Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Аман од овој интернет веќе :@
    еднаш ќе е со брзината на светлината, друг пат спор ко желка. :envy: :envy: :envy:

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Сте слушнале некој да дава оглас, за давање пракса, за исфрлање шлаем?
    Не бре брате, НЕМОЖАМ!
    Се откорнав, почнаа солзи да ми течат. Уште од мала, мака мачам. Незнам ни да повратам. Џабе.
    Не можам, НЕ МОЖАМ!
    НЕЈЌАМ БЕЛ СЛЕЗ, НЕЈЌАМ А-ЦЕ-ЦЕ, НЕЈЌАМ СИРУП ЗА ИСКАШЛУВАЊЕ, НЕЈЌАМ НИШТО!!
    АКО МУ Е УБАВО, НЕКА СИ СЕДИ У МЕНЕ, СЕГА ШТО ДА ПРАВАМ, КОГА НЕ ИСКАЧА?

3. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

А да скршеше рака,нога што и да е да те тргнат од функција на професор барем на извесно време да не мора да го гледам суратот твој, аман веќе!
    До кога ќе продавате испити за едно виски е*ате тоа професорите !!!!!! :@

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

И ете овој пријатен сончев ден после минусните температури мора да се зачини со нешто луто. :devil:

СВЕЧЕНО давам заклетва на форумов, со камата пред мене и изговорените зборови СМРТ ИЛИ СЛОБОДА дека веќе никогаш нема да стапнам во таа дупка од продавница додека глупата свиња е на смена.
    Зошто? Затоа што ќе се поштедам од луѓе кои постојано се фалат. |(
    Не знам дали знаете ама многу мразам кога некој се фали сам себе, во овој случај нејзиното „принцезиче“ од ќерка. Па следи: ` Кај вас колку предмети имате?` Јас: `5`. Ааааа ништо, кај Сања 6 има.
    После: `Што оценки имаш? :^) Сања има 2 10ки и една 8ца. Другите уште немаат резултат. Па јас се заебавам со нејзе, ја викам осмиче, осмиче` :^) `.
    Или: `Никогаш не сум ја терала да учи, кога и да ја видам е со книгата во рака, многу е амбициозна, и на факултет ја препознавале веќе професорите, и викале: Аааах за тебе Сања ли е проблем, еве ти 10ка`. Работава од километар ја виделе дека доаѓа, и истрчале во пресрет 10ката да и ја пишат.
    Чекајте има уштееееееее !!! :devil:
    Кај вас има домашни? Ааааа Сања нон-стоп домашни пишува. Се зафркавам јас со нејзе, и викам како во средно да си. Редовно си пишува и ги прегледуваат домашните, стално само пишува.
    `И викам, не се нервирај пак ти за 8ца, гледај само да поминеш, она пак се нервира. Што е битно, нека е и 7ца, не е битно тоа. Ај ти 12.000 ќе ги дадеш, ама Сања е во државна па, помалце е.`

МОРЕ, ДА ТИ ЕБ*М СВИЊАТА ДЕБЕЛА, ВЕЌЕ ПРЕКУ ГЛАВА СИ МИ И ТИ ТВОЈАТА ГЛУПАВА ЌЕРКА ВЕЌЕ ЗНАЕТЕ КАКО СЕ ВИКА! МЕ ОТЕЧЕ ВЕЌЕ ШТО ОЦЕНКИ ИМАЛА БРЕ, СВЕ ДА ТИ Е*АМ МЕ НАПНА 2130918290238 ПАТИ И ПАК ЌЕ МЕ НАПНЕШ ТОЛКУ! СФАЌАШ ДЕКА СИ ДОСАДНА, ДЕКА ГИ ТЕРОРИЗИРАШ СИТЕ КОГА ЌЕ ВЛЕЗЕ ЧОВЕК ДА ИСПАЗАРИ ВО ТВОЈАТА Т.Н ПРОДАВНИЦА! АКО САКАВ ДА СИ МУАБЕТАМ СО ТЕБЕ ЌЕ ТИ ДОЈДЕВ НА КАФЕ, И ВЕРНО ЌЕ ТЕ ИСЛУШАВ КАКО ЧОВЕК СЕ ЗА ТВОЈАТА САЊА.
    НЕ МОЖАМ НИ ТЕБЕ НИ НЕЈЗЕ ДА ВЕ ГЛЕДАМ. ОДВРАТНИ СТЕ МИ.
    И ЗНАЕШ ШТО ????????????????????????????????????
    ПУКНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punch: :headbang: :punch: :headbang: :@

batori likes this.
  5. ljubam

ljubam Популарен член

И па ми доаѓа да кажам! Шо те ебам универзму! Претера!

