Ужасна главоболкаааааааааа! И ракометот ќе ја однесе првата жртва од навивање, така тргнала работава.
АБЕ СЛЕПЦИ ЕДНИИИИИИ, ГОЛ БЕШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Парите го вртат светот.. СЕПАК! 90% од ЕХФ биле Германци. И ај сега НИЕ ДА ПОБЕДИМЕ! Шваби грди!
Оваа настинка кај ме најде, не ми дава од дома да излезам. Ме врза за креветот пред телевизорот што пренесува канали на тв-куќи кои очигледно не знаат дека постои нешто што се вика и информативна, образовна и документарна програма, а највисока уметничка вредност им придаваат на сапунските серии (од не е битно какво потекло) од кои една редовно гледам и јас рака на срце а другите изгледа се тука само за да ме вадат од такт дури шарам низ каналите. Туку аj ваљда подобро сапуници него ли да им текне пак со риалити или нешто слично. Уште коа ќе ми текна дека другата недела треба да полагам Уствари има една светла страна од тоа шо сум дома деновиве. Барем на одредено време се решив (колку-толку сега ) од инаку неопходното присуство на разгалени, недозреани (пост)пубертетлики кои прочитале неколку книгички последниве годинка-две па мислат цел памет на свет го испиле. Ко да не знамо пушку још пиштољ кад је била. Поточно те знаеме уште кога чаши и глава трескаше по кафани, за да го прикриеш тоа запаѓаше во лажни депресии па се занимаваше со туѓи животи, ,,наводни" туѓи комплекси, туѓи фрустрации за да ги потиснеш своите. И најтрагично е што и сега го правиш токму истото, само што мислиш дека те просветли ,,знаењето,, кое воопшто не го имаш ни примено. Него, батали тоа. Минусни температури, настинка, учење, полагање, лица на кои им паѓаат маските (пропратено со неможноста да кажеш едно ,,ти реков" иако имаш потполно право на тоа), па списокот на будали кој забрзано ми се полни со нови и со нови имиња (од некои помалку изненадена, од повеќето не)... Нема крај ова... Ех... Биваше ли вака да тргне уште од Јануари бе?
Излези ми од глава ИЗЛЕЗИ не можам да те смислам веќе, не можам , одвратно грдо створење, иди утепај се , УМРИ
Види ваму! Немој да гледаш од високо и да не потценуваш нас другиве,само затоа што не се нашол некој да те врати во реалноста. Кога ти ќе можеш да се пофалиш дека си фатил женска,а воедно дека одржуваш квалитетна врска,кога ќе имаш задоволителен социјален живот, кога ќе поминуваш квалитетно време со блиските и најбитно сам со себе,кога ќе бидеш успешен на сите полиња.. на кратко КОГА ЌЕ ДОЗНАЕШ ШТО Е ТОА ЖИВОТ, е тогаш ќе бидеш подобар студент од мене и од неа. Сега си само неизживеано мочле што не видел женска хулахопка во своите 20 години живот,како што самиот си се пофали!
Како некој може да биде толкава мизерија како они да имат само систем бог да чува па мора сите да ги слушаат тие нивни селски песни морони ,дебили ке ве уништам за година две еееејјјјј не сум јас како мојте мама и тато да ви попуштаат, ретардиради створенија има да скапетеееее тамо кај што ви е местото изгледа малку ви беше шо скапувавте по затвори бог да чува од ненормални некултурни ретардирани болни суштества
Аааа, сега не ти годи. А ти кога така правеше, само за да си го извлечеш г.от, ти годеше а? Епа нече мочи, да ти се посречи ове ночи!
аиии шо му е на народов бе брааат? значи да ти се плукнам на идеите... Не лажи кога незнаеш да лажешшшшш!!! Зоооштоо од лажеен профил?! Акоо дознаам кој си мамичето ќе ти го е**м или ако се потврди дека си ТИ - те УБИВ!!! ПЕДЕР!!!
П**кати ма*ер краво една!!! Уште ќе ми се прајш петел на мое буниште а ?!?! Море има да те оскубам и вратчето ко на врапче да ти летне!! Ќе си ме видиш која сум! Бел ден да не видиш
Aaaaaaaaaaaaaaa Решив да го баталам Ел Класико и да се релаксирам со едно постаро филмче, комедија, и никаде не можам да го најдам за да гледам онлајн...Ебате сите бараат регистрација, картички, а кога ќе најдам бесплатно тогаш филмот го нема...Си потрошив цел саат на барање и не успев да го најдам, ми се одмили и филм и се...нека тепа Реал за инат, до толку сум лута Ми пропадна слободно време у ебавање по нет
Jaс сум крива за се, јас згрешив, поголем дел од вината си го префрлам на себеси. Како сум можела да кажам такво нешто, но нема назад сега си ги трпам последиците Колку сум глупава
Неможам да сватам, да се договораш пола саат на телефон само за да речеш ај ќе се договориме после И испаѓа, сме се договоравале за да се договориме кога ќе се договориме Боже жено не си со сите, и после се лутиш кога некој не те вика, епа затоа што вака праиш. немам коментар П.С епа некогаш не да межате баби и жаби, и неможам да читам ни да пишувам на некоја тема.... Ама што можам да сторам
алоооооо, мислам, ти очигледно не сфакаш дека и моето трпение има крај!!!! Е*и се слободно, и запамети кога последен пат ме виде во ова издание! Ама не си ти крив, јас сум, незнам зошто ти ја кревам цената... и што уствари јас се трудам околу тебе,а? Ма такви ги има милион во овој шугав град! Дете едно! Барем ти самиот да знаеш што сакаш .!.
Абе добро .. сфаќам дека сум во пубертет, дека сум ракче во хороскоп и дека имам ненормално расположение што се менува на секои пет минути .. ама зошто сум ваква цела недела? З О Ш Т О ?! Значи, не се препознавам! Ќе се сфатев ако во еден момент сум среќна а во следниот ронам крокодилски солзи, ама вака неможам! Не ја сакам рамнодушноста кај другите луѓе .. ама кога ќе дојде таа кај мене - ја мразам! Не се сфаќам воопшто бидејќи не ја знам причината поради која сум ваква .. никаква. А сакам да ја сфатам за да направам нешто околу неа .. да изчезне едноставно. Ги мразам периодиве, ама некогаш уживам кога не ми е гајле за ништо, кога неможе ништо и никој да ме допре и кога фацата ми е постојано ваква: Ама не, јас неможам да се истрпам ваква, а камо ли некој друг. Поготово тој! Ух колку ми е само криво што му се развикувам за некои безпотребни работи и никогаш не сум расположена. Не сум таква, воопшто. Ама кога ќе ми се спојат жичките и кога тоа ќе трае малку подолго, и за најбаналното нешто, пример ако ми напише „ногу“ наместо „многу“ ќе се изнервирам и го оставам да дешифрира со сати што ме мачи. Кај ми е паметот бре, алоооооооооо! ПМС ли е или што ли е .. ама не ми е важно. Сакам само едно: да ме остави на раат!
Таман ќе помислам ми се решила дилемата, се појавува трилема... па четирилема и така натака Ненаспана личност + ПМС = Испукајте се Ај да си легнам
хфхрф цркнав веќее 1 часот и уште ме терат да бришааааааам па и утре пак гости епа ајттт ууууууу......... Маста ми ја извадија оваа недела Одам да бришамм