Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Аман! Неможам како порано да! И не ме споредувајте повеќе! Тоа шо сте го поминале вие не е исто ко ова јас шо го врвам! Не сте биле таму да видите како е,не е светот розев ко шо ви изгледа,не е ова времето на Тито ко сите беа поштени.Денес се е за пари,ама бе тато како не сфати? Не гледаш и тебе шо ти направија,па нас немало да не тормозат,ајде жити се! Се поќе и поќе да се давало само! И после јас крива,како да не! Синкир мене не ми е смачено и не сакам да помини се! А и не кажвај за другите ко незнајш како беше! Ти немаш ништо видено бе чоек,после другите арни,јас неарна,ма немој! А како стигнав до тука? Дека не учев? Ај жити се! И нема да ми кажваш ти дека за мое добро било,за мое добро ти ќе ми кажваш кога не знајш шо е добро за мене! Не знајш шо сакам! НЕ знајш дека неќам цел живот само да учам и работам ко тебе! И не ти е малку една работа,па и со уште една глуспот си го уништуваш здравјето! ДЕмек ќе си добиел од тоа,како да не! Се што добиваш пред тоа го вложуваш,пошто се е скапо веќе.А твоето здравје не се враќа така лесно.Гледај си го здравјето малце! А и баба ми,ни таа не можи поќе,нека си седи на газот и нека живеј помирно,нека не се сили поќе,не можи и да сака! Нема 60 години,70 и кусур ги има! А да си ја вршиш работата шо треба,ќе добиеш многу поќе! НЕ си играј играчки :fubar: Мислиш само вие разбирате и така ќе се работите...
    Е не се! Зато ќе прам како шо јас сакам! И како шо ми одговара! Пошто не треба само ти да ми кажваш како е,кога јас гледам како е и гледам работи шо ти не ги имаш видено! Зато после неверваш.НА нерви ми одиш! И после сакаш демек да прифатам шо си кажал и да речам така е.Е не е! И научи се дека не си во право! НЕ е само товјот збор. И извини ама книгата сама не се прочита досега,не учам јас само ти ко ќе гледаш :envy: И не ми кажвај дека каснам ко не е така! Не е мојот факултет 3 години па да каснам! Ко ти да незнајш.И сама знам шо треба да биди и шо е добро за мене,не мора да ми кажваш,па и да ме навредваш,пошто нема да те трпам! И никој не ми соли памет,јас сама ги гледам работите и како се и шо се дешава. И не треба да променам многу работи во мојот живот,туку вие сте тие шо треба да си го сменат мислењето и да прифатат некои работи!Пошто не сме сите исти.Јас имам други планови во глата и не се како вашите!
    И за него,да,не се откажав,ниту па ќе се откажам.И вие сте криви шо не се гледавме.Гледај го факултетот,ајде Бт,ајде пак Бг,треба да учиш,од Ск ви се крева косата и курац јас со него шо ќе се видам...Епа нема поќе да е така! Ќе фатам автобус и ќе заминам! ЌЕ ви речам имам работа! Пошто и јас сакам некои работи да си направам,не ми треба ваше одобрување.
    Одвај чекам да почнам да работам и да не кажвате дека зависам или дека трошам за според вас глупости и да не си ги кинам нервите! А и сакам да си имам моја куќа или стан и да си го уредвам,а не да ми кажвате вие само како шо сакате! Епа сите живеат во оваа куќава! УПМ веќе!
    ЌЕ пукнам жими се :@ Е ај учи со нервози! Уште вие ми фалевте сега! Треба и изнервирана да заминам сега пак на пат! ТАму пак ме чекаат триста работи и ако не полудам убо ќе е!

2. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    не не без гајле само ти си жртвата извини, ја само си дремам со скрстени раце...

Уживај, ке си го одредам денот кога ке си ЗАМИНАМ.

без гајле, ке те видам коа ке останеш сама.

А карма постои, како шо му враќа сеа на татко ми, така и на тебе ке ти врати без гајле. Со прст нема да мрднам ни за тебе.

Па не мајка, што сакаш биди ми.

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.960
    Скопје е супер несовршен град. Проблемот е што секој втор скопјанец, со мало с, е совршен гад! И нормално, не се поднесуваат.

Брат, ако не ти се свиѓа, губи се од тука. Таман малку посвеж воздух ќе имаме.

Мала дигресија.

