Ок. Досадна сум ти, што барам овде, себична сум ... Друго нешто ?? Имаш да ми кажеш ? Или ке чекаш пак погоден момент а ?? А вака ке ми се правиш како добра мајка, која ме сака секако и ме подржува у се , и добра сум за тебе само кога чистам нели ???? А ако побарам време за себе, ондак сум себична ?? Епа фала ти . Фала ти ! И продужи само да им создаваш друга слика на луѓево за мене. Продужи. одличен пример си за мајка прекрасен не одличен.. Зборови немам Браво. И ке ме бараш да знаеш дека ке ме бараш како што сега сум ти далечна ке бидам уште повише, атер брат ми сум овдека не ради тебе НЕ .
1 и пол саат, поминат за глупости. Буквално за глупости. Да ти се плукнам у тоа ординацијата на Бит пазар. За очно, еден човек влага, се задржува 25 минути. Па што ми правите живти све? Му месите леб? И за тоа време, само 3ца примивте. А башка има уште 6ца, а во 7 и 30 затварате. Ќе ги примите сите, утре сабајле. Па нормално дека ќе се откажам. Никаков ред, ебаго, се преку ред.
Со извинение ама слободно можеш да Спојлер се јебеш у газ Ова вакво суштество на земјава не постои.. Дали само користа што ја добиваш ти е важна кај луѓето? Нека ти служи на чест, за мене не постоиш
Неможам бе,пукнав па сакам и јас одмор(заслужувам и јас одмор)!!Па, не е само школото единстевно нешто на светов!!Па сакам да излезам,да видам луѓе,да го видам светов,цел месец сум само над книгата, неможам веќе аман!!! ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ И ВО ШКОЛО И ВО ПРОФЕСОРИ И ВО СЕ!!!!!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye i didn't cry i didn't sigh i thank god cows cant fly
Епа за разлика од вас јас си уживам. Едноставно не се замарам со луге(ако воопшто може така да се кажат xD ) Кои се толку ницко паднати што дури и титаник им завидува! xD
Значи годинава страшно немам среќаа во ништоо.. Абе во ништо ниту во работа, ниту во успех, ниту во пари, ниту во игри на среќа, ниту во љубовта, ниту во пријателствоо Страшноо ептеенн!!! Добро бе до кога вака? До кога? ах...
Ааааа, сега ме молиш. Ама кога ти треба нешто, а вака? Нигде те нема. Извини молим лепо, кругот си се врти. Јас заради тебе, трпев, предходно. Сега си ти на ред! Јас ти бев вреќа, преносна. Епа веќе нема! Доста ќутев, и си д.пев, и собирав се во мене. Дојде време, да пукнам, од се што собрав. На моменти, ми оди се да ти изнаплескам во лице. Ама неможам. Всушност, знам дека можам. Ама после ќе ми биде криво, а знам дека не треба да ми биде. Што да правам кога сум волкава пи.да? М? Зошто имам перде на јазикот? Зошто неможам што на ум, тоа на друм? Зошто Елена, е таа што мора да мисли за секоја .бана ситница? Зошто е Елена, таа што секогаш преќутува? х100000 зошто? Неможам веќе. Неможам да бидам како правосмукалка, и се да собирам, и чувам во мене. Сакам да ја испразнам цела таа ќеса!
Цц, колку брзо забораваат луѓето. Добро, признавам, ветив, не го направив ветеното, стварно заборавив, а и немам време. Толку ли е факин тешко да се копи-пејстира текст од ворд на пп бе жити се?! Неписмен чоек. Ионака цел ден седиш на компјутер, барем научи нешто. А заборави дека ме намачи куп документи да си направам да аплицирам за работа која воопшто не постои? Не ме ни праша како поминав, а јас не ти ни спомнав. Ајт, било-поминало. А ти не ми остави простор ни извини да ти кажам. Не велам за џабе дека предобра си да си вистинита. Се надевам не се лутиш бидејќи стварно мене сеедно ми е.
