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    :@ :@ :@ :@

Си знаев јас дека нешто ќе испадне и нема да одам за Скопје.Кога па во овој живот ми се исполнила некоја желба или некој план - никогаш.Си знам веќе дека ништо не оди.Од денеска ништо повеќе не може да ме изненади :@ .

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Mи иде да му ја пукнам една на татко ми!
    знам дека му е тешко, знам, и мене ми е,скршени сме, ама цел ден само кука на глас
    ќеркоо како ќе живееме, ах ќерко без мајка остана ах ах ах!
    знам бее тато знам! Oстави ме да продолжам напред! Hе ми ја отежнувај и така тешката ситуација!
    A од една страна ми збори немој да плачеш, немој! Jас барем на само си плачам, се трудам за тебе да не ти биде тешко, а ти?!
    Hе сакам да зборувам на оваа тема, поготово не на форумов, да делувам како патетика у боја....
    HE веќе!

17. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Ќе ти се пЉукнам и у диета и у све...............ми фали на мама рускатаа ;( ај уште утре :x

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Спобудалев! Готово ова е крај :@ Не можам повеќе, нозе ми се тресат од страв ;( ;(

19. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Секогаш Боба е крива за се!..Секогаш мене ме обвнинувате..Никогаш не сте се погледнаве себе да видете дали на вас раката ви е чиста,раката која секогаш ме обвинува и покажува накај мене! ;(
    Кога ќутам и ви го лижам гзот арНо ви е, а кога ќе преречам нешто одма сум безобразна..

НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ДА ВЕ ТРПАМ, НЕМОЖАМ! ;(

20. Aries9

Aries9 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    43
    Преку к*р ми е више од ненормални,злобни,самобендисани "луѓе" (ако може и така да ги наречам) околу мене.Kaде со тој памет?? :fubar: Аман више! Губете се :@