Амури. Што јазик ќе имаше. Зошто мора толку често да пцуеш пред професори? Не, не. Од сега, „по ѓаволите“ ќе биде мојот најтежок збор.
Мајмуне,дома скапуем болна ејјјј ти ни здраво ни бутур. Дојди да ме видиш,па инфузии примав,па дојди бе малце види ме,се уште постојам,многу лесно ме заборави. Па додуша која сум ти јас па мене да ме памтиш и сам ми појасни дека имаш многу побитни луѓе во животот! Ајде сега иди кењај,лепотануу,и колку и да ми збориш лошо јас пак те сакам
како можеше вака да ми се случува на мене се ми оди наопаку оваа мајка што ја имам ме третира ко да сме со папочна врца споени а уште малку 27 ке имам а татко ми и брат ми се изроди кои што не сакам да ги спомнам ова не е живот, ова е мачење, па подобро да си умрам, доста ми е од се а јас па се понадевав ке одам за Маврово, ама сум глупава па после нормално дека нема да бидам иживеана, кога ми го плесна во фаца еден бивши се чудев, и вистина е , со ваква мајка Демир Капија не ми бега кога ке си ги исечам вените доцна ке и биде, ке се кае, ама доцна ке биде
Мрзазам жени што оговараат -трачарат по цел ден и се толку зафатени со туѓите животи што немаат време да се погледнат во огледало или пак не сакаат да го видат она очигледното...уште на прв поглед ми изгледаше ко мушко но не си ни тоа барем машките се бричат и бањаат а ти смрдиш одалеку. Ти си едно неиживеано глупо створение сите те знаеме каква си, можат да те трпат САМО татко ти и мајка ти, а останатите ти се смеат(ти за сите имаш имаш лош збор но ние сите за тебе имаме насмевка па ти си бесплатна забава пукаме од смеење на секоја твоја прича) но ти и понатаму продолжуваш да живееш у заблуда дека си ЖЕНА не душо ти си една смрдлива вреќа која не се бања редовно, заби миење што тоа??? флека до флека си се шеташ а глумиш дама Оди ма фрли се у Вардар али немој да пливаш дозволи да те одвлечка текот на реката со сите гом.. машини,делови и останатото ѓубре како тебе. Се надевам нема повторно да се сретнеме,но доколку се случи тоа имаш поклон од мене огледалце ти го пружам и ти ги упатувам следниве зборови:ти си греота можеш да збориш што сакаш од љубомора но не сум јас крива што си ти ти а јас веке личам на нешто,затоа затни си ја устата доста ми е од твоите причи и не ми се обраќај немаме заеднички теми пошто ти си најнегативното створение што сум го запознала испод чест ми е да дискутирам со тебе. Но сепак ако не ме свати или пак ако ме испровоцира ќе ја понижам пред сите... епа извини си заслужила и полошоо многу полошо
http://dnevnik.com.mk/default.asp?ItemI ... D3F3D4BFCF Пу да ти ебам владата скапана, одвратни створења шипој!!! Пуста Македонијо...
Имам бес насобран во себе,ќе се испукам на некој,морам.Веќе со месеци не сум се карала со некој онака да се изнадерам да се изнадерам па да ми биде полесно.Некој кат тад ќе го окрка.Јас неможам повеќе.Ми доаќа да одам на некоја планина и да се изнавикам толку силно што ќе го искоренам гласот што доаѓа од душата..
Леле бе шо и е на женава како од планина да слегнала. Понашање нула а јас сирота ќутам да не згрешам нешто. ццццц значи дозволено им е на сите да ме повредуваат јас сам ке молчам и ке трпам па добро бе немам ли јас душа? од камен ли сум? Стварно веке не бива така. Значи на овој свет мора да си ѓубре па да те сакат и почитуват. ОД ДЕНЕСКА НАТАМУ ТОА И КЕ БИДАМ
Сакам само да исчезнам. Друго ништо не ми треба, ни другари ни школо ни родители ни НИШТО НЕ МИ ТРЕБААААААААА
Планирате да ме олабавите малку и ќе почнете да се понашате како што ви прилега на годините или треба порадикални мерки да преземам??Побрзо ќе добијам 7 ца на лото отколку на некои другарки да им дојде памет
Да имав избор и под други околности немаше очи да ми видите веќе! Да можев, уште истиот момент би ве фрлила во хорор филм каде ќе бидете првите жртви кои ќе скапуваат.
