Кога лажите...лажите со исав малце...па не сум јас толкава будала да вервам во се шо ќе кажите...аа тии додека не се смениш џабе звониш
Глупава глупава глупава сум !! Е нема бе нема нема!Да даде господ да ни се спојат патиштата макар и на една најмала работа. Има да те заведам да ти се сврти паметот
Па добро бре луѓе, имате ли вие осет- се оди ли на гости ненајавено??? Секогаш вака ми правите, кога ќе ве видам на врата ми се крева косата, а вие никако да сфатите колку сте напорнииии! Човек да не може да се одмори во сопствениот дом Жими тој час ми беше слободен, а сега ми го земавте, и работата што ми беше планирана не можев да ја завршам Секогаш сте знаеле да го одберете моментот Безосетни едни!
ДАЛИ Е ОВА НОРМАЛНО??? да живееш во своја земја а да неможеш да се изначудиш што други националности бараат ЧУВАЈ БОЖЕ! Никогаш не сум замерувала ни на албаници ни на турци...има предобри луѓе па и не ги сметам за такви затоа!НО АЛОООО што ви е луѓе...кои се они во МАКЕДОНИЈА да бараат да се мења имиња на училишта. ПРОСТИ се овие нашиве македонци...РАДИ ТОА ШТО ПОПУШТААТ ЗЕМЈАВА ни стана тотално различна..да треба да се бориме со мислења на други националности со нивни права во НАША ДРЖАВА.ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ И ДРУГИ СВАШТАРИИ.карневал кој токму за тоа служи...да се нашалат...стар Господ само знае колку години.Едноставно неможам да се изначудам!
Аааа мака ме да учам пореку ден на факс до 17, а после дома уште 4 часа онлајн.. мака ми е да се трудам толку многу, мака ми е од несоници, мака ми е од туѓина, мака ми е од се.. ама ќе ти покажам Животе за сиов овој труд ќе станам нешто! У ПМ!
Ми се се*е од недиректност Ми се се*е од г*золижачи- забивачи на ножеви в грб Ми се се*е од луѓе кои си гаат илузии дека се многу јаки на сарказам а истовремено се плашат да не ги приметиш што уствари ти мислат Ми се се*е од народњаците шо ги слушаат овие над мене Ми се се*е од денов денешен Ми се се*е во истиов овој ден и од турските серии
незнам шо попрво да кажам.... Спојлер (од шо сум нервозна незнам шо да напишам) едноставно многу луѓе ме нервираат....и неможам да ги поднесам.! Спојлер дека сите се сељаци а многу си ја креваат цената
Значи многу се мразам себеси кога не си внимавам на прстите на рацете! Се штипнав со кршалката за ореви, се засеков со ноже сечејќи леб, трапавост до немајкаде! Аман!
Е да ви е*у смешни дечишта! Е*е ве пубертет у здрав МОЗАК! И овој глупо, смешно време, не може човек да се наспие! И сељаци и професори и шиптари и све по списак да иде да се утепа!
Да ти е**м глупавата така ни наречена држава Да ти е**м забеганиот народ шо дозволува со години да го возат, лажат и крадат ГОТОВО Е! Умре патриотизмот во мене... own:
Де мори кокошко една, најде да се к*рчиш сега! Кај ти крати човек, кај требаше повеќе пари да дадеш, сега па важна ќе се правиш, пардон изненадена? Каков попуст сакаш, да не сакаш без пари да ти се даде нешто можда глупачо една зелена!
Неможам веќе, немам сила. Нека ми се искорени оваа маана веќе, па неможам повеќе да се трудам, да изгледам како камен јака пред други а внатре да ми се кине душава на секоја кажана навреда, секое исмејување. НЕМОЖАМ!
ААААААА! Немате осет! Немате! Доста лупате, доста тропате и ИСКЛУЧЕТЕ ЈА МУЗИКАТА ЕДНАШ ЗАСЕКОГАШ, ќе дојдам горе во 1 по полноќ, ќе се расправам!!! Безобразни! Не ви беше доста што ви тропав по радијатор да прекинете! Некој спрема испити!!!!!!! Некој не е спиен ни 2 часа! Секоја вечер, секоја е*ана вечер трешти музика! Алооо, зграда е ова, не е ноќен клуб!
уггггггхххххххххх значи амааааанннн објаснувам објаснувам и пак не сваќаш лелеееееееееееееееееееееееееееее што е со тебе бее што е со тебееее....на кој јазик ти зборам алооо..Секад јас ќе бидам крива за сеее...Преку кур више со тоааааа преку сееее...