Ако бившите на вашите бивши или сегашни или што и да е, ги среќавате по форумов, пишете им ЛП, објаснете си го гневот, ставот.
    Дигресија плус - растењето боли, вака или онака. Внимавајте.

4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    АМАН со овој татко АМАН :swear:
    кавги, закани, кога е под дејство на алкохол-дури и во последно време станува насилен(како пред малку што прстите на рацете сакаше да ми ги скрши) и благодарение на лудницава по дома незнам веке на што не помислив, па дури и на мажачка, ама не со овој сегашниов, АКО ми се пружи прилика, ама ни тоа не е решение :worried: од еден пекол, може во друг да влезеш
    баш размислував јас да се вработам, мајка ми работа има, а и брат ми ако се вработи супер би било, да си одиме под кирија, оти овој пекол не се издржува жими се :x
    баш вчера размислував за опцијата странство т.е. работа преку лето со една другарка ама таа не сака :doh: и јас незнам што таа сака да работи, ама тоа е веке друг проблем
    и можеби ке си речете девојчево одлепи скроз на скроз ама и на коцка помислувам-еднаш да пробам, можеби ке ми се насмевме среката, не некоја голема сума пр. 300, 400 денари-ептен сум во тесно и јас и моите, па и на луди идеи помислувам, а чуствувам дека нешто ми се случува, дека станувам агресивна-последница на домашниот пекол во кој живеам, само се прашувам до кога вака :x Господе помагај

5. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    И оноа кога ќе ти дојде да кажеш, срање е се! Ама ќе помине! А што не поминало?! И кога луѓето би биле бар малку луѓе, со тронка човечност и топлина би било одлично!

И ме занима како бе завршувате мастер за една година?

6. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Aaa значи така а :clap: за тебее сега ја видов твојата "љубов" значи би ме оставил во овој пекол и би заминал во Шведска а?? :@
    Оди и ти остави ме, како и сите други ;( но немој да ме бараш ако заминеш, немој да ми се јавиш, ниту да ме прашаш како сум....
    ;( ;(

Среќно и толку од мене :*

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    леле бе како можат така да кажуват па цекај по лека,се уште не сум ни таму а тие уште сега куманда на мене :!: аха како да не...
    кажиму дека јас не сум глупа па ми треба кумандир да ми кажува што и како..
    првин нека и каже на ќеркаси а не мене..
    и тоа да знаеш дека нема да му го дожволам...
    хм,човек во години си не те личи...срам ти било.

8. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Памету, кај си? :headbang:
    Не веќе преку глава да ми е... Еднаш не научив, ЕДНАШ!

Камо да го имав тој разговор од денес на ум пред, ете, пола година нека е. Колку голема услуга ќе си направев себе си.

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Те мразам неспособен и бескорисен мој татко ,се од инает ги правиш сите работи ,само за скитање и пиење те бива за друго нешто и не си способен !!!! :@ ги мразам сите кои ме повредуваат и да секогаш ќе се најде некој што ке ти рече грев е да мразиш некого дааа грев е а тоа тие што ми го прават мене,што ме газат ,ме плукаат,ме повредуваат тоа и не е е грев !!!

10. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Како може некои луѓе да знаат само да зборат и да не осетат кога треба да престанат и кога треба да си речат крај. А па како може па други се да сфакат буквално и да се лутат, иако знаат дека не се у право. Бог да чува. Ама ајде...некои ги мрзе да си потпрашат па одма си носат заклучоци. Ајт...

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.960
    Страшно иритира кога гледаш како некоја кукумјавка, која нажалост не успеала да задржи некаков човек крај себе, те презира зошто си во Љубов.

До тоа дереџе стигаат одредени жени, што не можат да се носат со својата самотија.
    Ко да е тоа крај на светот!
    Срамота за нејзините години. Ма да кога ќе подразмислам, везе немаат години со самопочит и свест.
    Свашта.

12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    ауууу значи стварно сууум слепааа - ништо не гледам и глупа сум!!! ФАКТ! :!:
    И сега се отиде у 3 лепе!!!

