Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    те аднав за да не испадне глупо сестра ти ми рече кај тебе да пратам порака на фб дека ти стигале на телефон глупачо една а не дека те сакам за пријател а шо сеа у кој филм си ти ?? гледам 500 пати проф сликата си ја сменила што значи си се уклучила и не си ме прифатила :^) е ако, ако оставиш така самата понуда ќе одговори игнор :devil: е чекај го ти тој момент, и да ме аднеш ти по некое време нема да те прифатам!! Кокошка мислиш дека светот околу тебе се врти ;)

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Аман веќе пакк настинав...уште ова ми фалешеееееее :devil: :devil: :envy: па и како да не настиниш на вакво глупо време...ке се убијам :@ :@ :@

3. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    Кое бе невреме луѓе, вие нормални ли сте??? :@ :@ :@ Па и предавања да немаме за 20-30 цм снег??? Е ова не можам да го поверувам!!! Е*ате свилените што сте... Па ние веќе месец ипол имаме пола метар снег и btw постојано врне нов и додава, никој ни не слушна, ни се затворија училишта, ни имаше некои вонредни ситуации, ИАКО БЕШЕ -30!!! :@ И сега? Да губиме предавања оти имало 20-30 цм снег и било -10??? А збутај ги после колоквиумите во еден ден... ц,ц,ц... Која држава сме ние... Се водиме по памет на некои неозбилни, мрзеливи луѓе, што само си бараат причини да не си ја вршат својата работа... |(

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    НИКОГАШ НЕ СИМ БИЛА ПОЛУТА!
    Да ти ибам глупавиот лажго идот сељак кретен, лажго, лицемер, кретен хипокрит!
    да си немаш работа со такави професори, ејјј, цццц
    да се плашиш од такви најдобро кажано, супер си ,надобри сте вие 10 или 9 ќе имате, вас за професори ќе ве правиме и што на крај 7 ни става одвај! Па ми спотреба да бидам професор по административно никогаш, не дај боже.
    Иди ебе си Симеон Г. со те мразам најмногу од сите, до сега!
    Неправда :(
    :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Ќе си умрам, среќа никогаш нема веќе да ми предаваш, да ти се плукнам во ретардираниот предмет :swear:
    Административно,па се и поцесно, каква работа наичивме, големата филозофија!
    Барем и нешто да не научеше ти и да ни предадеше асално и да ни кажеше а на како си се прошетал до Нови сад и назад |( Сами си обаснуваваме и асисентите ни предаваа |(
    Скапи, старо дртало

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    МААААААААМАТАААААААААА нивна и на струја и на кола и на сеееееееееееее, преку еден ден нешто да се расипувало!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: АЈДЕ БАРБЕКЈУ НА ПАРНООООООО, надвор врне мраз, внатре јас распалувам виршли на парно. :@ :@

6. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Уф бе мамо, ајде тоа јадењето више аман, цревата ми излегоа од носот, не правиш лазањи за царот!!!!Аман више па не се трпи, цревата ми свират симфонии, ќе дојдам таму в кујна низ џам ќе те фрлам прво тебе па јадењето!!! И доста ми викај МОНА НЕ СЕ УФКАЈ, ДОАЃАЈ ЗА 5 МИН, ќе дојдам ќе го урнам и ДВД-то и ТВ-то и лап-топот и се, само уште малце да ми кажиш ПОЧЕКАЈ!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    1.151
    Марш у пм глупачо една невоспитана, ти си заслужила тоа...! Ѓубре едно, не би ни плукнала на тебе, на тацна се`. Такви ко тебе ако стигаат до такви нешта во животов, кај им`е на тие што уствари заслужиле крајот? Сељанка.

