Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Tamki757

Tamki757 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Леле, гуска колку ја мразаааам. Прво ни се закачи на мене и на мојата најдобра другарка да се дружи со нас, а сега ни заби нож во грбот!!!!!!! Не можем да поверувам како го направила тоа. Не оговарала кај други луѓе, и за напиот изглед и за нашето однесување!!!!!!! Идиоткаааааа! :@ :@ :@

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.576
    Допаѓања:
    145.848
    Би ги депортирала сите странци од државава. Жими све.
    Чист зијан се, џабе воздухот ни го дишат.

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    кај му кажав на овој т.н. татко за каде аплицирав
    реков јас дека ке отидам во адвокатската канцеларија што ми е позади зграда-вчера мислев и стоев пред неа, ама со фустанче па не ми беше згодно, ама знам дека МОРАМ да побарам правен совет за развод па макар и цело маало ме зборувало, се чуствувам ко хендикепирана од тоа што немам нормално семејство ;(
    ги гледам другите девојчиња , се гледам себе си како пропагам и колку и да се борам да успеам немам подршка од најблиските, и тоа многу ме боли.Психологот ми вели дека мораш да се обидуваш сама да се пробиеш низ животов т.е. надвор од Македонија и во право е за тоа, ама што да правам, да цимолам на улица клекната луге да ме сожалуваат :sweat: :worried:
    и размислувајки решив дека деновите кога нема да имам обврски, ке почнам да пешачам на кеј и да трчам(ке станам женски јогин :rofl:), оти вака навистина ке побегнам од дома-како што тргнала работава

4. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Уффф колку го мразам чуството кога ќе се "затрескаш" во некој.... Незнам сите викаат дека им е многу убаво, на мои години имале по 1000 симпатии, ја едвај 5 цел живот и ги мразам тие моменти дур не ми помине .... Во принцип сум многу ладна, не осеќам пеперутки во стомак никогаш, значи сме стоеле еден до друг и во автобус сме биле лице во лице, не осеќам ни срам, ни ми е незгодно, ни пеперутки, ни морам да го гледам, ама не можам да спијам, ни да го извадам во глава и сакам да го видам барем еднаш во школо....уфффф многу се нервирам и чекам да ми помине искрено, не се ни знаеме, 100 посто не ни знае дека постојам, не ни сакам вака да ги "величам" луѓето, незнам зошто ми е вака -.-

Не дека имаше нешто многу за испукување, ама морав егде да напишам да се испразнам ( мразам со луѓе да зборам за вакви работи)

5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Најтвокеру, знаеш што!?
    Иди у три лепе пи*ке материне веќе, сериозно! :@ :@ :@
    За некои работи ми е преку глава од тебе, односно себе. :puke:
    До кога бре будало, до кога!? :@

6. MarioCasas

MarioCasas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    111
    Професореке мила моја, како би те фрлил низ прозор :)

На ana.ubavkata, sadangel и Angel.girl им се допаѓа ова.
  7. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Колку го мразам факултетов жими се!!! :devil: Зошо бе сите собрани таму се некои исфрустрирани и искомплексирани суштества шо комплексите си ги лечат на нас, студентите. Некогаш забораваат дека и они биле студенти и дека и нив им било тешко, а сеа у тешки срања не ставаат ! ааааах

8. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Абее да знам кој го смислил ова срање би го запалила жив, идиот, клошар, ѓубре... Уффф го мразамм да ми е сега пред очи абее ќе го убијам... :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedon ... arko-pazar

