Немам веќе зборови. Ќе се бранам со молчење..Оф, ќе се бранам? Па мислам дека воопшто нема потреба за тоа. Ме исцедивте...готово е, немам воља за борба, сакам само да избегам далеку оддовде, и така никој не покажува почит и разбирање. Ко демек само вие имате проблеми. Не дека јас имам некои сериозни, но, што сум јас виновна? И ќе продолжам да молчам... Уцена, предавство - ма доста ми е од се!
не не не ова неможе да биде случајност НЕ - премногу "случајности" во последно време од твоја страна - ама памти - кругот се врти - следниот пат ко ќе ме побараш нема да бидам тука
Браво успевате уште не расонета да ме изнервирате за вашите непотребни глупости. Аку, аку... Само уште еднаш ако го повишете глесот на мене можете слободно да си се простите со Катка. Себични луѓе.
Најдов црв во ајварот. БљаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааК. ОД УТРЕ НА ДИЕТА САМО СО БОНБОНИ И ВОДА. УУУУ ПИЧКУ ПИЧКУ ПИЧКУ МАТЕР! Па уште ме тешат, како црвот од пиперката бил најчист. Мрш бре таму! Црв е црв, лигав. БЉАААСХДИГЕЊХФАФКГАОФОСПГЈПСОДГЈП Од сега веќе пиперки не јадам. И никој дома да не ми спомне ајвар!!! Па и ми викаат: Среќа што јадеше на маса, да јадеше пред компјутер, немаше да го видиш. Даа фала што ме утешивте. И пред компјутер јадење? НИКОГАШ. Спојлер Ама и овакво пискање, оддамна не сум удрила.
не сум на тебе бесна бесна сум на себе....шо сама не си стојам на зборот и шо немам храброст да го исклучам мобилниот и се да исклучам и да не можиш да ме најдиш па да ми досагаш ти мене...сама си сум крива,треба да го исклучам мобилниот и да не ми е гајле дали звониш или не ама никогаш јас нема да научам
подобро стави ме на игнор отколку вака да се однесуваш со мене бе гнасо една, или најдобро ај да се разделиме наместо вака да се случува како не ти е жал, да не имаш срце од камен случајно? а не си свесен колку повеке си ваков со мене ме оддалечуваш од себе и можеби ме туркаш во други прегратки(кој знае ) ти што немаш некој социјален живот(другари, другарки, излегувања) што да правам јас чуствувам дека твојата уста вели едно, а твоето срце вели друго, и сватив дека ЏАБЕ колку и да ти зборувам да ПРЕСТАНЕШ да бидеш љубоморен тоа е посилно од тебе (требаше ова да оди во што би му кажале ама неможев да ја најдам темата)
Леле будала работааааааааааааааааааааа ДЕГЕНИИИИИИИИИИИИИИ! Па добро бе, добро, исав мислам. Арно ноќеска на полноќ што не ја ставивте објавата, а уште поарно што и не полагаме во некое време од типот, 20 часот, 7 часот.... БРЕЈ однесена работа. Ако се потерав утре до СК за да го видам Веро и мостот, ќе ве кил!
Не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи, не ми се учи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Више не знам кај да се обратам, ВИШЕ ПУКНАВ!
да ме сакаше барем малце немаше да прифатиш, знаеше колку многу сакав јас да бидам деверуша и да више немој да ме претставуваш пред никој како твоја сестра -.-'
Колегиии и КОЛЕШКИИ Имате си студентски прашања на фак. имате соопштенија ЧИТАЈТЕ СИ ГИ ЈАС НЕ СУМ ВРАБОТЕНА ВО СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА !!! Ебете си мајката СИТЕ !
Можда не паднаа Германците, ама моиве дома се ко паднати Германци!!!! Оуу јеа!! Мама се лути, Цезар на кревет спиел. Баба одма по неа!!! Сега сите молчиме!!!! Ојте пустина фатите!!! Цезар ќе спие на кревет дур јас сакам!!!! Тој е така научен, со тато спие на кревет, со мене спие на кревет, кај вас е само 2-3 дена и ви смета! Иселете се, слободно!!!! Тој вечерва ќе спие на кревет зашто јас полесно заспивам ако раката ми е на него. И утре, и дур да си одам ќе спие на кревет! Ако не го сакате, кажите, не го носам, ама и јас поретко ќе идам!! А не вака, ми се бери нервоза во душава и само љути сме!!!!
Значи поо глупииии од тие на мојот факултет нема!!! Едно време се смеев на глупавите прашања што ги поставуваа кај таа групата на фб на факултетот, ама сега кога гледам... прашањата и одговорите се на фотокопир, тој глуп прашува таму-ај одговорете на прашањата... Не се научи да фати книга, и не се научи! Море ќе те избришам од фб, не се замарам со паразити! Сељак! Глуп!!!