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Биди добар за да те згазат! :@ :@ :@
    Браво, браво за мене. :clap: :clap: :clap: Нервирај се, останувај по цели ноќи без сон, плачи, треси се... Ооо да да јас сама сум си крива што дозволив!!! Браво бе, браво за мене само тоа сакам да кажам!
    До кога бе вака... Ни малку почит да се немало... :devil:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СУДИЈА ПЕДЕЕЕЕЕР! Кoј идиoт значи ееј! Ми се идеше да гo згазам пoд нoзе! Какo им ја пoдари утакмицата тoа е неверoјатнo. :@ :@ :@
    Незнам самo кoлку гo платиле!? Мoжда 1000 или пак пoвеќе.. :?:
    Не се разбирам јас oд тие рабoти, мита и кoрупции. Битнo ние чеснo си стигнавме дo 2рo местo па за другoтo не ме интересира. Сега нека се сликаат со златниoт пехар и медалјите, кoи на сите ни е мнoгу јаснo какo ги дoбија! ;) :@

10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Не си сама :worried: Ми иди да се самоуништам понекогаш заради такви глупости...Пошто и кога не треба попуштам.Кај има чоече што си влепува шлаканица? Или подобро :headbang: еве,ми текна...
    Јас па мислев само јас сум таква
    пошто испадна да пишувам така на форумот ради него :tmi:

На LaDyDoLl и crazyinlove19 им се допаѓа ова.
  11. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.715
    Допаѓања:
    38.163
    :!: Имате уште еден член во клубот.
    Ма ние знаеме дека сме прости,глупи,наивни и пак си тераме исто. Па ќе си тераме кога самите си го правиме тоа,после Цацко ни е крив.Плачи ти дома,акнувај се од земја,за кого? :fubar: МА НА НИКОЈ НЕ МУ Е ГАЈЛЕ ЗА НИШТО НА ДЕНЕШНИЦАВА.
    Разочарана сум од се`,и викам ааааааа од утре нов лист...аха до кога?Дури да се раздени и пак старото сите си го тераат... :envy:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Мака ми е од професорите исфрустрирани до крај чии комплекси ги лечат преку учениците. Ние и станавме главна, пошо сме единствена, нивна публика пред која недостатоците од одминатите години си ги маскираат во нивна најголема доблест. А овие до мене никаква критика да немале, па да си чукнат главата и да стојат понастрана од тие нивни филозофии базирани на пропуштените социјални моменти. Секоја чест на исклучоците, кои не ги издвојуваат фудбалерите и кошаркарите како врв на интелектот кој човек некогаш може да го достигне.

Всушност, мака ми е од луѓето кои немаат никаква свест за тоа што се случува околу нив. Можеш фино лепо да ги испердашиш, да ги изманипулираш, а можеш и сите ѕвезди за нив да ги спуштиш без тие да забележат. Зашто за нив е битно што се на топличко во стадото, а тебе црна овцо, никој не те сака. Пушти ги надвор сами, ќе си скршат главата од првото дрво. Мада ме нервираат и оние кои изиграваат стршлен околу пчели. И се прашувам како не ги жалат другите, нивното незнаење и умствената осакатеност.

Почнувам лезетски да си го примам револтот во мене. Добредојден е пошо од толку добри душички ти цело време да испаѓаш вештицата, не е убаво. Си се ладам со лепеза и веќе не ми е гајле за нивните шупливи зборови. И да, нозете ми се скрстени врз бирото. И утре ако дојде да ми се пожали аљошестиот господин зошто сум била толку лоша оти сум му ја кажала вистината, ќе му врзам еден шамар. Оти го сакам, а за тие што ги сакам ќе и вдахнам очи ако треба за да видат какво ѓубре станале, лично ќе и всадам нов мозок пошо нивниот е нерезонски. И кој ти видол аир од таа шљокеста љубов ако не постои вистина да ја среди? Луѓе сме ако не па.

На sadangel и Hipster им се допаѓа ова.
  13. Page

Page Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    359
    Пијам кафе во моментов, размислувам, анализирам, мојот мозок работи непрестанато. Седам со прстот во уста , го грицкам десниот показалец , крв си пуштив. Морам малце да се олабавам....

14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Денот по утрото се познава абе жими ку*ов!!!!
    Полошо амин, амиииин!! Мајка солзи роне, нервози ја фаќале, менопауза ваљда, преранлива е, брат ми заматен, полупијан си дојде, а јас со книгата во рака, шо да речам?! Морам да трпам, и покрај тоа што не испаднав како човек, нели не можам(може и сама сум крива, и затоа стегам заби) па морам и да трпам срања кои се сочинети од глупости!!!
    Таа па жена, цел живот и се чудам, ако ти е тешко, земи исплачи се и готово, а не по цели саати ќе ми се мршти и пишти за глупости, и ќе ми пререкува за нешто, аман ми е!
    Дајте више, не ми се враќа дома од ваквата ситуација, цел ден ок, шали смеи и се, и на крај што ме чека?! Па јас си имам милион проблеми и не смеам да зборам за нив, никој не ми подал рака, само ќе биде и тапкање по грб, мене ми треба некој да ме ислуша, а не смеам ни на неа да и се пожалам, никако, дечко ми? Хах! Цел еб*ан ден висиме буквално што се вика на мобилен, и тој на крај успеа, целава тажна приказна од него да почне, да од него! Се стокмив јас еден љубезен гест да направам од моја страна за него а он се испосра на цело тоа со сите сили и моќи!!! Очекува после јас да му го чистам тоа?! Очекува па со една порака тоа да го среде?! Очекува насмевка, насмеј се мече аи аи аи немој не ме радуј!
    А ти глупа Ано, пак прај убави работи, гледаш, ти се врати со добро нели |(
    Немам зборови, немам инспирации моментално, имам толку за учење, се мавам на тоа, после 4 5 саати спиење, и утре нов ден, со силите против сите, шом јавно сите војна ми објавиле!

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    Епа снегу, те сакам, те сакам ама кога ќе почнат плановите да ми зависат од тебе веќе не си толку интересен и волшебен.
    Стопи се,аман!

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Aбе девојко,немој ти мене сега да ми кажуваш ме немало,и кога ќе ти притребам да ми се јавуваш,да сме се виделе...каде беше ма кога ти викав 100 пати ајде да испднеме,да те видам, а ти,не,неможам ќе одам ваму,ќе одам наму,па уште викаш не ти текнува на мене,да ма да,оти не ми текнува,затоа сум волку лута,оти си селанка,ете затоа!!!!!!
    И да знаеш овоа нема така лесно да ти го заборавам! :@ :@ :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    АаАаАаАаАаАаА Вриштим у себе и срце ми се кидаа....
    ме ку*чи снегов ненормалноооо место да почне да се топи тој само паѓа ли паѓа и се лепи кај стигне ко мува на гомно :devil: :devil:
    аман више доста ти беше ај ден два три 5 ама стварно претеруваш без осет си :devil: :?:

18. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    ааааааааауууууууууууууууу абе чурам од нервоза,чурам. Абе како може да постојат толку глупави девојчиња.Дечко ти те изневерил? Си дознала? Па пи**а ти материна шо мајка пак бараш у врска со него? И после сите машки биле исти...па коа ќе видат дека има девојчиња шо незнаат да се ценат самите, зошо па они да ги ценат. Значи неможам бе да ги сфаам таквите? Незнам шо сака? шо бара уствари пак со него?Ако знае некој нека ми јаве :call: :*

19. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Аууффф морав некаде да се издувам...секогаш ти во право,веќе не ме прашувај за ништо зошто ако отворам уста пак јас ќе бидам крива за се,се почнува од мене...ми се иде...и јас незнам што...ќе дојдат и моите 5 минути!!

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Знам дека ке успеам,знам дека ке успеам еден ден,наскоро :@ многу сум лута за се,на тебе,на мене.
    Највеке на мене што дозволив да лажеш толку време.2 години живеев во илузија,во фантазија дека се ке се среди,дека ке сфатиш што се случува ама не ти си тераш по свое а мене на крај ме обвинуваш.

Искористена бев.Не можам да си простам себеси бидејки бев толку наивна,желна за љубов и личност покрај мене.

Те терав тогаш да не го правиш тоа,не ме слушаше.Сега јас трпам заради твоите испади, јас а не ти.

Сега те немам ни како пријател,те немам ни како потпора а сети се ти кретену дека ми кажа дека ништо нема да не раздели.

Сфакаш ли дека ме повреди?Сфакаш ли или да застанам пред тебе и да зборам,да врескам колку што ме држи гласот :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Знаеш ли дека не е ништо во ред?Знаеш ли?Доагам на работ на лудило само заради тебе...

НЕМОЖАМ,СФАТЕТЕ СИТЕ ОКОЛУ МЕНЕ.РАСПАРЧЕНА СУМ ;(