ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ доста веке амн сите ти се другарки ко им требаш а тебе ко ти требаат ги нема абе да ги молиш да идете у кафана да ги почастиш значи толку идиотизам и никаков народ неам видено се вадат со глупости ми вика дојди на гости и ми кажува кој се ке дојдел и што значи јас те викам ама не сакам да дојдеш,значи ке идам со некој шо 2 пати сум го видела у живот и по ме испоштува ке дојдел со мене затоа што и него истото му го напраиле абе уффф преку глава ми е амн за излет не се замараат ни па се замарам очи та без очи,една будала невидена сум шо мора се добро да праам а лошо да ми се врака
До сега читав тука. Едно 15 мин. http://9gag.com/gag/4016576 Еее, и се „нафурав“. Штета што незнам толку убаво англиски, да склопам некоја сочна реченица. А знам да преведам, што зборат. Иначе мамката ќе им ја ...в . Штета..
да ти ебам и пмс и се значи одвратна сум си во пмс тоа е чудо, се на колец набивам Hемам желба за ништо . го најде моментот Спојлер да ја ебам Kурвата Eва се ова е заради нејзинот итар женски гз
Знаете шо,више у ПИЧКУ МАТЕР ОД ШТО МИ Е УБОО НА ДУШАВА!!! Абе како да ви објаснам ... неподносливо е! Она као сончево е, сурфам, играм танго на полноќ и водам љубов до 40490540 и назад! Ко плажа со бел песок,тиркизно море,добар хаус и корона со лимонче! Ко пијанство,ама ко ти е тамам да се одлепиш СКРОЗ и утре не ти е лошо. Као кога бев на одмор у СТРАНСТВО (шо прави македонка у странство на одмор? Игра на шанк! Епа имам играно,ама таква си беше дискотеката,си бараше,плус да се разбереме,е тоа беше диџеј и вентилација и незапотени мишкотини!) и играв на шанк со 3554350435934 луѓе кои не ме рецкаа ни 2 посто пошто прво беа препијани, второ зошто не им беше гајле,трето зошто сите го правеа истото и четврто зошто се лапаа...на сите страни! И...убоо како онаа вечер кога му ја лупнав вратат од таксито и си отидов дома до неизвесно! Убоо и ко една вечер пред тоа кога се стискавме од ладно, и една вечер летно време,кога излегував боса само за една гушка! Епа од се тоа множи со бесконечност! Леле ептен се испукав значи! Лелеееееееее е неповрзано редактирам,чисто за да прашам кој толку сериозно го сфаќа ми се допаѓам на форумов,па што ме одлајкна дури два пати у последниве 30 мин?! Поим немам кој е,ама хани...зошто мислиш дека ми се допаѓам опцијата ми значи нешто на форумов?!
Преку глава ми е веќе од обрскиве!! Нека се заврши се, за конечно да поуживам малку во периодов и убавото време!
Од такт ме вади ова, кога ве мрзи да мрднете со два прста и да се јавите, да видите зошто ве бара некој. Побогу, можда итно е! Ама не, 2минути да се направи пауза е многу, нели? И да, итно беше! Страшно.
Некој,некој,некој многу многу ама баш многу сакам да го тепам! Епа драга моја најпаметно не идај среда нашколо,затоа што партали ќе те направам.Знаеш јас љубов со ќотек искажувам! Ќе видиш ти на кого земаш нешто што не е твое,нешто што не ти припаѓа! Крадецу низаеден! Тоа кослето у раце ќе ти го дадам бее
Гтово ке земам ке фрлам атомска бомба врз мекдонладс Со кој акл ми звоне шефо на смена и ми вика „ ти денеска мора да дојдеш порано на работа„ ја му викам кога е тоа порано ( иначе треба да бидам од 22 до 06) и типчето ми вика па сега е 19:15 ај у 19:30 !!! Тај ненормален ли е , шо ја ке дежурам у Мек секој ден, ај да земам да се преселам там , на скарата ке спијам бог да чува А и плус не сам Птица Ластовица па да летнам и за 15 мин там да сам. Или ферари возам па точно на време ке стигнам. Оооооооооооооооооооооооооо тупак некој..... Не одам сеа од инат ! Ке си седам до десет дома, така да си знае!!!
Ич не ме интересира, кога сум во ПМС сакам сите да ме третираат како што сакам јас. Тогаш јас сум принцеза И што вака, се искарав со сите зашто не ми одат по ќејфот
Се расплакале јадни души желни за внимание, кај им се лајковите! Елајте да ве гушнам. Мислам дека може таа опција слободно да се избрише од форумов. Е тогаш ќе видам кој што ќе прави.
Еве гушни не, тука сме Лилитка, Пирамитка, Каролин Коста, Старбакс.. ќе не збере сите? Оти сме јадни малку! Ја еве пример ослабев неколку кила од јадост и не можам да се смирам оти плачам цела ноќ, како можеше мене?? !! И не е понетета за за лајкој, има други поенти. А сериозно не сум размислила ако ја нема опцијата? Гледаш мислам дека на форумов бев само за тоа. Ми требаше време да сфатам. Ти благодарам. Имаш поздрав од јадната.. Туку не, сериозно се сложувам да ја нема опцијата ми се допаѓа. Пошто мислам и ти имаш кукано како со тажни приказни добиваат лајкови, ти сметаше еден период тоа.
Не знам зошто се најде во постов, искрено. И во ниеден момент не посочив на ниедна од гореспоменатите, кои си ги читам, и почитувам. А ни на тебе. Поентата ми беше дека жалосно е да се пишува за мотив како лајк. Овде сум од 2009 год, и немаше лајкови, и ништо не фалеше на форумов.
Најверојатно дека јас бев единствената која кажа тој што одлајкува да се реши да го направи побрзо. Не дека лајкови конкретно ми се мотивација, ама оној збор јадни некако неубо ми дојде.. Како да е имам почит спрема тебе, имај убав ден..
Зошто не можам да глумам, зошто? Зошто секогаш секој мора да ми го дознае расположението? Зошто не можам да сокријам ниту една моја емоција и од авион може да се види дека, на пример, не сум расположена? Зошто порано можев да бидам ладна како камен за буквално се', а сега се притресувам за најмала ситница? Зошто сум толку проклето осетлива? Зошто толку многу се грижам за другите и сакам се' да им угодам, а никогаш јас не сум сама себеси на прво место и не си ги почитувам сопствените желби? Што се прекрши толку во мене што ме смени за 180 степени?? Ми се смачи од сама себе
Добро бе зошто и мојот компјутер е против мене???Зошто? Седум пати го уклучив и сам се гаси од ич ништо...не е фер,ќе полудам без тоа...
Тешко ми е те сега у вај момент. Журката заврши сите се опијанчија легнаа по кревет по земја. И јас сама последна уште не пијана не ме фаќа нешто , тажна седам така на фемина и се надевам дека ке можам да најдам тука утеха , да се почуствувам како да сум дома во македонија. Порано секој ден бев на фамина секој ден ми беше посебен. Имаше толку смеа, забава , утехи, плачења, све по ред. По толку месеци идам овде пак, ама некако се чустувувам како да сам сама, како да се е било и поминало Носталгија .........уф
како може 2 пораки и 2 кратки повици- да стигне сметка од 960 денари? КАКООООО епа така е кога татко ми не ми купува еден мобилен обичен па макар и на старо за да станам припејд мајка ми не дава пари за мобилен на старо, а јас шокови преживувам кога ке дознаам колку ми е сметката, и тоа сега не ни вртам точно заради тоа што 2 пати се испеков со истата и парите што едвај успеав да ги заштедам-минимално е , но сепак ке одат за тоа одвратно чудо а јас на педикир не можам да отидам стопалава ми се катастрофа, ме болат
Господ нека го казни одвратниот монструм што ја претепал неговата баба. Ах, пијаницо една зелена бре, како не му е ни малку жал! За такви луѓе само смртна казна, да си толку нечовечен пу јазк, сељачиште едно!