АААААа Аман. Се’ шо е мое се’ ми зема, ќе почнам да си ги кријам алиштата од неа. Што е најлошо моето омилено пролетно палтенце си го носе. А јас не можам нејзиното големо ми е многу. Овца една. Глупача. Ќе пукнам. Само ми дојди ти па ќе видеш.
Ааааааа не, не си досаден, оток си!!!!!! Невиден оток!!!!!!!! Едвај чекам да излезам, веќе на глава уште да ми се качиш фали! 39812903 пати ми влезе во соба, 3123912832189 пати ме праша кога ќе излезам аман веќе, отоци имам на главава од тебе па после зашто ме боли глава епа ете зашто! Ајде чао, излегувам јас, се спремам, се носам у пиз*у матер веќе аман!
Неправда, па тоа е неправдаааа.... Не ми се верува, кој на прослава, кој заради ракомет си отиде порано дома, па добро бе се дискриминира ли вака, треба како за еден така за ситеееее Сега демек ќе паднам во несвест за да ми речат ајде оди си, ма да се сомневам
Како што може родител да ти го расипе денот никој не може.Ке отидам во Понеделник на факс и ке си ги соберам документите и се отпишувам.Неможам заради неа да добивам стресови секој ден кога е во прашање факсот.Не ми е гајле дали се сум положила или не.АМАН
Ааа девојко вака не ако имаш проблеми и ако си изнервирана не ми се истресувај мене, нема да го доволам тоа Што сум јас крива.... Бог да чува, мене остави ме на мира, како јас да немам проблеми Боже Боже па пријателка си ми бре еј, не ми е јасно како можеш да помислиш такво нешто, јас не сум ко ти бре, не крадам ја дечковици ја си имам СВОЈ, и не ми е дојдено до твојот а и да немам дечко НИКОГАШ ама НИКОГАШ не би го погледнала тој твојот... Девојко имаш 22 год. а размислуваш како да имаш 8 год. Ме поздравил и одма имам ја нешто со него... Луда работа брејјј Абе само од вакви не го бидува светов
По втор пат. Од денес и јас сите ке ги игнорирам,јас ке бирам со кој да зборувам.Е така...нека се одморат малку од мене.МРШ
Секоја сабота во школо да одиме, само таа за велигден не. Не е фер, едвај чекаме викенд и сега и во сабота во школо, само недела дома. Недела ко недела, најтапа ден и плус и тој ден е за учење и кога ќе се одмараме? На Св. Никад
аман што е со луѓево???како некој може да ти се прави другар а да ти љубомори за се буквално за се пенкало да купам ќе отиде дома ќе земе пари и ќе го купи,недај боже да сакам да купам нешто а кажам одма отвара уста паааа и јас сакав да купам такво па купи мори иди купи не ме замарај ...
Преку глава ми од самата себе ! Значи ми се иде да се треснам онака 131243590 воспитни по фаца можеби ке се оправам! Знам дека со овие НЕ-постапки стојам тупкам во место, знам дека можам да направам нешто, да превземам нешто за да биде Нешто а пак ништо не правам. Смотана сум за мн работи бидејки премногу унапред размислувам што ке биде како ке биде, дали ке биде, што ке мисле тој некој за моите постапки... АЛОООООО многу те е гајле кој што ке мисли, прави тебе што ти одговара и знаеш дека е за твое добро ! Морам морам овие мислења да си ги сменам, да превземам нешто што ќе биде чекор напред а не вака ... некој да ме турне па да тргнам е таков сум ... никакво