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Kретен беше и ќе останеш засекогаш :envy: :envy: :devil: :devil:
    Цркни ]:) ]:)

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Не се измори од игнорирањето? :@ :@ :@

crazylady likes this.
  8. Abby

Abby Истакнат член

Да ти се плукнам во другарките глупи!!
    Нели се договоривме оваа вечер да се собираме а? :fubar:
    Ти се јави дечкото и не го одбиваш него глупача,а оваа другата пак она нем ќе и избега симпатијата сака да го фати, не сваќа дека тој има девојка!!
    Аман ми се смачивте сите сркнете!!! :@ :@

9. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Да ти се тиииииииииииииитнам во државата... Да ти се мочам во болната држава, зарем најде да ги зема како данок парите кои хуманите луѓе ги донирале за некој болен. Се надевам дека ќе ви излезат одзади! :D
    Страшни сте, се плашам каде живеам и се прашувам кога ќе дојдат да ми ја соберат и душата.

Chunga-Lunga likes this.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

во 12 музика не? во 3 не, спиеле луѓето, ноќе не, па кога бе се да ви е*ам, претервате.
    Алергични луѓе на музика, е сеа ќе видите, на цел глас, па упм све :@ :@ :@ :@ :@ :@ :devil:

11. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Ропак!!! Со микроскоп ќе ме бараш, ама за тебе нема веќе да ме има!!! Не можам да те смислам повеќе. ги премина сите граници!!! Безобразен си до коска!!!

12. awee

awee Истакнат член

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ Ме скинаааааааааааа...сите до еденнн.
    Аман бре луѓе...ич ли осет нематт?! :devil: :devil:

13. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Значи неверојатно е колку си глупааа !!
    Не сфаќам како стигна до втора година, ма врска немаш!!
    Дрска ми се чинеше на почетокот, и не сакав да се карам со тебе, но ако се видиме понеделникот не ни помислувај да направиш скандал, порасни, м?

14. Cloee

Cloee Истакнат член

Мислиш дека ако ти се вртат машките многу јака си??Па ќе ти се вртат кога си се облекла како ороспија на 13 години.Тоа е за срамота,не за фалење.OMG,која простачка,не ми се верува,ејј! :fubar:

15. Lallly

Lallly Истакнат член

Се заљубиввввв!! Чуството е одлично кога сум блиску до него, а кога го нема цел свет ми пропаѓа,неможам да дочекам да го видам,неможав да учам |( Што ми требаше да се заљувам :worried:

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Курво
    една смрдена, те мразам, умри поарно, грам мозок немаш во глата, ти најде за мене да збораш?? Леле греој си бе чупе, мрш таму ајде, ти се преправаш секогаш, леле бе те мразамммммм :devil: :devil:

17. I.love.him

I.love.him Истакнат член

му се чудам на паметот... кој кретен... ГО МРАЗАММММ!!!!!!!
    а таа,па таа штроката ...на нерви ми иде,во што по ѓаволите е таа подобра од мене?!?! :^)
    :swear: ај ај ке дојдат моите 5 минути,и ке траат 10!! :devil:

18. Princess.S

Princess.S Истакнат член

МАТЕМАТИКО ВОДА ТЕ ОДНЕЛА, Е*И СИ МАТЕР! :swear: :@
    И ТИ И ПРОФЕСОРКА И БУБААЛИЦЕ НА КОИ СИ ГИ ЖИВОТ, СВИ ПО РЕД ДА СИ Е*ЕТЕ СВЕ ПО СПИСАК ДА НЕ ВИ Е*У ЈА! . :@

19. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Праву тест по Матеамтика. И :swear: :swear: :swear: :@ :@ :@ :@ :@ :@

ЌЕ ПУКНУУУУуУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111И И ХАТЕЕЕЕЕЕ МАТЕМАТИКа. ОД НЕРВОЗА ТАСТАТУРА ЌЕ СКРШАМ. :tmi:

20. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Ајде, дебела една. Довлечкај го задникот надвор и издржи еден сат -.-