Другарка на другарка!! Неможам органски да ја сварам!!! И сама знае дека не се поднесуваме една со друга и ми лиже гз , и ми се прави другарка а јаде гомна зад грб после-.- УУУУУУУУУУУУ!!!!! Се прави како она да е НАЈНЕВИНОТО суштество на планетава!! Колку ГРЕШИ!!!
Oni oni se najpametni oni znaat se site drugi se glupavi i nepismeni .. Glupaca ziva prvin sredi si go tvojot zivot pa posle da me vrgas mene i da jades go**a za mene
Јас да ти бидам рамо за плачење сега? Нема шанси, одеби! Уште лани ова време го знаеше моето мислење и не ми призна. Сега што можам јас да ти правам. Не си заслужи да те тешам. Што си дробеше сега сама сркај.
Конечно се опаметив и јас.Од сега ќе ја гледате само новата Аннии која им враќа на сите и не им ќути.Веќе и моите живци попуштија па ајде да видиме кој ќе биде победникот.ПА не ми е гајле веќе кој е како знаат сите да се истресуваат на мене така и јас ќе враќам.
и пак попуштам.... само вие врегајте ме.....и зборете глупости.... и истурајте бес на мене... и барајте ми совети.... а за мене на никој не му е гајле.............. БРАВО..............САМО ТАКА ДА ПРОДОЛЖАМ...... уфф...ми иде еден шамар да си удрам. секогаааааааааааааш морааааааааа јааааас да бидам глупаатаааа нелииииииии? кога тебе не ти се искача ... не искачаш а кога мене не ми се искачаше денес.....ме исповрега....ццццццц...еј еј неможам.....сите околу мене се нерасположени и нервозни..и се ми пренесоа на мене.....нејкам никој да видам веке чао. одам да направам некоја глупост уште малкууууууууууууууууу....сигурно ке плачат...али не дека ке им фалам...нема на кој да се изнавикаат... да истурат бес... да исповрегаат.... да им даде некој совет.... затоа се мислам...дали да направам
Женска ти мислиш дека си попаметна од мене?Епа јас ќе ти кажам....НЕ СИ..и немој да мислиш дека не знам јас што си прашала и како си прашала,а после ме правиш мене глупа како да не знае...Те немам видено и само го чекам моментот кога на фин начин ќе ти кажам се у фаца...И мислиш дека јас ќе се раководам по твојот план?Аман веќе ма што се занесуваш ти..па остави го дечко ти на една секунда...или тој тебе!Ајде па сега јас ќе се договорам со дечко ми и ти раководи се според нашиот план!Лелелелле свашта..И да ти кажам ми беше мила ама почна страшно да ме нервираш!И немој да мудруваш затоа што си далеку од тоа...
Глуууууууууууууууууууп дегенски смотан Facebook! Те мразаааааааааааааааааааам! нејќам да читам глупости и да се нервираааааааааааааааааааааааааааааааааааааам ради тебееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сврти се околу себе и кажи ми дали има некој што гледа во тебе девојко!!! Преку глава ми е од твоети лигавење, мислење дека сите гледаат во тебе и сите те посакуваат, а сеуште ни дечко немаш, немаш ни искочено со машко одвен со твојот најдобар другар!!!! Зашто мислиш дека имаш се?!?!?! и шнолата на твојата глава НЕ Е ТВОЈА! АХ!!!
Зарем ова е судбина? Толку блиску а толку далеку! Знаев јас си знаев... знаев дека ке се во негова близина! Леле ќе се убијам!!! Уште потешко ќе ми беше да го видеја него... А дали ќе дојт летово в село за да го видам? А вечерва негде по гужвине? Ај да го видам барем малку... Да ми поминит меракот...
лаухвчусровбчаеувјбчсеуобгсбн ме скрена, ме скрена, ме скрена и ме скренааааа!!! Кажи ми сега зошто не ми кревааш? Сигурна сум дека не спијаш и дека ни сам не знајш кај ти е зафрлен мобилиооо И утре че ми се правдаш дека ме сакаш и дека нема потреба да се грижам, а дека некој овде полудува додека мисли дали си добро... спиј си ти!!!!
Зар не разбираш дека си лигава, злобна и патетична? А, таква не заслужила да биде во моја близина.Фала ти `најдругарке`.
Ууууууууууууууф! Ајде враќај се, враќај се ама под итно... Не можам веќе да те чекам! Ќе почне да ми се смачува... А, тоа не е на арно
Секогаш се дружиш со луѓето од корист. Кога имаше корист од мене, како куче трчаше по мене. Сега имаш корист од друга, си трчаш по неа. Многу бргу заборави што имам правено за тебе. Колку ти имам одено по ќеф.Но, трчај си, животот ќе те научи која вистински била покрај тебе кога ти требало поддршка. И тоа само јас тебе, а не и ти мене.
Дојде и на мене ред да ја посетам оваа тема.Кога кажав дека ми недостасуваат децата и домот ми е празен ...не мислев дека Србите,Босанцит и Германците во исто време ќе се сетат дека постои Македонија па право кај мене дома.Тетката која стигна со Босанците заедно ми вели.Снаја говори Српски да те и сам бог разуме..Ти мене можеш да сФатиш ал ја немогу да тебе сВатим,А овие из Босне -Јој јараннн како ти жена добра.Е на Германциве се им е фил гут...дефинитивна катастрофа ми ја узурпираа куќата и више немам дом.Немам ни дневна ,кујна,спална а ниту бања таму вегетираат.А немам ни компјутер ни лт тука играат кантер ,wow и некоја си нивна мафиа.Како што тргнало изгледа во подрум ќе завршам.Е ова е мојата меѓународна авантура и кршење на јазик колку ти душа сака.А на крај мојот сопруг ми вели. Ај жено моја мила код нас је пролазни ураган Катерина Ама ајде јас сум јака па и него ќе го пребродам -ај само ако успеа