Абре во си-ви треба изгледа да си додадам уште една вештина-лижење или додворување на работодавецот, или пак више да имам родено 5 деца па од сожалување да ме вработат, или да платам едно 2-3.000 евра. Па кретену еден...зошто ми ја понуди работата?Зошто за џабе ме праќаше на интервју? Нели бев најдобриот кандидат за работата. ТИ ми ја вети! Се сеќаваш? И сега аман Пич-Грл немој не плачи еве ти утешна награда...Ама знеш таа има дете ова-она. Па што се ебела кога нема пари за дете?? Јас досега ќе родев четворка близнаци! Е баш да видам таа шо ја прими како ќе ти ја сработи работата...Ќе доаѓа на работа со се дете? Канцеларијата детска градинка ќе ти ја претвори Има цела Македонија да ти се смее бреее...Од сожалување вработи ја кај тебе приватно, а во државна служба пушти соодветен кандидат,па те заличи ко човек.. И од сега, невладина кога ќе ме излезе на телевизија да дебатира како треба да има мерит систем за напредок во кариера, а истите тие не ги вработуваат вистинските кандидати..има да ги запалам и да горат во пеколот...
И мора некој да ми расипе расположение и да ме замара во ПЕТОК! аман бе АМАН!!! Како се запишуваат луѓе на факултет што не се ни за 8мо одд да им дадеш светителство! Да Т*БАМ образовениот систем и после ќе видиш типката со диплома на супер работно место А знаење 0, способност 0, интелегенција - потпросечна НО способност за лигавње ЧИСТА 10кааа Е ај сегаа... Па и уште ќе ти кажува - СНАЈДИ СЕ ПА ЖИВЕЈ... Е*АТИ СНАОДЛИВОСТА!!!
И до кога планираш вака да ме мачиш а? Молчиш не враќаш на пораки, се правиш наудрен, па добро 100 пати се извинив, еве 101 се извинувам, згрешив, па жив човек сум у ПМ, ваљда смеам да грешам.. Нее еленушка не смее ни еднаш да погреши, иако си грешел и сум ти простила многу пати...
После сето кажано од ова се надевам ке ми олесни Наведениот текст си го посветувам на самата себе Јас една глупава смотана крава кога ке ми дојде паметот да не се замарам со ништо когааааа ? Кога ке престанам да мислам на секоја ситница? Кога душичката на раат ке ми дише? А зошто се замарам и од мравка правам слон ?! Знам што ми треба ! КОТЕККК !!! аман мамо удри ми барем некоја шлаканица да се освестам па ееее Животот е убав а ја крава сум невидена, аман бееее Незнам дали времето на вас ви влијае ама мене ептен ми дува на психата Готово се олеснив, се испукав згора на се па и стомак ме фати бреееејј шо човек сум Барем да испуштев некоја солза ми се плачи нешто а нема причина, не сум во ПМС, па ако испуштам некоја солза па и палома ке трошам За мене само ќотек !!! Аман време немој да се расипуваш престани како вентилатор да ми дуваш на спихата топло ладно ај готово помина ми
НЕ, НЕ И НЕ!!!!!!! Не е можно да сум олкав малер...уште ова ми фалеше...а таман си реков најубаво да си поминам викендов у пм
Преку Тасето веке од дволични личности во мојот живот, кои ми глумат лудило. Одвратни сте, не ми требате такви, не ве е*ам веке ни еден процент! АУТ ОФ МАЈ ЛАЈФ!!!
Ебати викендот само недела слободен ден. А цел ден го поминувам во учење утре тест правам -.- Секоја сабота у школо така то Мај -.- Како ќе издржам ни самата незанм
Е не можам да верувам...она на мене ми зборува за предавство?!? се се ама ова...јас неа сум ја предала ццц,па идиотке една ти си поим за предавство ако збориме за тоа не сакам ни да те видам во животов..........аааааааа
Неможаааааааааааааам веќе да поднесам секој ден се караат по дома,урлааат ко нездрави а јас имам трауми од нивното несериозно однесување. Викање и урлање пола сааааат,мирење и смеење 2 сааати и после пак карање пак викање.......
Аман, до кога веќеее?!?!?! Ууууууууууууууууууфф, ќе пукнам! Подосадно од ова, нема! Ќе добиам нервен слом
Не требаше да се нафаќам на ова, требаше другата опција да си ја земам, ова е чисто малтретирање, благо кажано ме заеба до негде, али ја сум поглупа што не размислив два пати. Цел ден ми пројде, а тек сум до пола!!!!
Да се испукам?! Море незнам кој ќе пукне ама вака више не оди...неможе бе никој ништо да не ти признава, никој ништо не ти вика да ти тоа го направи, сите викаат само ти ништо не направи, јас не правам нешто за некој да ми рече дека сум го направила, ама барем и нека не ми кажува дека ништо не сум направила, кога не е така, ма нека се гонат сите бре, кој каде сака нека оде што сака нека праве, само нека ме остават да си го живеам животот без нервози, едвај чекам еден ден, незнам кога ќе се случе ама дај боже да е поскоро затоа шо вака јас испукав веќе. Друга работа абе јас почитувам дека домашната работа е голема обврска и е потребен голем труд, меѓутоа да не одиш на работа, и да седиш дома мислам не да седиш него да си ја бркаш домашната работа со сите обврски нели, и со помош, да не одиш на работа,и на крај да кажиш дека незнам колку си работел, а се знаиме кои сме и што сме, се гледаме, ти се молам како бе има жени повозрасни, млади невести и нормално нели од секаков вид ем на работа одат ем дома обврските се завршени и не подговарат ништо, а тие дома што седат демек се поизморени, абе ајде ти се молам, мислам без навреда ама не ми е сватливо, како е можно да има луѓе што сакат животот да ти го претворат во болка, ма ајде бре.........
Стварно здравствово ни е ужас. Толку се безчувствителни, нестручни, забегани... Ни Сицилијанската мафија не можи со нив. Доаѓа и те гледа како некое тазе прасенце во касапница, уствари како мртовец. Наместо да ти кажи, ќе биди добро, борисе... таа ти вика чекај уште е рано, што те чекааааааа ехеееее Најтрагичното е што освен со овие трагични болести се бориме и со самите доктори.
Аман аман АМАН.FUCK .!. Можно ли е да сум толку заборавена еј зошто,ама зошто??Не ми е јасно што се случува со мене.Најосновни работи да не можам да запаметам кое и 5 годишно дете да го прашаш ке знае да ти каже што правело денеска Аман..Што ми се случува?АА А А А А А?
Да ти се плукнам у глупиот предмет! Ама ќе си го искористам инатот за позитивна цел и има партали да те направам утре!!!!!!
Се чувствувам како балон, жити мајка бе ПМС да не имаш цел живот, до сега некој да беше со тој инает што го имаш светов ќе го превртеше, се ти не можеш, се ти имаш организам не знам ти каков ! Стока не видена, диета не е да ја држиш еден ден и да почнеш да гнетеш како стока, си има временски период, животињо една! Пазиш, како не си пазела што јадеш, тоа 3 дена, а после, го снемува благото на радиус од тебе од 200 метри, среќа што ми е подалеку маркетон, па да не се вратам со двата рафта за благо што го имаат! Како капак па и патентот ми пукна на фармерките, ми се плаче, ми се рика, ќе земам со нож и ќе си се делкам по малку. Не најадена животињо, крајно време ти е, мечко една, ослаби еднаш !
http://www.youtube.com/watch?v=NlZv38qPAH4&ob=av2e Добро бе, колку пати ми ја праќаш в инбокс оваа песна!?! На овој начин ли ги вртиш ти женските?! Хм, чисто сумњам дека уопште ги вртиш... Господ да чува, слатка мала, сладак ја, ма бичеш моја да... И одма твоја сум! Значи колку голем кретен си не ми е јасно... После него ( ) нема да најдам некој нормален! Дај бе машки разбудете се! Со оваа песна само правите женските да се гадат од вас! Т.е. женските како мене, бидејќи можда некои се палат кога ќе им ја пратат оваа песна. Слатко љуби, слатка је.. - е види мајката! :geek: Од кај знаеш ти дали слатко љубам јас бе!? Нека ти се повтори ова и во амигос блокадос ми леташ! Глупчо...