Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Баш така

2. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Значи дојде ден и кога тоа што никогаш не очекував да се случи, се случи и тоа посебно од него, никогаш не верував дека некој може толку лесно да ги избрише сите спомени и се да заборави едноставно да напушти се...колку што е можно повеќе се трудам да не бидам сентиментална и емотивна но еве како во овој момент емоциите ме совладаа, сите што мислиш дека ќе ти дадат некаков вид утреха ги нема, секој си го тера својот живот и не се замара со другите и така кога ти е најтешко сите те оставаат сам.....сакам се да помине лесно, знам дека сум силна и дека еден ден ќе се смееам на овој текст...преку глава ми е од се!!! :@ :@ :@

3. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    КЕ ТИ Е**М ГЛУПАВОТО ВРЕМЕ,СЕА НАЈДЕ ДА ВРНЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

4. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857

Прикачени фајлови:

5. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    леле мори кукчко курво нз неможам да ти најдам збор маани се од мене јас не се замарам со тебе ни ти со мене што ти е филмо курво глупава наркоманке јас не се распрашувам кај си со кој си ти се замараш со мене и мојот живот иди обеси се ма курво скопска најголема скопска курва од ѓеѓе позз

6. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Шо е бе момички, ве здоболи кога Белла отвори уста и почна да кажува тоа што стварно го мисли! Од сеа па натаму така ќе биде, има на сите устите да ви ги затворам! Глупи едни. Жити другарките жити.. Или ќе има правда, или ќе ме нема мене во тоа друштво! Е толку од мене, срцки, поз! :*

7. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Нека оде у ПМ она на мене ке ми вика да си држам устата затворена јас шо сакам тава ке говорам и сааааа коа на цел град ке кажам за неа ке видеме дали ке ми вика устата да си задржам затворена!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ значи кога ке ја видам господ нека ми даде трпение да не ја срамнам со земајата!

8. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Tоа што сум постојано насмеана не значи дека сум среќна :doh:
    Не, не сум среќна но нема да ви го покажам тоа вам, нема да дозволам да се храните од мојата тага, ќе ве оставам да изумрите како глувци :@ Вие љубоморни суштества :devil:, вие кој се правите мои пријатели а позади ми копате гроб.... Зарем немате свој живот а??
    Хахх мислите дека ќе се спуштам на ваше ниво и ќе се одмаздувам... не бре се лажете....
    секогаш пред вас ќе бидам насмена...колку и да ми е тешко никогаш нема да ви дозволам да ги видите моите солзи... НИКОГАШ

Женски горе пишаното не е за ниту една од вас... да не помислите нешто

9. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    -Јас се грижам за тебе,уште те прашувам како си што ти е за да те развеселам ти ми се дереш??!!!
    И после тоа ме прашуеш зашто сум те игнорирала денес,извини лепии али више муабет не ти праам!

-А ти мори гуско,дали кажи ми дали ќе се соблечеш гола за да го добиеш а?Ајде неможеш да се договараш со разни негови другари за у исто време да бидете у иста дискотека/кафич..Извини вака ама ти си бооолнаа,ти си психички болна особа.
    Уште не ми се верува дека успеа да му ископаш двајца другари преку фејзбук да дознаеш кај искачаат да отидеш таму да се запознаеш со нив само САМО за да бидеш со него..Дечкото 3528585383825 пати ти кажа дека нејќе ништо со тебе бе алоо

10. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    читам низ форумов нешто, и вака останав :o Па зборувана сум била јас овдека ххихихи...
    Ама читам мнооогу касно...ех, да знаев тогаш, ќе и речев неколку работи - прво,никогаш не те сметав виновна за ништо, ама сп твоите предходни коментари, гледам дека си девојка со ''бурен'' живот, сега сфакам како си влегла во мојот; второ, и мене ми велеше дека ме сака, плачеше,ме молеше, исто време кога така постапувал и со тебе; и трето, мегу мене и тебе девојко има една голема разлика, мислам, ако гледаме преку неговите очи - ти беше "негова'' кога бев и јас, и мислеше дека тоа е најблагородната работа на светов...сега за него ти си најголема к***а , а јас сум онаа која никогаш нема да ја заборави....
    И пак ми е жал, и за тебе и за него, за тебе што си била таква каква што одсекогаш и изгледаше дека си, за него што ме смени за тебе, и не успеа да ме заборави, а јас немам никакви чувства кон него, и сум среќна како никогаш порано ;)

11. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Ја мразам ова пуста држава запустена ја мразам...

12. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ПЕЗИ, БРУКИ!!!!!! :@ :@ :@ :@

Е, ете како ќе ме направи резил!!! Да му се сневиди....... :devil: :@ :@

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    неможам да глумам дека не ми е гајле,е таква сум де па што?!..
    после све тоа што помина не можам туку така лесно..
    очиве само што не капнале солзи што ги кријам пред другиве..
    а она пак сестрати како кој знае што и мајка стана али паметот никаде и е...господ да и помози..
    а ти пак кај си бе? толку веке ти е до мене?ништо да не ти е гајле?
    знам знам дека не ти е до мене,се тоа знам..
    али ете јас будала испаднав па сега сето тоа ме боли зар ме боли..
    никако да престанам да мислам и чуствувам никако,а само колку посакувам да немам сето ова што ми е..
    ах да е така ке видише ти тогаш како е,да сакас и чекаш...
    не биди бе глупав не ти доликува,таков образован човек да пајга на едни без А да се рече...срамота..

и после све ова..како ке се зивее заедно а УПМ како бре еј??!!!... :@
    каков е сон тој што ке беше? што бидна сега?
    глупак еден... :@ :@ :@ :( :( само да исчезнат овие шуства што ги имам па ке видиш што е да бидам ладнокрвна..тогаш ке видиш...срамота бре срамота... :fubar: да имаше малце во главата ке бесе добро а не само ка доментираш и се глупираш....
    леле како си ме изнервирал.... ;( ;( :@

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    48.470
    Аман, да се немало термин толку :devil: исти к*рац и приватно и државно ти е :devil: колку пари ви оставив а термин за 5 минути не можевте да ми најдете а :@ да чекам сега до петок за да добијам терапија :@ :swear: :swear: :swear:

15. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    преку глава ми е од професори...сите кажуваат свое мислење, а нашето какво е не им е гајле :@

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ооооо Божеее зошто ми се случува оваааа???? :@ ;( ;( ;(

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.161
    Допаѓања:
    124.567
    Мене памет не ми доаѓа :headbang:
    Ако ми е,се ми е заслужено кога не си ја држам устата затворена :@
    Доверба во никој!!! Тоа го знам,ама ете пак погрешив ,ах ако ми е ;(

18. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Значи колку мразам личности кои се ценкаат за 5-10 денариии... Хелооо па рече не частиш ТАКА?! А сега ние не сме ти дале парии :tmi:
    Божеее ќе ти дадам само јас 20 и со тие НОСИ СЕ и фати У ПМ! :@ :devil:
    ГЛУПАК! - само незнам Таа како те трпи, нејќам да те видам више во моја близина!

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Лелее жено колку ме нервираш, ти најде мене да ми кажуваш. :swear: Ќе ти го кажам јас на тебе вицот. Е сега за инат се обратно ќе правам од тоа ти што ќе го кажеш. Мисли дека дека тебе ќе ти се потресувам? |(
    Небитна си!!!

20. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    Значи мораа да ме изнервираат баш на роденденот,секоја им чест ,браво. :bow: Да ви се плукнам во луѓето да ви се плукнам глупави,еден роденден не ми е поминал, а да не се расплакам. :@