Така и ми треба мене ... Не ми е јасно , ова само мене ми се дешава ... Зошто ,ооо зошто го оставив фејсбукот уклучен в соба и братучедка ми го боцнала симпатијата , сега се ќе биди јасно ко ден ! Пу јазк ! А братучедка ми има да ми го даде пола пудинг за ова !
FUCK YOU, YOU, YOU AND YOU! На светов 7 билиони луѓе, а јас да се нервирам заради еден безрбетник?! Nope! Life goes on!
Ало?! Не живееш тука сам! Покрај мене, има две мали деца и болен старец во куќава! Прибери се малце! Аман веќе со тој твој фудбал! Во 10 навечер си се разгракал за едно ливче. Супер е ако си фатил спортска, ама не мораш да урлаш, да ми се дериш на уво и да ми ја дрецкаш од земја камерата! Уф леле колку само не можам да те поднесам и едвај чекам да ни заврши цимерството! И не ти перам веш веќе!!!!!
Тотално разочарана во машкиот род,сите се исти.....он е виновен,јас ќе се подналутам,а на крај излегува дека е тој понавреден и полут од мене,па морам јас да попуштам....смрдло еден мора се да биде он одозгора,цел е на баба му
Добро бе ќе си купам нови чизми и мора цела торбица у Скопје да ја забораите, па имате вие 653 пара да бирате ја едни мерак да ги облечам и тоа ќе ми го ус....
Кога некој за првпат у својот живот ќе почне да ми врти на орбитрекот, и не поминало ни една минута, ќе рече, : ,,Ехе, јас вака цел ден ќе вртам,, Да бе да, цел ден ќе вртиш, земи врти повеќе од 15 мин да видиш како е. У вакви случаеви ми се чини да ги извадам рачките од него, и по глава со нив!!!
добро воа докториве нормални се ме дамлосаа се скаменив немаат две чисти нека одат тоа дипломата нека ја изедат поарно а и ја будала по нивни памет па добро нека дое сеа таа козата да ми го плати бензинот ме прошетаа велес-скопје оти на штрумф текнувало не и се глеало арно чавка искубана фала богу се е во ред се извинувам на ситее животни што сум ги споредувала со луѓе
Глуууууууууп фејзбук -.- Забрана за 14 дена, а две години поминаа и уште не ми ја отстранија -.- Идиоти И жити се, од милион слики од мене што вчера ги гледав у комп. сега ни една немам т.е. само дестина. А (единствената) најубава неможам да ја најдаааааааам!
ако не секој, секој втор ден истиот пекол со човеков што се нарекува мој татко од каде и да се вратам дома лудница сериозно мислам да побарам совет од еден адвокат т.е. да го објаснам целиот случај па да видиме што ке ми предложи, и веке нема срам, ова не може да се издржи
Евн. Секогаш тука за вас. КОГО ЛАЖЕТЕ? Па у пи*ку матер, не сум јас Кочо Рацин, па под свеќа да учам. Па и тие вработените, неписмењаци. Да си ги ставите у задницата сите тие апчиња, и инекции што треба да ги примам заради вас, и процветајте.
Ааааа што луѓе бевте, ќе куртули ли човек некогаш од вашата очајна потреба да се упикате во некој живот, очајно да се трудите да поткопате во нечие минато и да пронајдете нешто чисто за да си го исполните вашето повторно очајно чувство на моќ и способноста дека `ништо не може да ви избега од видик`! Таман мислев дека глава ќе спасам од накострешени кокошки кои нон-стоп ги интересираат туѓите животи, се ситат на нечии маки и проблеми, се радуваат кога некој има проблеми во врската. Онаа па дебелана свиња, мизерно створење кое дреме на она фејсбукон ко некој мисир со денови и чека на некој нешто да му се деси за да почне да оговара ко некое коковче наоколу. :geek: Ти најде да збориш мори гуско глупава дали некој бил расипан гицо едно дебела. И ти носиш ку*ва дома, ја поиш, ја храниш, и се исповедаш ко на миса во недела па никому ништо. И мајка ти гледам си ја засака многу, а плукаше по нејзе демек ја нејќела во твоја близина. Арно ама, дома си ја прибра како БИ-ЕФ-ЕФ! СТРАШНО! И ти најде да збориш, и сите кловнови и палјачовци околу тебе ко во некој циркуз собрани во кругче и само посматраат кој влезе, кој излезе. ГРЕВОВИ ГРЕВОСАНИ.
Мрш и ти и све по ред у пи*ку матер! Не мораш бе да ме сакаш, не мораш. И ја некој дн нема да те сакам! Цркни, искрвари!
Princess.S полка сс клетве бе,немој толко да си лоша ... Инаку јас сега у живо ке се испукам на другарка ми
Ах кучка она!!!!!!!!!!!!!!!! Ти ли мори ќе ме зјапаш мене кога поминуваш покрај мене, курво една!!! Разбери ти си му бившааааа, Б-И-В-Ш-А!!!Не си повеќе дел од неговиот живот, немаш право на ништооо, ејј!!!Неможеш да го имаш пак тој е со менеееееее!!!
Објасни убаво пред да купиш нешто, жено Божја!!! Цел живот ме нервираш со ваквите постапки - прво ми испофалуваш до небо, а после кажаното нема врска со она купеното. Бог да чува!