Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Докажа колку си паметна, не се секирај, сите знаеме дека имаш интелегенција ко птица. |(

2. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    човекот си дава мн акции ејјј тој фејсбук ако не постоеше,ќе останевме прости се извинувам,ама ми се иде да го здрбам ехх да беше до мене :swear: :devil:

3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.335
    Допаѓања:
    5.867
    Е кај си сега да ми се јавиш кога можам да зборам..Таман ќе легнам да спијам и ќе почнеш да титкаш..Безобразен!

4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Значи не планирам 10000000 дена роденден да правам. Тој ден ми е луѓе и крај. Утредента пак ли ќе спремам бе мајмуни едни :devil: ? Ааааа ке ви кажам јас утре. Кој сака у вторник нека дојде после не можам |( . :fubar:

5. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Веќе ми е смачено секојдневно да слушам „Седни да јадеш ништо не си јадела, види каква си исушена!“ , а јас пред тоа сум јадела милијарда пати. Што сакате да ме направите? Аман веќе, кога не ми се јаде не ме терајте да јадам, ако ми се јаде знаете и самите дека одма седнувам да јадам. :!: |(

6. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Грозно ми е што ми се измешаа сите планови и сега нема да можам да присуствувам на еден важен ден на мој другар :( А,од друга страна ако испревртам се што планирав и успеам да одам ќе ми се отворат нови проблеми. Кнап со време сум, а и при крај со нервите богами. Зошто мора секогаш на сите да им удоволувам ? :@ :@ Гуска сум стварно :tmi:

На LanaSGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    3.148
    Глуп еден глупак невиден :@ :@ :@
    Дрво едно скапано, будала, глуп леелелелелелеле како ме нервираш бре говедо едно!!!!!!!
    Што се случи ај кажи да си знам ........ ццццц не ми се верува :x
    Можеше да ме замараш до никое време а сега не можеш ни прв да ми пишеш ејјјјјјјјј, смотан еден!!!
    Што е ти се здосадив бре ли? Па така кажи будала една глупа лелелелелееле
    А јас сум крива оти ти придавам значење на тебе будало!!! :headbang: Јас сум таа што е глупа така излева ова .... ауфффф

8. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    292
    сега што да мислам....нејкам ништо да имам со тебе...само другар....тоа е...несакам во ништо да не се впуштам после потешко ке ми биде...аааааа...и тој твојо другар..подобро ке му биде да не ми се пушта!!

9. parisheroinstars

parisheroinstars Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    25
    Ако ти така сакаш, нема да ти пишувам. Нема да бидеме ништо. Ќе пробам да те заборавам.

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.304
    Допаѓања:
    5.952
    нема да кажам во врска со што е бидејќи тука и ѕидовите имаат уши(форумов фемина е читан од повеќе луѓе кои можеби ќе се пронајдат во постот) само ќе кажам на крај ја се крива испаѓам!!!!! ја не сум никој фактор таму !!!! само сакав да помогнам за да на крај испаднам крива ?!?!Туу, ти со добрина они те убиваат полека :@ :@ :@ :@

11. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    до кога вакааа??!!! порасни малку и признај дека вчера се испонаша како мало дете и преска исто :headbang: :headbang:

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Каде ми е пиштолот? Па јас убаво да се распукам?!?
    ГЛУПАЧКА, ГЛУПАЧКА И ТОЧКА!! :rofl:

13. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    NOVO NOVO NOVO OD DENES SE E*AM ZA 10 DENARI ZA 5 DENARI GO PUSAM A ZA 3 DENARI GO LIZAM

Една '' френдица ''го пишала ова на статус на фб. Боже. Како не и не незгодно да напише нешто вака невкусно :worried:

14. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    lele, ima sekakvi po svetov me iznasmea (iako ova ne e za smeenje) :^)

15. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    И одоздола коментар а се комплет бесплатно :!: . :rofl: боже што се држи земјава :D

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.304
    Допаѓања:
    5.952
    сигурно некој/а и го нашле Password, која не ја сакаат баш, и сега си изиграваат на нејзино име :?:
    (извинете за оф топик)

17. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    па и тоа е можно :D

18. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Кучка .. кучка невиденаа ! :@
    Ми се правеше другарка а зад грб ме оговараше а .. зарем ти беше малку она што го направив за тебе ?
    Се правев за тебе .. мојата омилена и најдобра другарка ..
    Но јас сум крива јас ти дозволив ти така да си поиграш со мене бев премногу наивна ..
    Уште кога ме поигра за прв пат требаше да стаам крај на нашето пријателство ..
    Но не јас глупава и наивна пак те примив со отворено срце во моето друштво .. но ти пак ме поигра и пак и пак :@ ..
    Тоа помина незнам како но се смиривме .. толку ме иритираше а ти тоа го знаеше и се појави на мојата врата случајно
    заради уште така една “другарка“ која знаеше феноменално да лаже ! :envy:
    Пак го продолживме пријателството овј пат беше толку искрена спрема мене што мислев дека ти дошол паметот и не си веке дволична .. Но згрешив ! направив голема грешка со тоа што пак те сметав за моја најверна другарка !
    Смени сто и едно друштво и пак се врати кај мене :worried: .. Сеа пак како гром од ведро небо отиде кај други .. кога те прашале зошто више не си со мене и другите другарки кои те сакаа ти си кажала долга приказна :@
    Која долга приказна ма која ? која која која .. :@
    Да па сигурно онаа приказна во која ти си мало и дволично детенце кое сака многу да си поигрува со пријателството .. на таа приказна ли мислеше ма глупачо невидена на таа ли ? :!:

19. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Да може и тоа има коментари у таа смисла. Ама никогаш не се знае. Само како и да е ме нервираат такви невкусни коментари :^)

У меѓувреме го снема постот :rofl: :rofl: :rofl: може ја информирале или се свестила што напишала :rofl:

20. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    292
    Леле...аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа........нееееее нема да се заљлубам....неее не ми се свиѓаш...аааааааа.... ;( зошто мора овоа на мене да ми се случе..... ;( никогаш немам среќа во љубовта....