Не можам веќе да ги трпам сите овие дволични личности, што си гледаат прво себеси да си угодат, а останатите воопшто и не се битни за нив Секој само за себе си гледа, секој за секого јаде гомна позади грб, а после си прават лице: Срцеее, маче, душооо Стварно ми е ску*чено од сите глупаци што ми се наоѓаат во околината. Цицачи на позитивна енергија. Бедни суштества, способни само да те напунат со негативност, да ти го избедираат цел ден, и да се ситат на тоа. И преку глава ми е и од ова школово више аманнн, на +40 ќе те гњават по 45 минути, исфрустирани професори си лечат комплекси преку понижување на учениците. А смачено ми е и од НЕГО, што не му текнува дека треба да преземе нешто. САКАМ ЕДНОСТАВНО ДА БИДАМ САМА, ДОООООЛГО ВРЕМЕ!!!!!!!
Крај неможам повеќе... Крајно сум разочарана а и сама сум што ми ја влшув ситуацијата.. Ќе ве молам некој да се најде да поразговара со мене бидејќи во сите ја изгубив довербата, а оние двете единствени не се тука моментално а мене ми се случува бура... Ајде некој нека ми пише ЛП ве молам ќе пукнам..
И не ни очекував ништо друго, ама пак се нервирам, се јадосувам... Го мразам со сета душа го мразам! Како сум можела со таков човек, три години животот да си го делам!?!?!?! Со кој памет??? Гледам дека дошол до кеш... Се расфрла, по ефтини ку*ви троши, а ти глупачо, чуди се како крај со крај да сврзеш... Ако ти е! За друг пат, памет в глава!!!
Неможам веќе амаааааааааааааан! Знам дека беше гад ама уште го сакам и после се што ми правеше Нонстоп ми е во мислите, нонстоп плачам, а ни сама не знам зошто Како да го преболам веќе еднаш, како да бидам среќна како претходните два месеци без него? Какоооооооооооо
UUUUUUUUUFF!!!!!!!WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Uf kolku ja mrazam drzavava! Se preku vrski. A nekoj sto navistna znae za inaet go otfrlaat. Offffffffffffffff kreteni!Gi mrazam!!!! Ne e fer! :
http://www.youtube.com/watch?v=MqcVpF5J ... r_embedded Се чудам што потрошив 3 мин. да го изгледам видеото. На што личи ова бе, на што? Вака си ја "разубавуваме" државата со "убави" песни? Се брукаме. Вака во ЕУ сакаме? Не бре, какво ЕУ, ние не сме достојни како држава, па за таму сме. Гадотија, гнасна. Зарем вреди да ја изгубиш гордоста, и да се брукаш самиот себе, па после државата, само за да заработиш пари? Ма какви пари, она сака да си ги испромовира вегјите и тоа гнасното фациште. Се нема искапено типката, па ќе ми пее. Мизерно, мизерно. Искрено, ја жалам... а, стајлингот и е ... Ете затоа ја имаме титулата ' Најмизерна држава ' . Како не им иде паметот?
Тоа ти е животот... Самите си ја кроиме судбината, предизвикувајки ја кармата.... Од нас зависи, од нас самите, од нашите постапки што ќе ни се случува... Не ти посакувам ништо лошо, но знам дека ја свртуваш кармата во негативен правец... Да не си ја грешам душата, ама мило ќе ми биде да сетиш какво е да страдаш! Ти ми ги уништи најубавите години... Ред на тебе е да проживееш низ пекол. Само продолжи вака, нема да те одмине...
Значи многу мразам некој кога ми ветува нешто а не го исполнуваааааааа....... Само немој да мислиш дека јас сум на закачалка и дека секогаш сум достапна...
mene denes me iznerviraa majka mi i tatko mi ne mi dadoa da spijam kaj drugarka i nogu me iznerviraaaaa nesto pred nekolku denovi mi tekna da si ja smenam, deckata ama majka mi ne mi davaaaa nisto ne mi dava da pravam kako vo stakleno dzvono me cuvat se me nogu nerviraaaa bas se a i " drugarkite " kolku se samo dvolicni taman pomislam da bidam iskrena so nih pojavuva se nesto so me potseka deka ne treba da bidam iskrena so nikoj neznam ama na vaa planeta nema nijoj aren sestra mi ne e tuka i nemam so koj da govoram ko govoram nesto nikoj ne me slusa i kako barliva sama si govoram i tava me zivcira i mozam samo da govoram so papagalo i taka blagodarenie na ovaaa tema sse ispraznih ]
Незнам оти сите вака реагират јас се клештев ко ретардиран коњ добри 20 минути за тоа колку е мизерна. Шпиц чизмето тигарско у склоп со се останато тигарско шо нашла у Шутка. Тандем смрти. И хулахопката е добра дава шмек!
^^ Смешно ми беше прв пат кога ја видов, ама после жал ми падна. Грев. Стајлингот и е чиста 10-ка, шта да ти причам, што нашла то стала на себе, анимал принт, шпиц чизми, од некое тезгиче, хулахопките шаховски, а во фацата ко смачкана и изџвакана петарда. И нека нека грмаааааааат гРомоОви, ветриштаа нека беСнеат Ќе имам кошмари од оваа, ахаха ... кој талент, еј! ццц.
Пак ми е убаво у пичку матер,до кога више?! Некои луѓе у мојов живот ми се создадени е вака да ме нервираат од што ми е убаво,па да се испукувам! (ова се вика да го заебеш Марфи,демек лошо ти е шо ти е убаво,па да ти потрае! Он увек работи по обратна психологија!Педерче! ) Досадна сум со песнава денес,ја напнав,ама еве ви ја пак! Ретко ме расположува ваква музика,ама ете,хит ќе ми биде деновиве,а у ствари,тоа е,како оди лето,се повеќе вакви звуци сакам да чујнам! http://www.youtube.com/watch?v=RSfBTHl8 ... ture=share Не бе,више ај у к*рац што ме тера да го мрдам газот и телото,нема смисла!!! Лив ми алоооун! Па ни недела не осеќам дека е,дека треба да станам утре,на раат не можам да се депримирам више!
Ааааааааааааа Интер мамето вашееееееееееееееее им ја сервиравте на Јувентус титулата што вие дај Боже никад да не ја кренете со Милито на чело!
I сега ти мислис ако ке идес до кај насево место и јас се ке заборавам сто си стропала за мене E па нема батка мислис така а?!!.. Oти немас никој освен мене ваму и сега ке ми се правис добра,сто сакас да ти донесам,па ми писис секој пат кога ме гледас. Nесакам нисто од тебе мори никаквице како не ти е страм?!.. Sи зборала сесто за мене а сега добра ми се правис. ма немој. Aко мислис дека ке се вратис кај мене како сто те имав блиска порано се лазис,веке не ми е гајле нисто з. Tебе. Aко имасе во глата ти немасе така да тропас за мене. Nесто сто Nе треба. Jас секогас правев тоа сто сакасе а ти мене ме меткас. E па сега иц не ми е гајле. Jас пак ко сестра те мислив. Aли згресив. Tи не с. Nисто. Sестра моја се знае кој е,ти ни цетвртина неси ко неја. I те молам не ми се близи. Dволицни и лицемерни не сакам. Tоа сто бесе немојс да дојс пак.
Ќе си го вратам она што е мое!!! Нема да оставам така, газда на туѓо да изигруваш... Ах, колку само те мразам, немаш поима!!!!!!!! Дури и дупло ќе ми вратиш, верувај ми!!! ГОЛТАР!!! КУЧЕ НЕМА ЗА ШТО ДА ТЕ КАСНЕ!
Пукна бомбата и во нашиот клас... Нема на ова да остане .... А и комшијата наставник по Музичко ке си го добие своето
Па стварно некои луѓе немаат осет за некои работи,еј абе некни се расправав за едно исто па исто,па пак ми идеш дома да ме нервираш и да ми креваш притисок,абе ајде оди си кај ти е местото не се замарај со мене терај си живот што било било поминало никогаш нема да биде повеќе исто ,колку да се трудиш веќе да биде исто нема да е ,крај некои работи си имаат почеток и крај,па не сум јас за секој овца па секој да може да ја стрижи,си терам свој живот и не сакам мешање од страна,веќе сте само пријатели или странци за мене,а бевте ми најблиска фамилија,али не може некој работи така како што сакате секогаш вие
Толку сум рамнодушна некако на понеделников, ко кактус некој пустински. Досадата би се обесила од што е досадно, мајке ми. Одеднаш тапа! И се наоблачи. Мамицата. Е не ми се иде на работа, не ми се праат глупи обврски, ми се лежи на лежалка со пинаколада, и да не слушам ништо и никој! Е баш така.
Неможам да им поверувам на паметот. А ќе кажеш професорка, жена во години. Лечи на мене нејзини фрустрации, поради тоа што не станала докторка, останла да работи со деца низ школово. Мене тоа најмалце ме интересира. Не ме родиле мене за да исфрустрирани будали истураат нервоза врз мене. Преку глава ми е веќе од школово. Башка и фејсбуков решил денес да си поигрува со мене, коа решив да се пуштам да рашетам малце по нетов да смирам живци. Е во три лепе нека иде се. Не ми се ни чита. Сеа Езел ќе глеам со старине од мука. Ќе си пукнам.