Пуши Спојлер кур Шведска! Уфф, колку се израдував кога му се нафрлија. А, кога ќе ми се смират страстите, ќе коментирам во темата.
знаци не мозам да разберам зосто толку лицемерни луге да имало?„!!!!... гледај си го зивотот не се мешај каде не ти е место...пу бре
шо да кажам попрво што да напишам освен е*и сееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее како почнав да те мразам ејјјјј се има да проплукаш
Ме фатил пмс деновиве, па гнетам житни плочки како луда и пијам по три литри вода дневно! Расположениево мое променливо како времево - час сонце, час бура! Правам некои луди работи, возам точак на дожд, а мама ме кара што го бацувам кучето и скришум му давам колачи. Се ми смета, се ме нервира, не помага ни медитација, а собава ми е преполна со кршливи работи кои можат да настрадаат секој момент!! Каснат автобусите, внатре безобразни луѓе што ми ги испогазија новите чевли, а денес еден лудак ќе ме кренеше на хауба додека си поминував на пешачки!!! И зошто по ѓаволите бифето не работи во сабота?! Во сабота не се пие кафе?! Умрев за голтка кофеин денеска!
пред некое врмее запонзав момче од кавадрци и тој беше во куманово се мувавмее и сега ако мајка ми не ми даде да одам во кавадрци незнамм што ке направамммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм а баш го засакава момчетоо и секојдневно си пишуваме пораки исеееееееееее ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :\
Се мразам себе си оти на пола саат ми се менуваат чувствата и расположението амн веке ми скисна да сум таква па не е фер заш ми се десава ова нз од кај ми дојде на мене веке пола година се мачам ако знаете некој лек кажете ова не е на арно и маж ми ми вика дека не е во ред поради тоа што нему му се истурам за се
Господе, прости ми што тресам вакви работи за време на празници. Гуска една проста, абе у право се старите луѓе кога велат дека од вашето место куче не е за земање, камо ли човек. Гет а лајф!! Мавни ми се мори, со месеци те трпам само за корист се дружиш со сите, а љубомора те јаде секој Божји ден, устата ти се пребраќа од завист и нервоза кога нешто ќе ми тргне на добро, што за другарка си ?? Ме заболе мене каде си била и со кој си била, само стој подалеку од моите блиски! Те трпев многу време,а ама почна да прелива чашата, ќе те сечам од корен ако сакам, бугарска певаљко... Затоа.. Back off BITCH!
@@@ те мразам мори гуско еднаа па уште ми велиш извини знам згрешив сакам да се смириме. Со кој да се смирам?!?! Со тебее ли? Абееее одиии тргни ми се од пред очи да не те гледам курво еднаа.. Ти ти тааа што ми беше најдобра другарка, таа што ги знаеше сите мои тајни најде со него да се муваш . Биди среќна што несакам да се брукам пред другите иначе пред сите ќе ти ја искубев косата овцо низаеднаа.
Да ти ебам среќата. Да го употребив тој збор. Ми фалиш бе Цеце, највише ми фалиш. Никогаш нема да те заборавам, срце мое најубаво и најслатко. Ах, уште еднаш бар да те погалам, сонце мое најсакано,
Господе утре помогни ми со лагиве да се снајдам на крај негде да испаднам. Незнам како да ја погледна проф. во очи..срам ми е. Неможам си спремив јас дека сум испомешала све сум спобркала..ама па не е тоа тоа,неуспех не само за мене туку и за нејзе и за школото,со лагиве нема да излезам на крај незнам што да напраам повеќе. А и ти ти да ми се појавиш ќе те истрижам. Г-дин Х.-чекам да ми ги вратиш наочарите ми рече дека ќе ми ги вратиш уште пред месец дена,а јас и болна и све ни дојде да ме видиш нит ништо. Г-дин К.-исто и за тебе важи,можеше да ме прашаш,во кочани си отишол ова она,прашај ме од кај знајш како ми е шо ми е,од утре пак ќе ми се лигавиш.Ама нема да те трпам да знаеш Ми иде да земам да си умрам да се закопам негдееее,да ме нема,да не ме гледаатт ваква
Под 1. Како тоа атеист е така ревносно загрижен за Велигден? Зошто длабоко у себе не е убеден во атеизмот што го пропагира. Хипокризија до даска. Ако не веруваш, човече, ќути и уживај. Презирам, значи, од дно на душа, ликови со изгубени вредности што мораат да сервираат некому гадна маса мозочна за само да исперат душа од гревови правени пропратно години наназад. Никој не е светец, па ни светецот. Под 2. Блеснаа фреските во св. Димитрија и одеднаш сите станаа верници! Верата е интимност. Се чува во најдлабоката суштина на секој од нас и не се пропагира јавно доколку нема потреба за тоа. Гледам вести и ми се повраќа. Под 3. Не сум слеп верник, не верувам во попови, но верувам во сила и енергија што не можам да ја објаснам и немам потреба да ми биде објаснета. Тоа е во сите нас, на некаков начин кој не се објаснува. Ама паламудење со опроштење како треба и зошто НЕ треба, на оној век, брате. До кога бре, ќе бидат сите мудреци и ќе кажуваат како да живеш живот? До кога?