13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Ајдееееееееее стереотипни, искажете се!!!
    Ало, со кој памет бре!
    :@ :@ :@

14. laryla

laryla Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    230
    Прекиниии да каснишшшшшш значи не биди таква мрза и влечка,од тебе поголема мрза амин! Се влечеш во секој чекор,едни садови миеш за 300 саати ебате! Прекини! Не сфаќаш дека некого нервираш со тоа?! Касниш и што е задоволството тука?Не разбирам,стварно... :envy: :worried:ilent: :headbang: :o: :punch:

15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Многу сум нервозна денес :@ , мислам дека ќе пукнам од нервоза. Се молам денот да помине што побрзо оти не знам што ќе направам. Ми се плаче, буквално ми се вика на цел глас ;( . ПМС ли е или што е работа, важно не е на арно.

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Jennifer Lopez feat Pitbull, со закон треба да се забранат вакви (не)музички измишљотини! Мислам, каква иднина ќе видат младиве ако растат на вакви ствари?!
    Па уште и на радио ги пуштаат.

Бетер се од турбо фолк, арно викаше мајка ми

А овој Питбул праи музика ко оној турбофолкот глуп, а?

Баш!

Многу се нервирам кога шундот зема замав поголем од нешто што би можело да биде едукативно и полезно за луѓето, башка што песните им се глупи ко искривена патика! Мрш у три лепе пи*де материне! Сериозно ме нервира глупа музика! Па уште и коа ќе ми текне на оние двајцана, абе фаци на векот веќе, да ахам важи!

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    17.466
    Нејќеш да ми купеш ролери, нејќи. Ќе си соберам пари и сама ќе си купам. Не идам ни на мај, ни на свадба кај прва братучедка не идам ама ролери ќе си купам. Несмее мајка ми да ми купе, несмее дедо ми ќе си купам сама. Па тогаш ако ги кршеш од грб ми ги крши. Не да речеш испадни надвор цел ден си у соба. Шо ако испаднам сите се возат, шетат, а ја, ја треба да трчам по нив како улава нели. 2000 нејќеш да дадеш да ми купеш, а за у кафана ќе ги дадеш одма, нели? Е, бре стоко една, идол ми беше. Секогаш се гордеев дека имам најдобар татко што ме караше кога правев глупости, ама за памет беше знам. Секогаш го поштував тоа. Ама да викаш на мене затоа шо не ти бил погоден денот, некој те изнервирал па да се истуреш на мене и брат ми. Да кршиш се шо ти е при рака, да ти си го купил, знам, ама нели треба да го чуваш. Си ми купил компјутер и секогаш на нос ми го вадеш, па 21 век сме бе, нема куќа без компјутер. Си ми купил нови кревиња и секој ден ми кажуваш, па земи ги ја на земја ќе спијам. Ти што сакаш можеш да си купеш, а јас, ја треба да се молам со месеци и месеци, ако сакам нешто. И тоа не дека ги сакам туку дека ми треба. Си бил кнап со пари, а? А за такси имаш пари нели? Можеш да одеш на работа со такси, да си дојдеш со такси, незнам зошто за у веце не викаш такси, или нема, а? Јас, мајка ми, брат ми кога сме се качиле у такси за на работа или школо, кога, нема пари ќе одиме пешки, а ти нмој ќе се укршиш. Срам да ти е, незнам кој ти дал за право да бидеш татко, шо не ни заслужувам така да те нарекувам.

18. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    20
    ИДИОТ ЕДЕН,СТОКО ЕДНА СКАПАНА КАЖИ МИ БЕ СО КОЕ ПРАВО ГО НОСИШ НАЗИВОТ ТАТКО?.Те мразам бе те мразам од дното на душата,заради тебе вчера мајка ми си замина од дома.Како не ти е страм бе,секој божји ден да шеташ како некој уличар ама не ти текнува да си побараш работа.Две деца имаш дома бе дегенерик еден,а знајш по цел ден како идиот д го креваш тонот на сите...И да знајш камо да имав каде да одам,око не ми трепнува бе ќе се спакував и ќе си одев.Само не разбирам како не ти е страм 50+ години да чекаш од баба ми и дедо ми млекото и лебот да ти го купат...

19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Плачи, пукни. Не си во право. Убаво ти рекла. Не ме интересират што и како ќе зборуваш. Ова е мој живот. Не дозволувам да ми се мешаат личности како тебе. Дволични и љубоморни. :envy:

20. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Значи од прости, неинтелегентни и неизживеани личности преку таквото!
    И без тебе ќе ни биде супер - дури и подобро ќе си поминеме...
    ПУКНИ!!!
    И да, веќе немам комуникација со тебе после овие работи... :hai: