Па добро бре, може ли човек еднаш да седне на раат на компјутер со цел да се изрелаксира, да си читне хороскоп и т.н. и т.н. без да го извади од памет она детиштено шо се дере абракадабра Го мразам! сеа и на тоа треба да мислам, дека кога ќе отворам фемина, обавезно намалување на звучници, во спротивно ме очекува оштетување на сетилото за слух!
Лелеее ама се изглупирав. Аууу Среќичке неинформирана, како не прогугла малце. Оди сега убиј се. Баш ми е криво.
(со глас ко од топ шоп)Ако нешто не ви иде у животот или се радувате зошто ви иде,а не ви е ко некој,побарајте ја Лилит,само за 0,00 денари ќе направи да ви се случи нештото кое го немате и се радувате шо го немате! Не,не знам јас што со себе више. Пред некое време,трт прт после бањање се мачкам се мачкам и си викам,их може не се гледа,ама среќна сум шо никад не сум имала мозолчиња на...задникот ко некои женски на пример (чест пример ,честа појава )... Погодете што се случи?! Ова е само мала,смешна работа која го потврдува правилото,помисли што ти се нема десено и не сакаш да ти се деси,ти се дешава ко за инает!!! Леле колку сум среќна што немам тело на супер модел, леле колку сум среќна што никад нема да најдам пристојна работа у Македонија, лелееееееее колку сум среќна што не сум на Малдивите,па и што немам милион евра,па кејфови да терам,ма нејќам,ќе се испурјачам,не може тоа така! Е ај сега да те видам!!!
Добро бе,будало недозреана,кога ќе престанеш да лечиш комплекси на други луѓе,а? Преќини веќе !Другите биле вакви,другите биле онакви!А ти каква си си се запрашала некогаш,а?Не?Епа треба!Зашто едноставно не излезеш од мојот и животот на сите други,зашто?Дебели иле другите,слаби биле,сиромашни биле...Како само не ти е срам да ги проценуваш луѓето според нивната облека и парите?Шо ако му се од Пазар патиките,бе?Шоти е на тебе гајле од кај му се?Ако е сиромашен не значи дека е и покварен у карактер ко тебе.Ти си богата,па шо ако,коа у карактер си да не кажамм ко што...
Онаа македонски ми се испоразвика посабајле. Се испокарав со мајка ми 432375875845 пати и ме прати на психијатар. Сестра ми дојде со другарка и ме избрка од соба. Влегов да се бањам, немаше топла вода и шампон. Ми се јаде, ми се плаче, абе чекај уствари не ми се плаче, ми се спие, ми се шета, ми се пие нешто, абе уствари не ми се пие, ШТО Е СО МЕНЕ БЕ? Damn PMS! Спојлер
Зорле ми викаат глеј ја сликата а знаат дека сакам да престанам со благо. Наместо да ми покажат слики од некои згодни, слаби за да се мотивирам, они благо па благо. Ама ако, не сум дебела, ќе се сакам таква каква што сум веќе, немам живци да трпам.
Врати се! Неможам повеќе вака, мислам дека го губам разумот. Ти ми го направи ова, сега те нема. Сега сум сама со она што остана-од сето тоа што го имавме. Горчливи спомени и болка, само болка. Врати се затоа што сум бесна, затоа што умирам во себе.
Добро ти сакаше да станеш доктор за да им помогнеш на другите или за да ти стои титулата до името? Наместо да газиш преку луѓето, заврши си ја работата, не дошле лебот да ти го изедат, туку да си го заработиш преку нив. И можеше по ѓаволите да ме погледнеш. Мислам, парфемирана бев, бањата, здивот не ми мириса, не сум до толку ружна бре. Што да им правам на апчињава сеа, на слепо да ги пијам
САОНЉИпнњљифнциљпнци2хдпиаснхцуљопнфцдоуњебфцуњбндоњбцуњнбодбнњу9фбандџиљњбнфцудбљњнибцуњдбуциовњенбцуињбцнеофуеб9уиоцвбфуео9њбдфњо9дџцоебфцњдиљубсдуиљбфуињебуфињбфуиењљбедуфљњибфуибфуд9њ3бфцуиоебфуњеб9фб93њфхдњеубконгохбнбнбеуљонсњљујбдуњљУИДНБЊОНДУЉЊИЦИОЉЊОДНИЊЕНЦФИОЕЉЊДПОЊНФИУЊБДОНБЉДУЉЊБДЊЕБДОУЉН СДИЊЉУБДУЊБДНЏИОЉЊДБУИЊЉБНДЏИНЊУБДУФОЊПДЊЉХФ8ХЊЕОФБУЕЊ. - Убаво ми е. Ми требаше „олакшање“.
Лел не го очекував ова ццццц. Теди за сите има и скрипти и материјали а она кога ќе побара или немаат или не се сеќаваат што како се правело цццц Е ќе видиме дали уште еднаш ќе добие некој скрипта или материјали од мене
Абе голема идиотка си ти, што к*р уште сакаш, а???? Ке ти е*ам се по список во понеделник ке видиш, кога ке ме прифатат моите!!!
Абе идиоту еден глупав да цркнеш да даде господ крв да мочаш да забраеш да дишеш и како се викаш!!! Мочко еден си фатил женска а не знаеш како треба со неа да се понашаш. Прост. СЕЉАК! Море појавими се очи да ти извадам!!! Проклет да е денот кога те запознав!
[СДК] Сакам да кажам... Како немате срам?! Убаво викаат дека сте кучиња, од планина симнати. Протестирате. А зошто? Биле албанци, биле невини. Докажано е нешто? НЕ! Седете си мадро. Кога нашиот уби, си се предаде, човекот чесно лежи затвор. Бранејќи си го роденото дете пукаше во нив, а никој од нас не правеше протести и не се бунеше. Вие задоволни, газот ви на место. Сега вие најдовте во туѓа држава да делите правдини, како да нема кој тоа да го реши. Па уште и жените во Косово да си ги праќате. Што планирате? Граѓанска сакате? Колку и да ви дава човек, малку ви е. Ако не ви одговара нешто, Албанија знаете каде е. Патот под нозе и да ве нема, и онака сте ни преку глава. Во родена земја со страв излегувам на улица. Поминувам по главна и тогаш наоѓате да свиркате по македонки, мамето ваше! Ви дадовме да учите во средните школи, ви дадовме да живеете како луѓе, ви дадовме можност да нема поделби на НАШИ и ВАШИ, ви дадовме можност да живееме во држава без етнички конфликти, а вие сето тоа го фрливте. КУЧИЊА!
стварно сум изреволтирана од фемина или од кој и да е....како може да ми бришат мислење каде наведувам дека стварно ова ефорум за забава а не за препуцавање!!!!!!
Денес мразам се...ја мразам државава и тоа што вработените не се никако заштитени со закон,мразам тоа што секој се подјебава како сака со тебе,мразам што чекам веке 2 месеци за да почнам да работам...ааааааааа,ке полудам! Мразам што пак сум шворц,што им нема крај на финансискиве проблеми,а следната недела ми е роденден Мразам што не си овде,што премногу време сум без тебе...мразам што не превземаш ништо,мразам што неможеш да разбереш дека љубовта не е доволна...далечината ке си го направи своето,ке видиш (ти реков да го гледаш Like Crazy,може се ке ти беше појасно,ама не сакаш),го мразам телефонов проклет...ми треба да бидеш овде,ми требаш да ме допреш... Мразам што знам што треба да направам,но сум заборавила како да бидам силна...незнам како да бидам храбра без тебе,незнам како да стиснам заби и да се помирам дека тоа е единствен излез...ја мразам болкава што ми ги искина градиве,срцево ке ми пукне,дрво да беше до сега ке се скршеше,незнам уште колку ке можам да издржам...ја мразам 2012 год...но најмногу од се мразам што сум премногу свесна за да бидам барем малце оптимист...