Како бе, како можеше да си дозволиш!!!!!!! Нели ми вети дека јас те изневерив, ти ме изневери, толку ќе биде, нема да се повтори, дека ќе почне ново и поубаво, дека ќе ме сакаш како што заслужувам!!! Зарем треба да почнам да дознавам од други дека ме изневеруваш додека јас дома спијам и те мислам и си правам шпански сапуници во глава, ти по кафичи ли се лапаш со која ќе стигнеш!!! Не заслужив јас за вака не!!! Ова ти е трета грешка, и неможам да ти простам!! Готово е верувај, неможам повеќе!!! Те сакам но ќе те преболам! Јас и ти сега постоиме, НАС не нема повеќе!! Толку е, слободно сега мувај се со кои сакаш. Со мене веќе немаш ништо........
Чустувам голем бес во мене ,незнам на кој и да му кажам нема да ми помогне...бев многу наивна верував на другарки ги трпев предолго но една другарка ми го пукна филмот и се скаравме неможев да ја трпам повеќе,не сакав ни да ја видам но после еден година се смирив пак со неа со цел таа да стекне доверба во мене и така и направив таа стекна доверба во мене и почна се да ми кажува ,сега одкако јас се знам за неа јас повторно се отргнав од neа но затоа станав голема пријателка со нејзина најголена непријателка...Правам ли грешка со тоа што и се одмаздувам на истиот начин каkо шти и тааа постапи кон мене.Таа ми го згорчи животот ми направи проблеми со моите родилети поради неа моите родители немаат доверба многу во мене а jaс ништо лошо немав направено,се е поради неа.Женски лошо ли постапувам ? Сепак имајте у обзир дека сум бесна и тоа многу!!!
Ахаааа сега Ани вака Ани така а?!?!?!?!??! Е ја нема ТАА Ани , „умре“ , си замина , исчезнаааааа, барај ја некаде во минатото, и ако ја најдеш кажи и дека била голема глупача што толку ти дозволила
Зоштоо зоштоо ваква среќа имам зошто ... На мојоѕ 18 роденден по кафичиве никаков пеач да нема... во мојот град.. ЗОШТОООООО Нека ми каже некој зоштооооооо
Аааааааааааааааааааааа е*ате грдиоотттттттттттттт Да ти се дупнат две гуми утре. Ма уште од денес. Да, двееееееееееее!
Леле уште еднаш се исповедав на патолошки лажливец!!!!! Добро бе Лук,знаеш дека лаже,знаеш дека уште милион години да поминат пак ќе биде истата,знаеш дека лажењето и' е во крвта и пак те наседна. Епа треба да ми дадат Оскар за наивност.
Многу ми е шема кога Скопскиве улици,ќе ме направат да се насмевнам. Кога ќе ми го спојат патот со моја бивша девојка Кога ќе видам таква,нит се ругам,нит се дерам,нит пцујам. Намигнувам,се поздравувам другарски (СО РАКА) ИЛИ ЕДНОСТАВНО СЕ СМЕАМ И ТРОЛАМ ! Тролинг левел 25че
се разделуваме на Бог знае колку дооооллллггг период, за 2 дена заминува далеку далеку и фатил дреми пред компјутер а не да земи да седи со мене да се види ко чоек. ц ц ц и како да не му се развикам и да не му се раскарам се и сешто и како да не го отерам у пи*ку матер. сама си варам кафе сама си го пијам а тој зркнал в компјутер ц ц ц ми иди да го задавам ЗБЕСНАВ и му кажав да си го земи компјутеро и со него да си се испраќа мене да не ме бара... че го траснам од земја
Ме нервираат лицемерни луѓе,ме нервираат луѓе од корист,ме нервираат сите што си гледаат само за сопствениот ќеиф и за другите не ги боли уво.Можно ли е луѓево да се толку покварени,себични, со еден збор кажани НИКАКВИ.Ми иде да убијам некои од нив во моментов,ама не вреди за таквите да одам во затвор.Ќе полудааааммммм од нервоза