Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Ок. Досадна сум ти, што барам овде, себична сум ... Друго нешто ?? Имаш да ми кажеш ? Или ке чекаш пак погоден момент а ?? А вака ке ми се правиш како добра мајка, која ме сака секако и ме подржува у се , и добра сум за тебе само кога чистам нели ???? А ако побарам време за себе, ондак сум себична ??

Епа фала ти . Фала ти !

И продужи само да им создаваш друга слика на луѓево за мене. Продужи.

одличен пример си за мајка :clap: прекрасен не одличен.. Зборови немам Браво.

И ке ме бараш да знаеш дека ке ме бараш како што сега сум ти далечна ке бидам уште повише, атер брат ми сум овдека не ради тебе НЕ .

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    1 и пол саат, поминат за глупости.
    Буквално за глупости.
    Да ти се плукнам у тоа ординацијата на Бит пазар. |( За очно, еден човек влага, се задржува 25 минути. Па што ми правите живти све? Му месите леб?
    И за тоа време, само 3ца примивте. А башка има уште 6ца, а во 7 и 30 затварате. Ќе ги примите сите, утре сабајле. Па нормално дека ќе се откажам. Никаков ред, ебаго, се преку ред. :@

3. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.532
    Допаѓања:
    4.691
    Со извинение ама слободно можеш да
    се јебеш у газ

Ова вакво суштество на земјава не постои.. Дали само користа што ја добиваш ти е важна кај луѓето? Нека ти служи на чест, за мене не постоиш :@

4. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    Неможам бе,пукнав па сакам и јас одмор(заслужувам и јас одмор)!!Па, не е само школото единстевно нешто на светов!!Па сакам да излезам,да видам луѓе,да го видам светов,цел месец сум само над книгата, неможам веќе аман!!! :@
    ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ И ВО ШКОЛО И ВО ПРОФЕСОРИ И ВО СЕ!!!!!!! :swear:

5. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye i didn't cry i didn't sigh i thank god cows cant fly

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Minareli

Minareli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    19
    Епа за разлика од вас јас си уживам. :D
    Едноставно не се замарам со луге(ако воопшто може така да се кажат xD ) Кои се толку ницко паднати што дури и титаник им завидува! xD

7. Kicky

Kicky Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    74
    Значи годинава страшно немам среќаа во ништоо.. Абе во ништо ниту во работа, ниту во успех, ниту во пари, ниту во игри на среќа, ниту во љубовта, ниту во пријателствоо Страшноо ептеенн!!! :worried: ;( Добро бе до кога вака? До кога? ах...

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ааааа, сега ме молиш.
    Ама кога ти треба нешто, а вака? Нигде те нема.
    Извини молим лепо, кругот си се врти.
    Јас заради тебе, трпев, предходно. Сега си ти на ред!
    Јас ти бев вреќа, преносна. Епа веќе нема!
    Доста ќутев, и си д.пев, и собирав се во мене.
    Дојде време, да пукнам, од се што собрав.
    На моменти, ми оди се да ти изнаплескам во лице.
    Ама неможам. Всушност, знам дека можам.
    Ама после ќе ми биде криво, а знам дека не треба да ми биде.
    Што да правам кога сум волкава пи.да? М?
    Зошто имам перде на јазикот? Зошто неможам што на ум, тоа на друм?
    Зошто Елена, е таа што мора да мисли за секоја .бана ситница?
    Зошто е Елена, таа што секогаш преќутува?
    х100000 зошто?
    Неможам веќе. Неможам да бидам како правосмукалка, и се да собирам, и чувам во мене.
    Сакам да ја испразнам цела таа ќеса!

9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Цц, колку брзо забораваат луѓето. :fubar:
    Добро, признавам, ветив, не го направив ветеното, стварно заборавив, а и немам време. :tmi:
    Толку ли е факин тешко да се копи-пејстира текст од ворд на пп бе жити се?! :fubar: Неписмен чоек. Ионака цел ден седиш на компјутер, барем научи нешто. :fubar:
    А заборави дека ме намачи куп документи да си направам да аплицирам за работа која воопшто не постои? :fubar: Не ме ни праша како поминав, а јас не ти ни спомнав. :!: Ајт, било-поминало. А ти не ми остави простор ни извини да ти кажам. :worried:
    Не велам за џабе дека предобра си да си вистинита. :fubar: Се надевам не се лутиш бидејќи стварно мене сеедно ми е. :emo:

10. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Како бе, како можеше да си дозволиш!!!!!!! ;( Нели ми вети дека јас те изневерив, ти ме изневери, толку ќе биде, нема да се повтори, дека ќе почне ново и поубаво, дека ќе ме сакаш како што заслужувам!!! Зарем треба да почнам да дознавам од други дека ме изневеруваш додека јас дома спијам и те мислам и си правам шпански сапуници во глава, ти по кафичи ли се лапаш со која ќе стигнеш!!! ;( Не заслужив јас за вака не!!! Ова ти е трета грешка, и неможам да ти простам!! Готово е верувај, неможам повеќе!!! Те сакам но ќе те преболам! Јас и ти сега постоиме, НАС не нема повеќе!! Толку е, слободно сега мувај се со кои сакаш. Со мене веќе немаш ништо........

11. lady.com-mm

lady.com-mm Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    Чустувам голем бес во мене ,незнам на кој и да му кажам нема да ми помогне...бев многу наивна верував на другарки ги трпев предолго но една другарка ми го пукна филмот и се скаравме неможев да ја трпам повеќе,не сакав ни да ја видам но после еден година се смирив пак со неа со цел таа да стекне доверба во мене и така и направив таа стекна доверба во мене и почна се да ми кажува ,сега одкако јас се знам за неа јас повторно се отргнав од neа но затоа станав голема пријателка со нејзина најголена непријателка...Правам ли грешка со тоа што и се одмаздувам на истиот начин каkо шти и тааа постапи кон мене.Таа ми го згорчи животот ми направи проблеми со моите родилети поради неа моите родители немаат доверба многу во мене а jaс ништо лошо немав направено,се е поради неа.Женски лошо ли постапувам ? Сепак имајте у обзир дека сум бесна и тоа многу!!!

12. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Ахаааа сега Ани вака Ани така а?!?!?!?!??!
    Е ја нема ТАА Ани , „умре“ , си замина , исчезнаааааа, барај ја некаде во минатото, и ако ја најдеш кажи и дека била голема глупача што толку ти дозволила

13. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.417
    Зоштоо зоштоо ваква среќа имам зошто ... На мојоѕ 18 роденден по кафичиве никаков пеач да нема... во мојот град.. ЗОШТОООООО :@ Нека ми каже некој зоштооооооо :lol: :devil: :devil: :@ :@

14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Аааааааааааааааааааааа
    е*ате грдиоотттттттттттттт
    Да ти се дупнат две гуми утре.
    Ма уште од денес.
    Да, двееееееееееее!

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Ќорави едни... се ми се чини дека цел живот ќе останете такви. Ако!

16. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Леле уште еднаш се исповедав на патолошки лажливец!!!!! :@ :@ :@

Добро бе Лук,знаеш дека лаже,знаеш дека уште милион години да поминат пак ќе биде истата,знаеш дека лажењето и' е во крвта и пак те наседна.

Епа треба да ми дадат Оскар за наивност. :fubar: :fubar:

17. Dinamickid

Dinamickid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    27
    Многу ми е шема кога Скопскиве улици,ќе ме направат да се насмевнам.
    Кога ќе ми го спојат патот со моја бивша девојка :)
    Кога ќе видам таква,нит се ругам,нит се дерам,нит пцујам.
    Намигнувам,се поздравувам другарски (СО РАКА)
    ИЛИ ЕДНОСТАВНО СЕ СМЕАМ И ТРОЛАМ !
    Тролинг левел 25че 8)

18. Mer4e

Mer4e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    се разделуваме на Бог знае колку дооооллллггг период, за 2 дена заминува далеку далеку и фатил дреми пред компјутер а не да земи да седи со мене да се види ко чоек. ц ц ц и како да не му се развикам и да не му се раскарам се и сешто и како да не го отерам у пи*ку матер. сама си варам кафе сама си го пијам а тој зркнал в компјутер ц ц ц ми иди да го задавам ЗБЕСНАВ и му кажав да си го земи компјутеро и со него да си се испраќа мене да не ме бара... че го траснам од земја

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    За 1,05 бода, 5че. Зар биваше бе? :worried:

20. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Ме нервираат лицемерни луѓе,ме нервираат луѓе од корист,ме нервираат сите што си гледаат само за сопствениот ќеиф и за другите не ги боли уво.Можно ли е луѓево да се толку покварени,себични, со еден збор кажани НИКАКВИ.Ми иде да убијам некои од нив во моментов,ама не вреди за таквите да одам во затвор.Ќе полудааааммммм од нервоза :devil: