Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Ама, аман више од другарки и "другарки", во денешно време да не знаш кој што ти е. Дали ти е пријател или непријател. Само лицемерие. Аман!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Добро чоеку,GROW UP .!. Иритираш со твоето однесување.Па на крај нормално никојанема да те сака.Вечно ке си сам.
    Дај освести се :@ :@ :@ Чукни се во таа шуплива главудра дека вака никаде нема да стигнеш :fubar: И вонземјаните на Марс нема да те примат |( Среди се малку...Зар не ти здосади да се лутиш постојано за ситници?
    Ама не,јас сум крива што сакам да помогнам.Нема да изигравам повеке Мајка Тереза :@ Снајди се сам.Немој утре да се жалиш како ти си наивното детенце.мрш таму,оди да пиеш млеко и да си земеш цуцлата во уста.Тоа ке биде најдоброто нешто напраено од тебе.

АААААААААААААААААААА :devil: :devil:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.038
    Допаѓања:
    5.452
    Па добро кога ќе се одлучиш што сме ние?! Ни самиот не знаеш што сакаш!
    А вие "другарките" да знаевте толку многу за така да критикувате немаше да ви биде животот толку мизерен! Се исполнувате од неуспехот на другите, за да си ја исполните вашата празнината, мизерии! И дај престанете да бидете толку површни и лицемерни!
    А вас професорите што ве фатило климакс не сме ви ние криви! И 4та год сме, дај олабавете!

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Да бе да, имам двојче, и? Епа цела вечер ќе бубам, па се ќе научам, бе. Нема, нема поголем инат бе. :@

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ве мразам! Двајцата! Покварени суштества до срж... :@

6. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    значииииииииииииииииииииииииииииииииии од турскиииииииииии серииииииииии прекуууу таквотоооооо :@

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе Господе, зошто вака ми правиш?
    лугево во мојот круг ни се водат ни се тераат
    божем на другарките можеш да се потпреш, ама ни на тоа не можам да се потпрам-двете се змии од кои едната е луда по момчето, а другата па љубоморна ми е изгледа што јас имам момче-а таа од дома не излегува, и третата е нешто ко првата-многу долго се заедно-не сме баш некои другарки
    на крајот на краиштата ке ги испратам и двете по гаволите, и има да се фокусирам само на мене и на мојот живот, можеби и тоа треба да го направам за да се сменат работите
    па после за луда ке ме прогласат што одам на медитација и други курсеви како што ми кажа едната од другаркиве да не сум станала секташка(бог да чува и да брани)

8. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Значи кој влезе во оваа нашава гимназија ќе види што е вистински пекол... :@ Ејј тоа ли се луѓе со факултет брее ццц,како криминалци да се родиле само подмити ги на некој начин и 5 а тие како мене си учат и за тие привилигираните..ама живци ми кинат оффф ... Ќе им платам полекааа :devil:

9. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    :o Ај ако сакаш тргни си ги рацете од рамото на маж ми или ќе си одиш без нив!! Кокошка една искубана бре! Па и дури му вели О ја знам девојка ти!! ЖЕНА мори!! Жена сум му! Божем не знае или не гледа олкав прстен и кај мене и кај него !! Е од вакви значи ми се крева и коса и глава и нозе и се!! Идиотка идиоткосана!! Та мене ќе ми го расипува раатот! А ти теле едно отвори очи, не биди наивен ко магаре! |(

На ivanovicka и babaDara им се допаѓа ова.
  10. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.797
    Допаѓања:
    339
    Пробав секакви диети но никако не можам да ослабеам веке преку глава ми е од држење диети :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    2 недели и тестот е готов, еве ги 4 се веќе... и ми вика јави се другата недела...ам таа не знај колку сум јас инајџија и колку можам да бидам досадна... а колку ми е само важен тој тест. Цел живот ми зависи од него, а и цела процедура почнува од него...да имав сила ќе и појдев до Скопје и ќе ја поднашминкав професионално, по струка! :)

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Скопје НЕ Е ШУГАВО, драги мои Скопјани!
    Уште тоа го нарекувате активизам? И да е метафора, не ја разбирам.
    Секој што си го навредува својот град, се навредува и себе.
    Ако е тоа поентата, ондак, супер.
    Сите сме шугави, ама барем си живееме сложно нели.
    Или не?
    Се тепаме, бе, да!

Повторувам, Скопје НЕ Е ШУГАВО.

На Cynthia и ljubam им се допаѓа ова.
  13. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Преку глава ми е од тресикурци и плачипички!!!

14. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    623
    Ми се допаѓа е за испукувањето. Но кокошка една и не знам уште што за девојката или жена е не знам што а никаде не видов како го нарекуваш маж ти. Изгледа забораваш дека за неверство потребни се двајца. Таа не го видела прстенот на раката кај маж ти, а тој не го видел а го носи? Кривицата најпрво побарај си ја кај него?!Дефинитивно. Не може некој со сила да натера некого на нешто. Секогаш ги окривувате девојките/жените а никогаш не видов некој подеднакво да окриви. Двајцата сносат вина. :)

15. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Аман ма мамо аман!!!!!!!!
    Сите требало да ми бидат петки!!! Сум намалила две петки и тоа на четворки, и дери ми се цел ден!!! Иди убиј се ма, тебе сите ти беа петки во основно!? Кокошко!

16. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Преку глава ми е од се!
    Под голем притисок сум... Неможам веќе се ми е у***но (извинете на израз :tmi: )
    Барем нешто добро да ми се случеше деновиве - чудо ќе беше! :envy: :@ ;(

17. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Девојче,дај започни да си го живееш твојот живот.Озбилно ти го велам тоа,зошто ако ми се замешаш по 3 пат ке бидам принудена јас самата да превземам мерки.Озбилна сум. :devil: А останатото го оставам на тебе |(

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ти дали си нормална???
    Поминаа толку години далеку од нас,и тоа по наша желба.И самата знаеш дека пристапот до нашата куќа ти е забранет!
    Па сега после толкку години,со кое лице ти се осмелуваш да посакаш да влезеш во нашата куќа со по еден пар чевли?!? :^) После се што ни стори ти остануваш таа бестрамничка што одсекогаш ја знаевме.
    И уште еднаш ќе ти повторам немој да си се осудила да го поминеш прагот наваму зошто лошо ќе си поминеш...знам јас добро зошто ти баш сега сакаш да дојдеш...за истата работа која ни ја направи пред многу години.
    Губи се од нашите животи!!!

19. ivanovicka

ivanovicka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    227

(леле како те разбирам ...истото и мене ми се случува оооо колку ги има такви кокошки секојдневно а многу добро ме знаат ...е ова стварно вади од такт. :devil:

20. butterflygirl007

butterflygirl007 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    стварно можи ми е другарка но неможам повеке толку сум изнервирана. Секое гледање мора да ми зборува за своите дечковци своите лјубови но никогаш не ме сослушва што и да почнам да кажувам ме прекинува и си зборува за себе и служам како рамо за плачењ а стварно не сакам да се карам само незнам како барем да се оддалечам од неа стварно не можам да го издржам повеке ова