Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. enca.69

enca.69 Популарен член

У п.м значи...ама стварно сум бесна и со солзи на очи :@ :@ :@
    Се борев со секој саат, да дојде четврток и да ми дојде мажево, да ми олесни малку, дека ме сјеба оваа монотонија и самотија веќе 3 недели, и ме докрајчи ова бедно време кое ме ограничи, и да одам и да ми дојде некој, да ми поминат деновите побрзо, и кога јас го шкрткав и претпоследниот ден, читам на моронскиот сајт на клубот, ќе се враќаат во недела :@ тука е ладно, не се тренира :@
    шупациииииииииииииии, што по ѓаволите ќе ви сменат нецели 3 дена.........на васссссс..........мене, мене многуууу ;( ;( ;(
    Епа не можам па ;(

2. bojana26

bojana26 Истакнат член

Мене ми се втркаш и ми даваш знаци,а потоа со друга одиш!Оди и не доаѓај веќе..Ми даваше лажна надеж кретену еден!Има да ми платиш за се,ќе видиш.Оди со таа,прај се фраер идиоту! :@ :@ :punch:

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Побарав смеа, не побарав главоболки и плачки |( :x :doh:

4. Cynthia

Cynthia Популарен член

Седи сам дома пукни, со таа твоја мрза ништо не правиш.. Свесен си дека заради тоа не се гледаме?
    Само да те потсетам дека месецов се имаме видено САМО и САМО 2-3 пати. Не ми е ниту за Валентајн, не го славам, ниту за Трифун, кој ќе си го славам вечер од причина што те мрзи да го мрднеш гзот од фотеља. Епа ти посакувам пријатна вечер и пријатен месец.

Јас имам потреба да оладам малку, се повлекувам.
    Ни капка внимание не добивам од тебе, тоа што сме заедно 2 години не значи дека нема потреба повеќе да се трудиш околу мене и да ми дадеш до знаење дека сакаш уште да си со мене. Зашто би го правел тоа? Пих, глупости... Трошење време. |(
    И тие неколку пати што се видовме седевме по дома затоашто тебе те.. Ајмо наградна игра: те мрз_ (!)

Јас месецов ќе го искористам максимално, ќе ја исцицам секоја капка среќа и ќе се дружам со луѓе.
    Упс, извини, сакав да кажам дека ќе излегувам!

Го*мно едно. Скапи дома, пукни, пцоисај, пушти корења, залепи се за кревет со супер лепак или охо лепак, ма што год сакаш!

5. Shana

Shana Истакнат член

Еден сантиметар е еден саниметар, а не пет! Ако сум кажала дека сакам само врвовите да ми се скратат, тоа и го мислам!!! Расти ја косата со месеци за да некој приучен неписмен те искасапи :(
    Требало секој месец да се шиша косата :^)

tinkerbelll and Saraa like this.
  6. Saraa

Saraa Популарен член

Значи на моменти некои ситуации ме исцрпуваат...јас неможам да сватам како може бе од ситници да се прават големи расправии...ма сите идете и три лепе ***** материне, кој од каде кај мене дојди истури се епа што сум јас бе?????? да не сум магнет за такви ствари, епа не сум и немада бидам, инаку некои луѓе едноставно неможам повеќе да издржам да ги толерирам, на моменти имам помисладека еднаш да успеам да се тргнам од нив ќе ги гледам колку што можам поретко......а неизбежно е да си во контакт со нив...уффф страшно....ама не се поднесува ова повеќе...па ај тие што се такви такви се невротични, ама ако се тие таквинека не им го прават тоа на другите, се чувствувам како на еден начин да сум психички малтретирана, сеа далеку отидов ама ајде немаврска...свашта...ах тие нерви...ах тој чуден свет...како може беее...ако на нив деннот им е погрешен нека не ми го расипуваат на мене а и воопшто на сите околу нив...ужасно ми е да сум преку ден сплеткана во таква ситуација....едноставно човек треба да внимава што ќе каже со кој тон кога и дрн дрн дрн.....
    Се гадам на моменти...а можеби не треба се ова...
    Се испукав а????? Ма уште можам јас да се испукам ама ај да остане нешто и за др пат

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Страшно многу се мразам себеси. Страшно. Сега да можев да си излезам од кожава не би размислила два пати. Кога ќе ми дојде памет? Мислев дека сето тоа сум го оставила зад себе. Упм. Зошто, зошто сум ваква? ;( ;(

8. Talita

Talita Популарен член

Цццц ејјј такси да неможам да добијам за време од еден сат.. Ова ненормалнооо е ненормалнооо... Еден саат измрзнав на -14 степениии ... Да ти се плукнам и во таксисти и во се ... Сеа последици ке сносам :@ :@ :@ :@ :@ . . . Кога ке се стоплии когааааааааа.... :@ Мразам зима , МРАЗАМ!!!

