Криво ти е? Криво а? Ајде бе. Не можам сега да мислам на тоа, имам многу поважни работи, но знаев добро што да ти кажам и што требаше да ти кажам. Е*ате логиката твоја. Ок е, продолжувам понатаму СО ИСТО ТЕМПО, да си знаеш. Ако не ти, има друг што ќе го цени тоа што го знам и можам. Пријатно.
Зашто ова мора мене да ми се дешава??уффффффффф!!!! Го мрзам школото скапано и сите во него!!!Да можам воопшто не би излагала од дома.
До вчера ја оговараше па денес БФФ.кај оди светот му припага на нечесните на расипаните смрдени во душата.па дури со мн самодоверба се бранеа се подржваја,се бранеа.заборавија поради кој се дружат денес.од што се преголеми другарки па дури си се дволични едни на други си забиват ноз в грб.смрдениииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Зборувате лаги за мене..? АКО АКОО!! Тркалото се вртиииииии!!! Се СЕ ВРАЌА,Се Се ПЛАЌА!! И да сите на крај ќе дознаат всушносткакви стееее!!!
АААААААААААААААААЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ !!!!!!!!!!! Подобро овде да го испукам сиот мој бес, затоа што би можела на некого и да му пукам!!! Никогаш! Али, НИИИКООООГАААШШШШ!!! Никогаш повеќе во животот нема толку слепо да верувам никому!!! Како можев? Не, не си ти крив... Имаше прилики и си ги користеше најрационално... Па како! Само се прашувам како може да постојат луѓе без грам мозок и човечност во нив бе??? Сега страдај! Тоа и го заслужуваш, а може и тоа малку да ти биде...
како можев јас да имам толку плашлива мајка за да веке еднаш КОНЕЧНО се разведе од САТАНАТА што се нарекува мој татко сега почна и физички да е насилен , почна и да гребе(по рацете мене ) или ке почнам да го дрогирам со лекови(Хелекс, Дијазепам) или луге кажувајте некоја гатачка да најдам, да ми помогне човече да направиме од памук, и вуду магии да му правиме по дома да цркне на сред улица оти јас веке ептен нервно попуштив, и мислам дека веке сите го приметуваат тоа(има денови кога рацете ми се тресат и се повеке се познава) ГО МРАЗАМ од дното на душата, и веке тато не можам да го наречам може и да пробам да го бришам од личните документи-и како замена да пишам непознат
КУР*АААААААААААААААААААААААААААААААААА ја мразам и сум лјубоморна не на неа туко на оние што не треба неа да ја шлушааааааат македонија ја осрамотува овде мислаат дека сите македонки се такви курви фала богу постојаме јас и другарками да ја одржиме честа
Гад скапан мрсен утепан никаков !!! Толку си гаден што кога те гледам ми иде да си ги повратам цревата! Ако некого МРАЗАМ тоа си ти. Ете тоа само сакам да ти кажам, кретену!
bs player и да не ми се нервираш толку Па за превод на филм, ИЧ! _____ И ми се смачи од маратониве на факултет аман, утре пак До кога бре...
САКАМ ДА СИ ИСПРСНАМ ОД СОПСТВЕНАТА КОЖААААААА!!! Зошто мораше на таков кретен да наидам??? Зошто мораше така сѐ да се случи? Да те засакам, сѐ да ти дадам... А ти? Ти здосадив??? Ќе ме бараш! Со фенерот на Диоген, ама нема да ме најдеш!!! Јас ти реков дека од мене подобра никогаш нема да најдеш, ама злато гледам ептен си се испотценил...
шо ке беше ова бе лелееееееее глуп телефон не смарт телефоннн лелелелл ја искршив тастатуратаааааааааааааааааа
Ми иде некој сила абееееееее ми иде да истепам некого....... ЌЕ ПУКНАМ!Тесна ми е сопствената кожа.Некој гнев осеќам,некоја сила,незнам како да го наречам и како да го исфрлам од себе.И ми се плаче и ми се смее,и ми се лудува,измешани ми се емоциите. Тешко ми е некако,а и некој инат ме има фатено да не потклекнувам пред никој и ништо и да не покажувам како ми е внатре.Еден момент осеќам потреба да се изнакажам некому се,а друг момент сакам да сум сама да лутам,да избегам од нешто а незнам од што,или да се соочам со нешто а незнам со што... не знам што ми е ни сама.Не сум во хармонија со самата себе. Ми треба нешто а незнам што...Што е ова????????? Сакам да се испразнам на некој,сакам на дечко ми ама после ќе се каам.Не знам што да направам со себе.Повеќе не знам што сакам.
Констатација како да ги оценувате луѓето во вашата околина...не е испукување,ама е битна примедба со инсистирање да не бидете толерантни кон истиве со цел да бидеме во баланс и учтиво да викаме намасте да не денот,зошто ваквиве џигерот ни го изедоа! Една причина кога сфаќаш зошто треба да прифатиш дека некој не заслужува ни стотинка од твојот живот... Лицемерните! Во твое присуство зборуваат брдо гадости за некого,а веќе во наредниот се кај истата таа личност,вмолкнати во нејзиниот задник... Ама чисто да напоменам,овие ваквиве ги цинкарам кај оној кој бил предмет на муабет во лоша конотација. Викајте ме радио Милева,циа или шо и да е,ама јас не толерирам од претходната недела навака и одлично ми оди. Пред да отворите уста,размислете два пати! Кај лицемерни,па и завидливи. Зошто инаку би јаделе дробенки непотребно,а?!
Абе да ти се сневиди во pdf форматот и глупавите едитори на истиот Ако уште еднаш ми дадат документи за превод во pdf има да убијам некого, и него и неговите 13 следни колена Уште па и милион сликички и разноразни илустрации ставени, море марш гонете се
ДВОЛИЧНО СТВОРЕЕЕЕЕЕЕЕЊЊЊЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....очите да не ти ги видам никогаш повеќе во мојот живот ме разбраааааааааааааааааааааааааааааа.......
Не знам веќе ни кого да пцујам, сметките, фрижидерот, или сама себе. Ќе почнам со ЕВН, за новата сметка за струја во износ од 17,166 денари. Е аманте бе! Не знам како е можно да не можам месецот да го истерам со волкав приход. Мора стратегија за намалување трошоци да се прави, вака веќе не оди! Не е до пари, до неорганизираност е, и тоа ме мачи. Еден ден ќе ми биде криво, а денот може многу брзо да дојде.