9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.912
    Значи не ми се верува колку има луѓе без осет на денешницава.
    Лектирата ја пишував денеска од 7 часот од кога си дојдов од школо до 12 . Во тоа време смислував преченицата, додавав некои мои мисли , совршено ја осмислив за на крајот да ми стигне порака од една моја школска : Ej , носи ја лектирата утре ама не ја давај на никој , само менеее !!!,,
    И на што личи ова ај кажете, значи каква себичност од нејзина страна . Кај не се потрудила воопшто дома да ја напиши и без никаков срам ми вели да и ја дадам јас па уште и на никој да не сум ја давала ..
    Не ми е за тоа што се мачев , ќе и го дадам ништо не ме чини тоа , туку нејзината себичност крајно ме изнервира...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како бе можеше само јас да метам мета на манијаци и секакви лудаци :@ :devil: се прашувам како ли го дознал типов мојот број, а другиот бројот му го гледам и без срам ми титка :swear: :fubar:
    КАКО :envy: дури и од кревет да те стане, од сладок сон да те разбуди :puke:

за неколку дена ако не престанат овие вознемирувања-денонокни, во полиција ке одам и ке ги пријавам, срцекршачка да не се викам ако не го направам тоа :!:

11. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    Ти се гледа ма,ти се познава по лицето дека си љубоморна, што тој е со мене цело време. |( Ама ќе ти наплатам за сликата што ми ја избриша. :!: Тој никогаш нема да биде со тебе, иако другарка ти по твоја наредба му вели дека треба да бидете заедно, НИКОГАШ ама баш никогаш тој нема да биде со тебе. :!:
    Љубоморни луѓе ццц :swear:

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.103
    http://www.vest.com.mk/default.asp?Item ... E0ACC0DF7F

Арам да и е на оваа наша држава со луѓе од ѓон!

Се извадив од такт. Знам дека вакви ситуации има многу, но среде трговски центар човеков бездомувал и умрел! Зарем не можеле да го приберат во било која установа, да го спасат?

На душа да го носите!

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    949
    Допаѓања:
    1.417
    Ужас времево.. Ех брее , јас ке решам да одам негде и ОП невремее... ццц СНЕГОВИ СНЕГОВИ... Тамам реков на пазарење ке одам Скопје и ТОРНАДО ке фати :@:@

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.995
    џабе се силиш снегууу [​IMG]

15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023

Не дека сум лош , али јас ако ти бев дечко
    ќе го земев пола гардероба од шкафот и ќе ја сокријам низ целата куќа или стан а другиот дел ќе ги дадев на едно циганче да се вози со нив низ град и да ги запали после 1 саат
    тогаш ќе се јавам од кај другар мобилен , и ќе ти кажам

Hello drugarka , Do you want to play a game

You have exactly 1 hour to find your clothes , or they will be burned ! .... muha - haha -muhHAHAHAH MUAHAHAHHAHAHAHAHAHA.

и одкако ќе заврши сето тоа ќе ти честитам

Среќен осми март

На Marcey, FortuneTeller.xD, x.Daisy.x и 4 други им се допаѓа ова.
  16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Оф лелеееееееееееееееееееее,кој ќе испаѓа бе на снегов да купува ружи и трендафили оф оф,ме мрзи ми се плаче од мака,не ми се испаѓа на снегов ! ! ! ! ! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Готовооо овај снегот сите не напрај депресивни дај бе тргни се веќе за секогаш....не можам да те поднесаммммммм :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    Не ми се оди на школо, ама ичч :| , иако веќе 15 минути каснам и дома сум, не ми се излегва на снегот, ам ич ич, немам ни ништо научено, упм веќе сееееее :devil: :@ :devil: :@ :devil: :@ :devil:

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    :@
    Кој ме тераше да одам по ружи и каранфили на овој дожд!!!!!! И тоа на Битпазар-Х А О С!!!
    Појдов кога не врнеше за да се вратам накисната ко глушец :@
    И се изнервирав не купив ништо,се вратив со празни раце,па попладне пак ќе треба да искачам :@

20. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Ја мразааааааааааам професорката по македониски :devil:
    Две женски сме во клас и денеска пред целиот клас ни рече ЖЕНСКО НЕ Е ЗА НИШТО БЕ,ЗА НИШТО НЕ Е,А НАЈМАЛКУ ЗА ТЕХНИКА.смрдла!!!!!!!!! толку многу ме понижи пред целиот класссс ...... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.