Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    зошто во нашава држава секогаш финансиите се проблем во спортот
    .....bye bye Finland ;(

2. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    АЈСЈСЈСГХДАСГКЈДХЕРХУВНУИХНЕРГБИДРГ

ГЛУПИ ТУРСКИ СЕРИЕ! :@ :@

сАААААаааВВВВвввввААААаааааШШШшш ггГооО ннннЕееееемммМММааааАаА! |( :@ :fubar: :swear:

3. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Ама гллууупп збооорр!!
    queuing |( dafuq?!
    Уште поглуп е изговорот-куииииуиинг... |( (или да не грешам :lol: )

4. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    Зошто бе секогаш мене ме користиш за да направиш некоја драма, некоја кавга во која јас сум крива? :^) Еднаш беше-помина! За безвеза ме напрај крива пред сите!ЗОШТО?ДЕКА СУМ КАЖАЛА ДЕКА ЗАСЛУЖУВАМЕ ИСТА ОЦЕНА! :rofl: :rofl: :rofl: навистина е смешно :rofl: А сега? Слушај ваму мори гуско една исчупана ЈАС СО ТЕБЕ ПА ИЧ НЕ СЕ ЗАМАРАМ! ИЧ бе ИЧ сваќаш? А сега демек јас сум те оговарала па ми викаш: Кога ке ме оговараш друг пат со другаркати не биди толку заприметлива :clap: ТИ ДЕВОЈЧЕ РЕТАРДИРАНО СИ? :^) Знам бе душо, проблем ти е, сакаш да го свртиш сите против мене, ама продолжи срце аку :* Таман се смири ситуацијава, таман си реков куртулив од оваа не сме повеќе во лоши односи и таа пак ми се закачи |( Оф бе душо најди попамента работа, и не се јачај со таа шо ти е сега другарка, зш и мене ми беше па ко се смири со нејзините ме откачи па сега ни муабет немаме ;) Инаку, да, се замарав со тебе! ама види вака се пишува тоа з-а-м-а-р-а-В! В срце,В! знчи МИНАТО ВРЕМЕ! ај сеа бркај работа и откачи ми се!

На maca99 и sadangel им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.819
    Сакам да си пукам во колено.
    И ја мразам проклетава зима од дното на душата.

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Сега доста јас мавам лајк на то шо ми велиш па уште ми пишиш и јас да му досадвам на моите пријатели да ти мават тебе лајк...лелелеле значи ке си го избришам профилот на фб од вакви глупостиииииииииииии ај мани лајк ај мани лајк чупее не ми досадвај..Фала..Пријатно :devil:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Вријам :@ На сите им сум крива јас, ќе си испланираат во главата се без да ме прашаат и кога ќе дадам негативен одговор, јас сум крива, јас сум ненормална, јас се занесувам :@ Катастрофа. А од ова ладново пак не можам ниту до соба да си појдам малку на само, ниту да излезам некаде да се излуфтирам, аххххх :@

8. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Еднаш ќе си земе човек слободна ден и на курот6 ќе ми се качат....Класната ке а испукам....

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    :devil: :devil: :devil: :devil:
    Не можам повеќе нема правда и никогаш нема да има :envy: :envy:

10. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Само вие лижете му го га*от глупави ниедни ]:) :devil: :devil: :devil:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како можев да бидам толку глупава, наивна , смотана :tmi:
    некој блефира , а ти веруваш :o
    каде ли ми е паметот, на пасење :?:
    ама ако да даде господ заради таа личност што ја чекав, и не ја дочекав 40 минути АИР да не види, во пеколот да гори, да се секава на мене и НИКОГАШ да не ме заборави, животот е тркало
    ми пукна филмо, напишав по порака се што требаше да кажам, и една песна што највеке ја сакам посветив овој пат од Наде Талевска(исто ко јас да сум ја пишувала)
    животот е еден и нема да дозволам да ми биде беден заради некое си губре
    од денес па натаму таа личност ако можам да ја наречам за мене НЕ ПОСТОИ подвлекувам линија
    се испукав, ми олесни :)

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    Ви дадов втора шанса, ви пружив рака кога повеќе ми одговараше да ве отфрлам од мојот живот како стари партали. И денес за првпат се каам поради тоа.

