хм....убав ден препол со сонце и емоции....емоции од различен тип..... и тоа е...! живееме во една држава каде навистина не постои никаков почит на нечие мислење....луѓе...кои се дрзнуваат да ти се спротистават на твоето мислење....луѓе кои премногу се прават паметни а уствари стварно појма немаат и ништо не проживеале! па добро бе луѓе....навистина ли мозокот не ви работи или само се правите паметњаковичи?!...хм одговор на ова прашање навистина не сакам...дури и убаво ми е кога за некоја работа см потполно сигурна а некои глумат лудило и изиграваат џуларе пред мене...поточно маскоти би му дошло на македонски! не знам зошто некои се прават како се мн напредни како имаат мн напредни сваќања а да ги видиш лично и муабет не знаат да ти стокмат...само навистина убаво ми е кога гледам како некои луѓе се брукаат ненормално и никако не му доаѓа на памет да си речат....чекај бе доста е...доста се правиме нешто што не сме! и така...
ај сега пак да се испукам оти ако не се испукам овде ќе пуканм дома!!! што е ова го чекам да одиме да патуваме....тој вежба.....аиииии......
Значи знаев и знаев и знаев.... Ебено интуицијава моја никад не ме преварила пичка ти матер зашто знаев уште пред година дена дека ке биде нешто ... А не пичка си у душа и нема никад да признаеш дека сум била секад АМА секад у право. Гоните се сега ! Копиле едно ! Да не можам да мрднам у живот напред од тебе да неможам чекор еден да направам. Тоа ми направи ! Али нека ке се врати све ке ти се врати што си ми згрешил што напразно ти дадов 2год од мој ебан живот нека ! Уживај сега додека можеш, зашто после којзнае што ке те пречека, а ја ке бидам таа шо ке седи на страна и слатко ке се смешка Поздрав, моја бивша “Љ“убави и тоа со Големо Р’ѓаво Љ У наводници !
фсјфгхјгфхјскфндсудкахсклгјдкфнгдјкгфднгјдбд не сум во право, ама нема да попуштам. ееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!! зашто така сакам. затоа. полудечууууууууууууууууууууу
лелелееле како што сум нервозна ке го јаде некој кој и да се најде пред мене, бегајте ситееееееее, у пм да одитееееее до еден!!!!!!
Би се надоврзала и јас на ова.Веќе аман, уф ќе пукнам Добро бе срце што си ти банка или??? Па си имаат ти енивни деца, нека им побараат нив пари ако им требаат а не тебе.А најмногу ме нервира што децата баш на тие што ти бараат пари се прават фраери и пи*ки ипол Тебе иди ти бара а ќеркаи во истиот момент доаѓа да ми покаже каков фустан и балетанки си земала, а синот па крои планови како идниот викенд ќе идел да шета за Дојран.И како после да не се нервирам.Понекогаш незнам кој е будала дали они или ние Па дури ти вика од заедничките наши пари да му дадеме што ги збираме изминативе 3-4 месеци за да си приуштиме така подобар одмор, на некоја подалечна дестинација.Е нема,не давам.Ако ти сакаш дади му ја цела своја плата али јас денар не давам.Да немаат ќе дадам, ама нејзината цурица дома да ми се занесува и да ми кажува како плакарот веќе и бил мал и немало кај да ја става гардеробата од тоа што секој ден си купувала по нешто а јас да им давам пари епа мало морген.Јас не сум си купила фармерки 3-4 месеци, штедам и гледам да поминам со тоа што имам а они се расфрлаат и да им давам- епа тој филм во моето кино не се прикажува.Ако го има кај тебе срце можиш и реприза да му пуштиш али мене не ме мешај.
значи уф. јас сакам макарони, она сака шпагети, за ручек што има, па шпагети секакоооооооооо. морала низ сите работи да ми чепне. кога и да дојде братучетками на гости сите со мене се однесуваат како со 13 прасе. -.- значи земале со братми и дневникот ми го прочитале. божеееееееееееееееееееее. и сеа они двајцата слаби како сучки, цело време дебела нешо ми се нафрлаат, бог да чува. поголема си, трпи ги. Е НЕМА БЕ ДА ГИ ТРПАМ. ррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
Смачено ми е од колешки што трескаат глупости и мислат дека се интересни. Немам ни сила ни душа да им кажам дека со медиокритетни муабети и петпарачко озборување = немам апсолутно никаква врска. Преку цеф веќе. Ништо паметно да се споделело!
Добро нели е себично секој месец истото да се дешава?! Јас будала ли сум што пазам? Ради твоите глупости јас да не можам моите обврски да си ги завршам?! Ај те молам порасни и барем прекини да лажеш дека пазиш! Стварно ми беше незгодно до сега да ти кажам, али више преку *** не може вака. Утре ако продужи исто има лом да направам!
Не е можно ова да се случува...не е можно до толку да е лошо Веќе не гледам како да најдам решениееее!!!! Не знам што ќе се прави, ум не ми остана во глата!! :'( :'( :'( :'( :'(
Не не,стварно неможам поќе,ќе почекам уште некое време,ама после,ќе знам конечно што.Нема поќе да си играме играчки! НЕма цел живот нерви да кинам! Се шо сме граделе ќе оди упм со ова твое понашање,само ти продолжи така! Ако сега не можиш да направиш нешто за мене,што ли воопшто да очекувам за понатаму?
Ме нервира што многу луѓе се дволични, ти се прават пријатели а едвај чекаат да се свртиш и да ти зборат зад грб...
Времето е ужасно и ужасно ме нервираа, бре цел ден сум дома неможам како човек да излезам да прошетам само врне и врне скиснав дома блеејки во твто и во пцто !!!
Времето е ужасно и ужасно ме нервираа, бре цел ден сум дома неможам како човек да излезам да прошетам само врне и врне скиснав дома блеејки во твто и во пцто !!!
Фала темо што постоиш! асдфгхјкл Што е таа повеќе од мене,што?! НИШТО! ГОЛЕМО НИШТО! Глупава еј.. па и ти глуп.. али и ја глупава.. (сите глупави на крај бре ) Не требаше да ти верувам, ја прокоцка довербата, али друг пат.. у ќе идеш! Заради тебе ми е се, не заслужуваш олку, пошто си дебил. Се скарав со пола свет, и оп! Лижи и се, коњ си! Али ако, еден ден ке ти текне што си направил, ќе останеш да ми дремеш на профил и да ме зјапаш оддалеку в чаршија, ама тогаш, нема никаква шанса да ти дозволам да ми се приближиш. Сега фино, лепо гони се у три..пиип. Ајде чао.
Ај барем нешто да се промени, веќе не можам се на мртва точка да стојам . Ух, што период ќе имав од септември минатата година до сега. Разочарување по разочарување, какво било чувството кога се оди наопаку. Ма прекрасно, што да ти зборувам . Би кажала и многу повеќе работи ама бесот кој го чувствувам не може ни со зборови да се искаже. Затоа само .