КУЧКА НИЕДНА !! ТЕ МРАЗАМ МОРИ КАКО МОЖЕШЕ ТОА ДА МИ ГО НАПРАВИШ ?! ЈАС ТЕБЕ ТЕ МИСЛЕВ ЗА НАЈДОБРА ДРУГАРКА СИТЕ МОИ ТАЈНИ ГИ ЗНАЕШЕ ТОЛКУ ВЕРУВАВ ВО ТЕБЕ А ТИ ШТО МИ ПРАВИШ ? ТЕ МРАЗАМ !! МИСЛЕШ ДЕКА КЕ ОСТАНАМ САМА ? НЕ БЕ КУЧКО НЕМА
Какви гадови ебате идиотите и после чист град. Ку* чист град док не научат примитивциве што значи канта за ѓубре! Давете се идоти во изметите дома во вашите куќи, научете да ркате дома пред да искочите, и најлочнчињата и отпушоците и остатоците од храна да ги фрлате на соодветно место....у Европа сакале.. уште лепат мрсули по автобуси у Европа.. жими ваквава и после Скопје прљав бил, да ради вас..
се изнаслушав денес совети, мислења за тоа како да си го подобрам животот, чув и колку било лошо моето однесување, кое инаку било само резултат на сите мои идоли од одредени филмови, шоуа, спотови и сл. и си викам WTF is wrong with you people!!? зарем го обожавам ѓаволот и сум член на некоја секта, што ми го зборите сево ова, боже господе останав без зборови.. зарем треба да бидам казнета што имам некакво хоби, нешто што ме расположува во текот на денот, што ми влијае позитивно. не ни сакам да се трудам да докажувам и објаснувам ,бесмислено е сето тоа. затоа што полесно би ми било на слепиот да му опишам бои, на глувиот да му доловам звуци, музика, отколку да разубедам вакви луѓе, како моиве дома. се што сакав да ви кажам со сета должна почит мили мамо и тато, е да ОДЕБЕТЕ! и да сега се чувствувам многу подобро
Аммнн веќе од се Овие денови сум се нервозна а таа овцата кога ке ја видам у школото дено ми се расипе..уфф ку4ка глупава...онајпат мине покрај и ме бутна..леле се се воздржувам ама уште едншка нека и се повторе ке ја помодреам...поголема е од мене ама мала е на изглед..имада ја утепам па ни другарки нема да ја спасат..смрдла глупава не можам да ја гледам курва глупава !!
[СДК] Сакам да кажам... Се ме нервира не знам, ме фака некоја негативна енергија и посакувам да имам боксерска врека и да мавам да ми излезе оваа негативна енергија што ја имам во мене. ААААААААААААААААААААА (сакам да се раздерам ама нели не личи). планирам да си купам боксерска врека веројатно не е многу скапа. Исто така преку глава ми е од вести, турски серии и останати глупости на тв. Од кога не сум гледала некоја убава драма или комедија, се некој инасилни и глупави филмови. Ај доста беше ми олесни малку
Значи не ги разбирам стварно некои личности... Како бе тоа влегуваш некаде и одам ТАП пред компјутер на фб. АЛООО дома немате ли нет?!?! Па нагости доаѓаш човечеее свести се...
Добра идеа....и јас би си купила ама ќе ставам слики од оние неколку личности што ми го уништија животот и секој ден ќе мавам барем да ми помине бесот ако не можзм друго да сторам.... ц ц ц ц не можам да сфатам зошто никој не ја гледа ситуацијата од двете страни туку само од едната што слушнат тоа....никој не ме праша што како, а ми извадија 300 муабети..... и на крај на свет да отидеш пак ќе те најдат