Ми ветивте дека ќе бидат отворени картите. Започнавте со лаги одново. Зарем мислевте дека нема да дознаам? Зарем бевте толку наивни и помисливте дека јас нема да ве проверувам на секој чекор после сето она што ми го направивте?

И ти...суштество кое никогаш нема да го наречам брат во животот, биваше ли да си толкаво ѓубре? Дотаму ли дојде твојата алчност? Што се' си ми ковал зад грб, пред кого се' не си ме оцрнил, а еднаш јас ги бришев твоите г**на да не те дознаат, како да си ТИ помалиот.

Но, фала ви, сега сум веќе сигурна со кого си имам работа и знам како да направам конечно да ме почитувате. Треба изгледа да ви покажам што се' можам и што ме научи “вашата школа“. Ама немојте да ми плачете тогаш. Еднаш се откажав од таа помисла, но сега...после ова...само ќе седам и мудро ќе го чекам вистинскиот момент и ќе ве боли како што ме болеше мене.

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    До кога ќе бидам попустлива?? До кога ќе бидам фер ... Заслужиле или не, јас сум секогаш тука за другите. До кога?? :|

На starbucks, Annie.mk1, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.799
    :@I hear ya. Не си сама. :)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ко јас да го пишував ова

16. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    после мрзнењето заради тебе вчера уште имаш храброст да се вклучиш на ф.б. :^) која дрскост, кое безобразие, да сум на твое место имаше да ме снема и од ф.б. од се по ред и редослед бесрамник
    колку си привлечен физички, толку си антипатичен карактерно
    ПУКНИИИИИИ племе твое ти посакувам на судниот ден во пеколот да гориш
    не сакам да те гледам, да те слушам, ТИ ЗА МЕНЕ НЕ ПОСТОИШ (нема ни да постоиш) од вчера си мртов, и криво ми е што некогаш си ми се допагал, ти полош и од сатана си бил, ама ако, за таквите ко тебе Господ семокен има решение кукарачо една вошлива, ОДВРАТЕН СИ МИ

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Мамицата ваша Маџарска! :devil: :devil: :devil: Ги жалам оние што останале на терминалите, што чекаат авиони и смрзнуваат.
    Се суспендира ли бе цела авиокомпанија во рок од еден ден? И тоа, со објаснување - банкрот? Ма дај не ме јеби! Среќа што се организиравме од тука и можеме да си го спасиме и летот и плановите.

Да ви се укакам и во полиса на работа и во сајт и во понуди.
    Гледајте да си се извадите од кашата што сами си ја зготвивте, а Визер нека ви помагаат сега.

И аман од уплавот денес! СВе со В ќе пцујам, ми доаѓа! Преку глава од недоразбирања, преку глава од снегов што се цапа и топи и станува ко лесна женска, се влажни од се’ и сешто!
    Преку глава од кондоми, внимателност, менструации, ладно во нозе, кенкање.
    Преку машки полов орган а богами и женски!

Вино и ордевер вечер и чао журим. Некогаш не вреди да се нервираш за работи што не можеш ама апсолутно никако да ги смениш. Живи били, па видели.
    Кој си ја има мувата на капата и вика ИШ - епа така сега и дотичниве.

Фак офф со среден прст у воздух.
    Морав.

На Mer4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Не не! Немат да ги плаќам вашите глупави постапки. Ојте, бегајте! Почнувам да го организирам мојов живот. Немат да дозволам да направите хаос! :@

19. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    Цркни ма,цркни,не те сака џабе се трудиш,џабе ти е се и џабе ја наговараш другарка ти да му збори за тебе,НЕ ТЕ САКА :fubar: :swear:

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.192
    Ако ти е Марамо, ако ти е! Кога си кретен глуп. Сега најде да се разболиш, сега? Не можеше на време на лекар да одиш, не можеше живото на време да си го средиш? Не можеше? Глупа ли си, па да не можеш да постигнеш нешто, а, а?
    Кај се сега, кај се ама џабе ти е! Пак напад? Ако нека боли! :@ :@ :@