9. janafilth

janafilth Нов член

И зима и се УПМ нека иде окапав дома сакам на предавања и премин и автопат и стража и возови и парно и се УПМ НЕЈЌАМ ДОМАААААААААААААА

10. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Јас сум една ретардирана особа ЗАШТО ЗАШТО зашто си го правам тоа на себе???

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Да ма козо една неискубана, ние сме криви што вие го напрајвте то! Уууф не можам да ви опишам колку ве мразам, а знам дека еден ден ќе изчезните! Идиоти!! :@ :@

12. savana

savana Популарен член

Зошто бре зоштоооо :devil:
    Ааа не можам веќе паа :( зарем никој немате жал.. Колку ли само себични и дволични станале луѓево. :x

13. booba

booba Истакнат член

Себичен кретен, те мразам од дното на душата!!

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Ako ne mi pushtat struja, ushe saat vreme. Ima ja kolku sho sum dolga I shiroka, da Im blokiram ulici, mame im shvapsko, pedersko, robovlasnichko. Ne chuvam jas doma pingvini. :fubar:

IvanaMkd likes this.
  15. Anastasia94

Anastasia94 Истакнат член

идиоту еден ме нервираш,неможам да те поднесам,јас све убаво,а ти?тоа мозокот ти служи ли за нешто? :fubar: изгледа не...мислиш дека со едно извини ке решиш се?епа не е тоа така-ми се здосади од твоите извинувања и оправдувања...ми здосади,свакаш? :envy: само немој да ти биде криво и да молиш ако ме снема од твојот живот-се си има свои граници,а тебе ти фали еден чекор да ја преминеш,само еден малечок чекор... и штом не знаеше да ја цениш мојата добра страна,сега ке ја запознаеш лошата...еј успеа да го извлечеш најлошото од мене!!! :@

16. batori

batori Активен член

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

зошто си толку слаба и по секоја цена се обидуваш да останеш во брак со човек што на 2 невини луге ПЕКОЛ им го прави животот? и не ми е јасно зошто се плашиш од осаменост, кога имаш 2 прекрасни деца
    керка и син :x не ми е јасно што сакаш уште? нормален маж? од како знам за мене тој е таков и НЕМА да се смени-ама можеби паметот ке ти дојде ако еден од двајцата си отиде од дома т.е. ако ситуацијата кулминира
    ова ни се води ни се тера, па ако не сакаш ти, тогаш јас ке побарам совет од адвокат-колку и да ми е срам ке се пресрамам и ке прашам(да не можам ниту другарка ниту момче да викнам на гости-после тоа како ке ги погледнам тие луге во очи(а еве да речеме момчево да се реши и да ме запроси, кога ке сватат неговите со какви луге ке станат на некој начин роднини има да побегнат т.е. кој ми е мене татко и каков е тој :worried ако дојде до тоа, да си знаеш дека ке побегнам од дома :!:
    колку ми е тешко кога го гледам татко му и татко ми-по се што ми има кажувано момчето колку работел, и колку се мачел за да донесе што повеке дома ;( а татко ми колку има изнесено од дома :devil:
    не за џабе јас решив дека не се мажам

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Мака ми е, мака кога гледам кој замина на Европско и што направил, а јас ќе си седам на нет и ќе гледам in live. ;( ;( ;(
    Ахххх сега ќе си бев таму и ќе си се радував на успехот.

19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Ќе си дојдат коцките на место кога тогаш, но ти мила моја, има секогаш да останеш истата смрдена, несредена, мрсна окубана кокошка, која личи на дебел паразит!
    И да, мразам луѓе кои во 21 век, значи да, уште ги има такви, што не се средуваат, аманте бре, аман, дај среди се заличи на човек, Боже мој, не можам, не, не можам да им се изначудам, лична хигиена суб зеро, што е проблемот не можам да сфатам и не прифаќам, нема оправдување, не, никакво!
    Мерак за чистота и околу, ма јок, ццц!

Angel.girl likes this.
  20. no.name6

no.name6 Истакнат член

зошто зошто вака?Зошто си толкав идиот? :u: